Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 2 ay kadar süredir Instagramdan biri istek atıyo. İsmi yok karışık harflerle yazmış biseyler. Bio kısmına da mesaj atamıyorum sen at çok az zamanın var yoksa herseyi paylascam yazmış. Takipcisi de takip ettiği de yok. Ben bu kişiyi engelledim defalarca. Ama sanırım her seferinde hesabı silip tekrar istek atıyo. Engellenenler listesinde yok çünkü.
Neyse bugün takip listemden biri bana mesaj attı Instagramdan. Aslında diyetisyen bı kızın sayfası. O beni ben onu takip ediyoruz. Benden yaşça küçük eskiden aynı mahallede olduğumuz bı kiz. Kız büyüdükten sonra hiç muhabbetimiz olmadı. Bugün bana attığı mesajda resmi sizli bizli bı dil kullanarak yazmış. Sizin +18 resimlerinizi attılar yazmış daha sonra beni sürekli ekleyen hesabı eriketleyip göndermiş kim bu hesap yazmış. Sonra da sesli arama yapmış. Tanımıyorum böyle bişey mümkün değil fotoğrafları görebilir miyim yazdım defalarca 3 kere sesli arama yaptim açmadı. Süreli fotoğraflar göndermiş çıplaktiniz ve videolar vardı açmadan engelledim yazmış. Sonra kızdan telefon numarasıni istedim. Benim olduğuma emin misiniz yazdım. Evet yüzünüzü gördüm zaten emin olmasam size söylemezdim, engeli kaldırıp o kişiye mesaj atmazsaniz ailenize gönderecekmiş yazdı. Polise gidin ya da o kişiye yazın, numaramı istemek için başka yol bulamazdiniz mı sizi de engelliyorum yazıp engelledi. Çözemedim tedirgin de oldum. Böyle bişey tabi ki mümkün değil ama korktum açıkçası