Ölmüş eski sevgili derken?teşekkür ederim yorumlarınız için, o kadar ağır ki bunları bilip de susmak... biraz rahatladım, hafifledim sizlerle paylaşarak.
hayat ne tuhafmış böyle, 5 yıl aradan sonra saçma sapan bir yerden de olsa tam yeniden buldum diyorum aşkı, yeniden sevmeye karartıyorum gözümü, şu başıma gelenlere bakın... Benim güvenimi böyle sarsmanın, ölmüş eski sevgilinin hatırasını böyle kirletmenin, sevgimi böyle ziyan etmenin bedelini nasıl ödeyecek bilmiyorum...
Ölmüş eski sevgili derken?teşekkür ederim yorumlarınız için, o kadar ağır ki bunları bilip de susmak... biraz rahatladım, hafifledim sizlerle paylaşarak.
hayat ne tuhafmış böyle, 5 yıl aradan sonra saçma sapan bir yerden de olsa tam yeniden buldum diyorum aşkı, yeniden sevmeye karartıyorum gözümü, şu başıma gelenlere bakın... Benim güvenimi böyle sarsmanın, ölmüş eski sevgilinin hatırasını böyle kirletmenin, sevgimi böyle ziyan etmenin bedelini nasıl ödeyecek bilmiyorum...
Ölmüş eski sevgili derken?
benim sevgilim canım, ondan sonra artık kimseyi sevemem, kimseyle olamam sanıyordum... talihe bak ki, böyle birini sevdim seve seve...
bunu eskı sevgilinle birleştirip kendini heba etme boş yere...
ağır birşey yaşamışsın ama bundan sonra adımlarını dikkatlı at hepsı bu.. kaybettiğin birşey yok yeniden başla sadece...
geçmiş bırak geçmişte kalsın..
niye baştan bitirmedin adam cinsel organını gösterdi ben değilim dedi, diyorsun neyin ispatını istedin okadar iğrenç bi olaydan sonra onunla nasıl devam ettin kendini yıpratmana değermi böyle karaktersiz biri için sen ona acıdım tekrar barıştım diyorsun bence sen kendi haline acı boşa geçen onca zamana acı acıma acınacak duruma düşersin zararın neresinden dönülürse kardır kurtulmuşsun
haklısın nilüfer... iş onun cinsel organını kamerada görmeye kadar gitti maalesef. merak ettim sadece, ne yapacak, ne tepki verecek... benden kamera açma talebinde bile bulunmadı, kadın olduğum bile şüpheli, onu anlamaya çalıştım, ne yapmak istiyor, bu işten ne anlıyor... belki de saygım hiç kalmasın diye çabaladım bitirebilmek için, bilmiyorum. benim de ruh halimi öyle bozdu ki, o nasıl o sitelerin müptelası ise, ben de o sitelerde onu takip etmenin müptelası oldum resmen.