• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insulin direnci icin diyetisyen diyetimi paylasiyorum

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
571
123
34
Sabah
sekersiz cay
2kibrit kutusu peynir
2 imce dilim ekmek tam bugday yada cavdar ekmegi(1etimek boyunda)
Domates salatalik yesillik

ara

1su bardagi sut veya yogurt
1 porsiyon meybe

oglen
2 kofte buyuklugunde et
1 kase corba
4 yemek kasigi susuz sebze yemegi
2 ince dilim ekmek

ara
1 bardak sut veya yogurt
1 porsiyon meyve

Aksam
3 kofte kadar et
1 kase corba
4 kasik sebze yemegi susuz
2 dilim ekmek

Yatmadan 2 saat once
1 bardak tarcinli sut veya 1 bardak yogurt
1467285088175.webp
1467285211158.webp
1467285143850.webp

Kizlar kilom 97 boyum 1.65 insulim ditencim var doktor bu listeyi yazdi diyetsyene gtmeye vakti olmayanlar icin paylastim ins faydasi olur

Sağolun bu liste emin olun benim için de gerekli insülin direncim var, geçmiş olsun :( Umarım şifanız olur.. Benim geçmiyor hissediyorum...

Sağolun bu liste emin olun benim için de gerekli insülin direncim var, geçmiş olsun :KK43: Umarım şifanız olur.. Benim geçmiyor hissediyorum...
Rica ederm ins care olur bu diyet bizlere bnm ki de vok uzun zamndir varmis ama yeni farkettim 5 yildir zayflamak icin cok buyuk canalar sarfetim araya hamilekik ve dogum.girdigi halde pes etmedim ama kili veremiyrdum doktora da gttm kmse insulim direncine bakmamisti internette tesadufen gordum insulim direncini ve doktora yalvar yalar tahlil yaptrttim insulim direncim cikti dyet vermisti tekrar hamilelil gecrdim ama dusukle sonuclandi tekrardan dyete basladim ins hepimizi verrz kilolari

Back
X