Hayır tek kelimesi bile yalan değil itiraf ediyorum ve bu yüzden kendimdende defalarca nefret edip iğrendiğimi söyledim, hatta şu anda yaşadığımı bile hissetmiyorum anti deprasanlar ile ayakta durabiliyorum(
3. cü ayımda anlamaya, hissetmeye başlamıştım ama inanmak istemiyorudum gerçek olabileceğinden korkuyordum ve 4. ayımda yeni erkek arkadaşım ile tanışıp onun sayesinde öğrendim bana kalsa şimdi hayatta değil ve şu an bunları yazıyor olamazdım zaten(
yasananlar gercek olabılır ilginc gelmedi
tek ilginc olan 5 aylık hamile oldugunu bilmemen.
reglin gelmedıgınde de mi anlamadın.
Anlattıklarınız bana hiç samimi gelmedi eğer yalan söylüyorsanız ki bunu sadece Allah ve siz bilebilirsiniz bence roman filan yazın,anlatım tekniğiniz gayet güzel.
Ha eğer doğruysa intihar edip yeni bir hata daha yapmayınız bundan sonra çocuğunuzu düşünerek adım atmanız lazım.İnsanoğlunun bencilliğini had safhada yaşamışsınız.İntihar etmek yine büyük bir bencilliktir.Bence bundan sonra kendinize çeki düzen verin.Bir adım atarken ileriyi planlayın.
Ha bir de bana anlatım şeklinizden dolayı hiç pişmanmışsınız gibi gelmedi,öyle iştahlı anlatmışsınız ki.Belki de bundan inanmıyorum yazdıklarınızın gerçek olduğuna.
Hayat arkadaşım dediğin adam da kesin evli.Tepki çekmemek için yazmadın galiba.Seni çok seviyor bebeği ailen öğrenmesin diye çırpınıyor ama bir an önce evlenelim demiyor.
Çocuğa iş yerinde bakıyor adamın evimi yok yoksa evinde eşimi var ?
Sonra bu adam seni bıraktı diye intihar edicem diyorsun değermi daha küçücük bebeğin var.Biraz erkeksiz yaşa çocuğunu büyüt ne olur yani.
İnsanoğlunun başına her türlü iş gelebilir önemli olan akıllıca bunlardan yara almadan kurtulmayı bilmek.Geçmişine sünger çek güle güle çocuğunu büyüt.