Instagramdan gelen mesaj

Bana da günlerce istek atması garip geldi. Yani bı dolandırıcı bı kişinin peşinde bu kadar neden oyalansin. Bı de istekler hergun gelmiyodu. Yani bazen ard arda gunler geldiği oluyo bazen birkaç hafta gelmiyo

Bu mesajlara oltalama deniyor. Yanlış hatırlamıyorsam instegramda dmyi kısıtlayın takipçi hariç mesaj atılmasın. Ve böyle şeyler fotodan fake olarak da yapılabilir. Sahte de olabilir. Gerçek değilse eşinize anlatın... Ne yaparız diye görüş sorun. Fake oluşturulan fotolar videolar varsa önlem almış olursunuz.

Elinize geçerse direk savcılığw suç duyurusunda bulunun...

Bana da masumken bu kadar endişelenmeniz hiç normal gelmedi. Başıma böyle bir şey gelse, zaten kendimden eminsem, önce eşimle paylaşırım sonra da gider birlikte şikayet ederiz.
Masum olmamaktan kastınız nedir? Yani birinde +18 resimlerimin olduğunu düşünsem bu şüphe üzerinde yoğunlaşırim. Kendimden eminim böyle bişey mümkün değil ama burda arkadaşlarin söylediği gibi fotoshop gibi bı durum da olabilir. Ben başta önemsemedim söylemedim. Dün de tedirgin olup diyetisyen kızla olan mesajlari sildim ki zaten kız beni engelledi. Engeli kaldırıp mesaj atmazsa ailesine atcam fotoğrafları demiş mesela korkacak bişeyim olsa aman aileme atmasın deyip yazardım. Şimdi yazarsam zaten karşıdaki kişi de böyle düşünecek. Korktu da yazdı diyecek. Bı de dediğim gibi 2 senedir eşimle evliliğimiz çok kötüydü defalarca boşanmadan döndük. Şuan evde benim 2 senedir hasret olduğum bı huzur var. Böyle saçma sapan bı mevzunun gündeme oturmasıni istemedim

virüstür ya engelle gitsin hesabını çalarlar lütfen inandım demeee

Size fotoğraf video falan attı mı peki

Bi sefer başıma geldi, benim okul sayfasından fotomu bulmuş, bana yolladı benimle sanal seks yapmazsan senin fotonu cinsel içerikli sayfalara dağıtırım bu kadına kocası yetmiyormuş derim dedi. Anında engelledim ama tüm mesajları kullanıcı adı herşeyiyle ss alıp polis arkadaşıma yolladım. O da kendisini buldu ve korkuttu. Sonuç 18 yaşında ergen birini korkutsa demek ki amacına ulaşacaktı. Arkadaşım arayınca ağlamış, abla beni engelledi zaten şaka yapmıştım falan demiş..

Eşinize durumu anlatın bana kalırsa, bu ülkede bu çok zor bi durum farkındayım ama eşinize güvenebilirsiniz bi tek gibi duruyor

Yoruma bile gerek olmayan bu konuyu neden bu kadar uzattığını anlayamıyorum.
Kimsede o tür fotoğrafların yoksa, ver savcılığa görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

Eşine bahsetmemek hata bence ilerde duyulur illaki duyulur neden bana söylemedin sakladıgın bir şey mi var derse işin içinden çıkamazsın gir şikayet et savcılıga

Konu sahibi nerdesin? İnsanlar önerilerde bulunuyor sen bir cevap vermiyorsun.

Link tiklamadim. Hesabın ekran görüntüsünü atmıştı tek seferlik fotoğraf olarak onu açtım baktım. Bı de hesabı @hgfghhgf şu şekilde yazıp göndermisti ona tıkladım ama hesabım duruyo hala

Evet benim hesabım normalde mesaj isteklerine açıktı. Yani bana mesaj atsa istek olarak düşmesi lazım. Instagramdan çok anlamıyorum. Hesabında yeni ibaresi var ve takipçi takip gönderi herşey sıfır. Ben de acaba hesabı yeni açtığı için mı mesaj atmıyor diye düşünmüştüm

Evet benim hesabım normalde mesaj isteklerine açıktı. Yani bana mesaj atsa istek olarak düşmesi lazım. Instagramdan çok anlamıyorum. Hesabında yeni ibaresi var ve takipçi takip gönderi herşey sıfır. Ben de acaba hesabı yeni açtığı için mı mesaj atmıyor diye düşünmustum

Sizin söylediğinizi yaptım. Ama SMS değil e posta sekmesi çıktı. İlk ve son harfi görünüyor sadece. Şüphelendiğim kişinin harfleri değil.
Bilginiz varsa sormak istediğim bişey daha var. Instagramdan birini engelleyince açabileceği diğer hesapları da engellendi yazıyo ya. Mesela bu fake hesabın gerçek sahibi kimse onu da engellemiş miyimdir

Normalde öyle. Ama bakın burası muz cumhuriyeti değil. Sizin öyle videonuzda olabilirdi resminizde olabilirdi bu kimsenin sizi tehdit etmesi anlamına gelmiyor. Sakın ama sakın korkup geri vites yapmayın. Elinden geleni ardına koyma ama bu yaptığın suç. Herkese seni rezil edeceğim deyin. Bu arada yasak değilse hesabın ismini verin tüm hepimiz instalarımızdan şikayet edelim kapansın. Ne açarsa açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…