dewm ediyor musunuzMerhabalar
bu post intermitten fasting yapanlarin paylasim alani olsun mu?
intermitten fasting: 16 saat hic bir sey yemiyoruz, 8 saati saglikli besleniyoruz, iceceklerimiz kalorisiz olacak...
Merhaba devam ediyorum bu gün 12. gündeyimdewm ediyor musunuz
süperrrMerhaba devam ediyorum bu gün 12. gündeyim
süperrr
nasıl gidiyorr
ben 5 gün yaptım bıraktımcok cok iyi gidiyor, kilo acisindanda süper. kendimi daha mutlu daha enerjik hissediyorum. Sizde yapiyor musunuz
4 kilo verdimben 5 gün yaptım bıraktım
sonra tekrar başladım
şuan kendi listeme geri döndüm
10 gün kadar yapıp tekrar if e başlayabilirim
kaç kilo verdiniz bu süreçte?
Evet bi kaç kişi de daha gördüm çok iyi kilo veriliyor, tbrk ederim, bi süre sonra ben de size katılabilirim tekrar4 kilo verdim
cok sevinirim katilirsanizEvet bi kaç kişi de daha gördüm çok iyi kilo veriliyor, tbrk ederim, bi süre sonra ben de size katılabilirim tekrar
10 gün kendi listemi uygulayayım katılcmcok sevinirim katilirsaniz
Ay çok Tatlısın canım yaaaArkadaslar saat kacta basliyorsunuz kacta bitiriyorsunuz
Neler yiyorsunuz
Niyet ediliyor mu buna tutmusken sevabinida alsak????
Benim yeme şeklim cok duzensiz zaten tam bana gore bu. Tek dusmanim hareketsizlik..havalar duzeldi ikingundur 10.000 adim atiyorum..devam ettiririm insallahAy çok Tatlısın canım yaaabeş gün sonra niyet edecez zaten inşallah
Saatleri kendine göre ayarlıyorsun önemli olan açlık süresi, mesela akşam onda yediysen en az 16 saat yememen gerek bu da saat 14.00 yapar. Kendine göre ayarlarsın bu saatleri
Evet havalar süper tam yürümelik , suyu da bol içersen zAten verirsin canım. Kolay gelsin hepimizeBenim yeme şeklim cok duzensiz zaten tam bana gore bu. Tek dusmanim hareketsizlik..havalar duzeldi ikingundur 10.000 adim atiyorum..devam ettiririm insallah