intaharın eşiğindeyim lutfen yarıdm edinn !!! :(

Şu kısmı anlamadım ben .
Bir de bahsi geçen Mecnun kardeşin bulduğu çözüm yollarına (çözüm yolu da değil aslında bunlar)
neden sürekli senaryo , plan v.s deyip duruyorsunuz?

Van depremi ekim 2011 de olmus yani 13 ay gecmis sizin bebekte 8 aylik nasil oluyor bu....hadi aileniz safti inandi ya komsular anlaladimi 10 gunluk bebekle 3 aylik bebegi ayirt edilebildigini...n

Kızlarrrr çok fenasınız hemen yakalıyorsunuz açıkları herkes gerçek dertlerini hikayelerini yazıyor sanmıştım . acemiliği üstümden atamadım bir türlü . herkese inanıp üzülüyorum burda ya .

Diyelim ki bu konu bir senaryodan ibaret.

Senaryo dahi olsa hakaret etmenizi, konunun sahte olduğunu iddia etmenizi, kelimeleri uzatarak yazmanızı haklı göstermiyor.
Size inanmadığınız konuları bildirin diyoruz, sizse konu gerçekse ne ala, değilse rencide edeyim gitsin tavrınızdan asla ödün vermiyorsunuz!

Hicbir hastane nikahi yok evli degil diye dogurmak uzere olan bi kadini gondermez. Hayatimda ilk defa sizden duydum. Seriatla yonetilmiyoruz burasi turkiye cumhuriyeti bir suru kadin evlenmeden anne olmayi tercih ediyor. Oradan sonra okumayi biraktim cunku yazdiklariniz bence dogru degil.

Konu 8 senelik , çocuk askere gitmiş nerdeyse

O değil de 8 sene önceki konuyu nasıl buldunuz

karsina melek cikmis melek simdi oyle adammi var? baskasinin cocuguna sahib cikacak adammi var sen nasil ona ihanet ederisn rabbim bebegini korusun kalbini kirmak istemem ama sen onu hic hak etmemissin

karsina melek cikmis melek simdi oyle adammi var? baskasinin cocuguna sahib cikacak adammi var sen nasil ona ihanet ederisn rabbim bebegini korusun kalbini kirmak istemem ama sen onu hic hak etmemissin

Ay bu kadar eski konuyu nereden buldunuz da yazdınız .
Hiç tarihe bakmadan okudum durdum.
10 seneyi geçmiş konu.

Ben seni tanıyor olabilir miyim acaba? Çocuğun babasının bir arkadasi olabileceğimi düşündüm çünkü buna benzer bir olay yasandi

Eski konu evet benim tanıdığım çocuk ilkokulda babası ile de eşinden habersiz görüşüyor. Babanın adı v ile mi başlıyor?

Şimdi ne durumdasınız

Dogru olanı yapmışsın. Çocuk o adamın ve adam bunu bilecek. Sahip de çıkacak nüfusuna da alacak. Diğer kişiye gelince başkasının çocuğunu kedi gibi sahiplenemez. Gerekirse mahkemeye vereceksin babasını. Nafaka da verecek mirasına da sokacak. Yazık bu arada bebişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…