- 22 Ocak 2011
- 1.186
- 10
Eğer yazdığınız gibiyse taslar yerine oturuyor, haklılık payınız yüksek gibi
bu kadar kesin ve emin nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum,adamın yıllar önce boşanmış olduğunu söyledim zaten adamın home ofisi var bekar olduğu için ev olarakta kullanıyor,ne yapsaydı yani bu durumda çocuğu eve annesine babasına falan mı götürseydi , sormazlarmıydı bu çocuk kimin diye olaylar dahada çıkmaza girmezmiydi, lütfen mantıklı düşünün biraz
ayrıca baktı dediğim sadece 2 gün oda zorunluluktan herşeyi anlattım ve iyi anlamak için bir daha okuyun bence
bu kadar kesin ve emin nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum,adamın yıllar önce boşanmış olduğunu söyledim zaten adamın home ofisi var bekar olduğu için ev olarakta kullanıyor,ne yapsaydı yani bu durumda çocuğu eve annesine babasına falan mı götürseydi , sormazlarmıydı bu çocuk kimin diye olaylar dahada çıkmaza girmezmiydi, lütfen mantıklı düşünün biraz
ayrıca baktı dediğim sadece 2 gün oda zorunluluktan herşeyi anlattım ve iyi anlamak için bir daha okuyun bence
iştahlı anlattığımıda nerden çıkardığınız ben olabildiğince tüm detayları anlatmaya çalıştım ve inanmayabilirisiniz ama yemin ederim anlatıklarımın hepsi doğru
arkadaaaaaşııııııııııııııııııııımmmmmmmm hangi depremden kurtardın çocuğu anlatsanaaaaaaaaaaaa sesimizi duyduğun yok
bir de 8 aylıkmış bebek, sekiz ay önce yıkıcı bir deprem oldumu ben hatırlamıyorum da, japonyada falan olmuştur ama o zaman çocuğun japon olması lazım, hangi deprem çok merak ettim
yaaa arkadaşlar kendinizi paralamayın gözünüzü seveyim 10 günlüj bebeği getir eve abilere depremde kimsesiz kaldı de, hangi deprem, deprem falan olmadı sen kimi kandırıyon demezlermi, hayır çok komik bari senaryo yazıyosun biraz mantıklı olsun,
deprem yok, evlat edinilmiş belge yok, nüfus cüzdanı muamma, siz emzirmemişsinizdirde sütünüz de gelmemiştir kesin
biraz daha profesyonel senaryo olmalıydı...
geçen yılki van depremini unuttunuz galiba
geçen yılki van depremini unuttunuz galiba