• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet Sitesi Açmak ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
Merhaba arkadaşlar :3::3:

Bir sorum olacaktı ; hani internette mesela pasta ve kurabiye yapan kişilerin kendi şahıslarına açtığı internet siteleri oluyor ya

bu siteyi nasıl açabiliriz :44: Bende açmak istiyorum da satış yapabilmek için ama nasıl açılıyor bilemedim bilen varsa sevinirim :21::21:

blogdan bahsediyorsun sanırım kk'da böyle bi konu vardı sanırım

sevgiliyle ilgili olmayınca kimse bakmıyor tabi :19::ssz:

internet sitesi yıllık 200 tlye yapan siteler var.Sen sadece bilgilerini giriyorsun onlar sana site haxırlıyor.Yok ücretsiz olsun dersen blog kurabilirsin.onu da blogger.com falan gibi sitelerde oluşturabilirsin ama ciddi zaman alan bir şey.

internet sitesi yıllık 200 tlye yapan siteler var.Sen sadece bilgilerini giriyorsun onlar sana site haxırlıyor.Yok ücretsiz olsun dersen blog kurabilirsin.onu da blogger.com falan gibi sitelerde oluşturabilirsin ama ciddi zaman alan bir şey.

hımm anladım bir bakayım neymiş bunlar teşekkür ederim :16::16:

satış nasıl oluyor peki anlamadım yaa bu blog daha farklı sanırım :26::26:

satış nasıl oluyor peki anlamadım yaa bu blog daha farklı sanırım :26::26:

blogda yazıların altına yorum gibi sipariş veriyorlar bir mailin olmuo yada işte bir mail verirsin siparişleri ordan alırsın.Facebookta sayfa açmayı denedin mi ordan da çok rahat sipariş alabilirsin:)

blogda yazıların altına yorum gibi sipariş veriyorlar bir mailin olmuo yada işte bir mail verirsin siparişleri ordan alırsın.Facebookta sayfa açmayı denedin mi ordan da çok rahat sipariş alabilirsin:)

evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için :50:

baktım da anlayamadım yaa :1:

evet facebook sayfası var ama daha geniş kitlelere uzanmak istiyorum çünkü facebookta sürekli ücret karşılığında reklam vermen gerkeiyor yayılması için :50:

baktım da anlayamadım yaa :1:

http://blogdakiseninolsun.blogspot.com.tr/ ay rastgele bir örnek buldum ama inş sıkıntı olmaz.Bak burdaki gibi ürünün fotosunu koyuyorsun işte altına fiyatını mailini yazıyorsun sonra isteyen mail atıo.sağ köşede blog oluştur yazıo ordan işte adım adım resim ekliosun yazı ekliosun falan :)

http://blogdakiseninolsun.blogspot.com.tr/ ay rastgele bir örnek buldum ama inş sıkıntı olmaz.Bak burdaki gibi ürünün fotosunu koyuyorsun işte altına fiyatını mailini yazıyorsun sonra isteyen mail atıo.sağ köşede blog oluştur yazıo ordan işte adım adım resim ekliosun yazı ekliosun falan :)

anladım şimdi tamam önce hesap açmam gerek , çok teşekkürler :16:

peki çok örnek olsun diye kendi yaptıklarımız dışında internetten de bir kaç model alıp koysam suç mu oluyor , hani aynısından yapabilirim örnek modelleme diye :26:

blog mu diyorsun site mi ücretli siteler var forum gibi bi ara benimde vardı
bedaasitem falan ama blogger diyorsan

kodlama yapacak mısın hazır mı arıyosun

blog mu diyorsun site mi ücretli siteler var forum gibi bi ara benimde vardı
bedaasitem falan ama blogger diyorsan

kodlama yapacak mısın hazır mı arıyosun

bedavasite dediğn mi daha iyi olur satış için blog mu :26:

anladım şimdi tamam önce hesap açmam gerek , çok teşekkürler :16:

peki çok örnek olsun diye kendi yaptıklarımız dışında internetten de bir kaç model alıp koysam suç mu oluyor , hani aynısından yapabilirim örnek modelleme diye :26:

bence resimlerin üzerine en azından sitelerinin adını yazıp sana ait olmadığını belirtebilirsin.Telif falan bir sürü uğraşırsın aman! :)

bende mesela blog sayfalarını cok sevıyorum..özellıkle dekorasyon veya yeme,içmeyle ılgılı olanları..

ama bunlar hep başka bıse ararken karsıma çıkıyorlar..

bunları googledan nasıl bulcaz?

eylulcum konundan farklı bıse sordum ama,sen blog açtığında da bırılerının senı bulabılmesı acısından da sormus olim..

Bence profesyonel yardım al eylül. ya da bilen arkadaşların varsa yardım ediversin. Güzel bir şey olursa tutturabilirsin diye düşünüyorum.
Ama 200 tl çok az bir rakam gibi geldi bana. 3000-5000 usd arası fiyat almıştım ben bir şey için. hadi o kadar kapsamlı olmayacak desek yine de 200 çok az geldi bana.

Back