Yoo şimdilik düşünmüyorum...Ama bir şiddeti daha olursa bu sefer büyük yemin ettim durmayacağım...
Şunuda anlatmadan geçmeyeyimm..
Psikologa gittim..Bu hafta için 2.seansı verdim ama gitmeyecegim..Hiçbir yararını görmeyecegimi anladım..Para tuzağından başka birşey değil.Ha KK ya yazmışım ha ablamlara anlatmışım ha doktora anlatmışım bir farkı yok...Zaten doktorda şok oldu ben anlattıkçakafamçokkarıştı
Benim değil eşimin gelmesi gerektiğini söyledi..Sende bir sorun yok dedi...Ben normalmişim yanii...:teytey::teytey:
Yok be abla hepsini yaptım vallaa...İnan varya pc başında monitöre bakıp gülüyorr...Ayy sinir oluyorum onu öyle görüncee...birşey de duymazz sonra ne dedin diye sorarr...Bi değişiklik yapsam farketmezkiii...Eşimin tarzı müzikler belli ağır türkü yada kürtçe:1no2:
Benimde tarzımda bunlar ortak yanımız bir bu var sanki:teytey:
Bazen açıyorum değişik müzikler kapatıyor hemen hoşlanmıyor...Üstüne gitmiyorum zaten o netin başında iken ben tv izliyorum , izlerkende uyuyakalıyom zaten...Yatakda bile yabancıyız diyebilirim yani...
İsimlerimizle hitap ediyoruz...Ben bazen Canım filan diyorum ama...Onun dediğini duymadım hiç...Akşamları fazla konuşmuyor zaten..Neti ile bol bol konuşuyor ne gerek varki banasenağlama
Sohbet etse bile hep net üstüne konuşuyorsenağlamaYok işde site bir bitse rahatlayacakmış da Site tanınırsa çok talep gelirmişde falan filan....Herşeyi şu an o site...Bazen oturuyorum yanına bana göster öğret diyom bende...Ama içimden de sayıyorum valla...
Özlemciğim inan psikologda iken doktorun bakışlarını bi görse idinn...gözleri açmış şaşkın şaşkın dinliyor...Şaşırdı çok..:1shok:.Sinir oldum açıkcası...Ben her hafta gidecem oraya anlatacam bunları...Faydası olacagını sanmıyorum...Ben eşim gibi olayım onun gibi vurduymaz umursamaz olmak için gittim oraya..doktora bile söyledim...Bana dediki ne yapman gerekenleri konuşuruz bundan sonra...Bana diyecekleri bellii.Uzaklaş,umursama,o konuşmayınca sende konuşma....bunlar zaten bilindik şeyler..sizler bile dile getiriyorsunuz ama ben kabullenemiyorum...Eşimi ikna etsem zaten gider..Kabul etmiyor delimiyim ben diyor..Erkeklerin de bu düşünceleri var doktora giden deli oluyormuş...
Bu netler eve girdi gerçekden hibirşey kalmadı.Bir şey soruyorum duymuyor bile...Uzanarak pc elinde monitöre gülerek msn de yazması, nette araştırmalar yapması inan bir insanı sinir etmeye yetiyorr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?