selam, ev telefonu olmadan internet baglatamazsiniz, iyi bildigim icin yaziyorum, bilgisayar muhendisiyim
aaaa inanmıyorum biri bişeyler yazmış :)
sahra 87 cim geçenlerde "ms office ile ilgili eğitim videosu olan varmı" yazdım kımse cvp yazmadı. ama ah kaynanamdan cok cekıyorum yazsaydım emınım dolar tasardı :) gercekten düşünüyorum biz bayanlar teknolojik konularda cok mu bilgisiziz yoksa sadece dert mi paylasıyoruz bu sitede. bunu bi konu acıp yazmak lazım bence...
cok teşekkürler. a.s. peki bi tavsiyeniz var mı?
aaaa inanmıyorum biri bişeyler yazmış :)
sahra 87 cim geçenlerde "ms office ile ilgili eğitim videosu olan varmı" yazdım kımse cvp yazmadı. ama ah kaynanamdan cok cekıyorum yazsaydım emınım dolar tasardı :) gercekten düşünüyorum biz bayanlar teknolojik konularda cok mu bilgisiziz yoksa sadece dert mi paylasıyoruz bu sitede. bunu bi konu acıp yazmak lazım bence...
uydu internet çözümü olabilir...link vermek yasak mı bilmiyorum..ama yine de verdim..
Uydu Internet
ayrıca neden ev telefonunuzu kullanmak istemiyor sunuz.?
office eğitim için aşağıdaki link faydalı olabilir...elime pdf formatında office 2003 kitabı da var isterseniz....
http://office.microsoft.com/tr-tr/default.aspx
ee bizler(ben dahil) insanların özel hayatlarını fazla merak ediyoruz ondandır canım:)))
aa sade kahvecim bu haberin hiç iyi olmadı ev telefonumun faturası çok gelio o yüzden iptal ettirmek istiorm ama internettende vazgeçemiyorum:))
ben yurt disinda yasiyorum burda telefona gerek yok internet baglatmak icin ben türkiyeyede böyle saniyordum insallah en kisa zamanda bu sisteme gecer evinde teli olmayan internet baglatmayacak mi yani??peki söyle birsey olabilir mi mesela telefonu baglatip makinasini takmasini yani telefonu sadece net girisi icin kullanilsa olur mu?
bizimki mesela kampya vardi ev telefon hatti ve internet baglantiydi telefon istemiyorduk ama kampanya dahilinde oldugu icin illa bagladilar ama telefonu biz alacaktik istemedigimiz icin almadik smdi bir numaramiz var ve telefonun kendisi yok aylik para gelmiyor vergide gelmiyor kullanmadigimiz icin sadece sinirsiz internet aylik 19.90 euro ödüyorz böyle birsey yapamaz misiniz?
rica ederim...ayrıca bilgisayar sorunlarımızı burada paylaşabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?