Instagramdan gelen mesaj

Eşime olaydan bahsetmek istemedim. 2 senedir evliliğimz çok problemliydi. Birkaç aydır yeni yeni düzeldik. Böyle bi gündemle huzur kaçsın istemedim açıkçası

İyi de kötü niyetli birisi bile isteye huzurunuz kaçsın diye yapıyor olabilir bunu. Eşinize direkt mesajları ve eski engellemeleri gösterin.

Teyzemin kızıyla yaklaşık 7 senedir küstüm. İkimiz de bekarken kendi kendine bana hirslanmis annemi arayıp benimle ilgili olur olmaz iftiralar atmış ispatlayacagini söylemişti ama tabi ki ispatlayamadi konu kapandı gitti. Sonra onun evlenip boşanma süreci oldu hastalık süreci oldu. Ben doğum yapınca da aradı falan resmi bı muhabbetimiz var sadece

Malesef eldeki resimleri başka birinin vücuduna eklemek çok kolay video bile yapıyorlar bu şekilde. Biri sizin resimlerinizi kullanarak bunu yapmıştır. Kesinlikle o kişiyle iletişime geçmeyin ya sürekli para için şantaj yapacak ya da sizi resmi olmayan işlere bulastiracak. Şikayetçi olun anında tutuklarlar.

Eşim zaten emniyet personeli. Şahsi avukatı da var. Aslında yol yordam da bilir kendisi ama ben tedirgin olup mesajları da sildim. Gerçekten teyzemin kızı çıkarsa neden kuzenin sana böyle bişey yapıyo diye aklı kurcalansin istemedim bilmiyorum nedense tedirgin oldum. 2 senedir defalarca boşanma eşiğinden döndük yeni yeni duzeldik. Yine aramız bozulur diye korktum

Bir sayfada uygunsuz fotoğraflarınızı gördüm diye bana da mesaj gelmişti tanımadığım birinden. Dolandırıcıdır diye engelledim gitti. Tabi sizin durumunuz daha farklı olabilir ama ben instagramdan gelen hiçbir şeye çok itibar etmiyorum

diyetisyen kadın hesabı da hacklenmiştir. yoksa size telefonunu verirdi. sizinle yüzyüze görüşürdü. sizi ya dolandırmak için ya da huzursuz etmek için yapıyorlar. kuzenininiz ise korkunç. evli bir kadına bu nasıl yapılır, nasıl bir düşmanlıktır ben şok. bu denli nefreti hak edecek ne yapmış olabilirsiniz ki. psikolojik olarak hasta herhalde.

Tabiki kimsede böyle resimlerim olmadığına eminim. Basta ben de önemsemedim zaten. Kızın numarasıni da telefonda konuşup doğru düzgün sormak için istedim. Kızın hesabının çalınmış olma ihtimalini de düşündüm çünkü
Eşim zaten emniyet personeli. Şahsi avukatı da var. Aslında yol yordam da bilir kendisi ama ben tedirgin olup mesajları da sildim. Gerçekten teyzemin kızı çıkarsa neden kuzenin sana böyle bişey yapıyo diye aklı kurcalansin istemedim bilmiyorum nedense tedirgin oldum. 2 senedir defalarca boşanma eşiğinden döndük yeni yeni duzeldik. Yine aramız bozulur diye korktum
Eşinize söyleyin. Montajla bile resim varsa şakası yok. Benden gizledin sakladın derse daha iyi olmaz. En azından bağlantılarını kullanıp bir çözüm sunar. Gidip şikâyetçi olursunuz. Eşiniz sonuçta. Yanınızda olmayıp ne yapacak?

Bu arada evli 1 çocuk sahibi bir kadınım. Aslında bu konu üzerinden şüphelendiğim biri de var. Kendisi teyzemin kızı olur. Elinde tabi ki böyle resimlerim videolarımin falan olmadığına eminim ama ortada bişey yokken bile ortalık karistirabilecek bı kadın. Sinek küçük mide bulandırır misali. Bı de şöyle bı ayrıntı vereyim. O da ben de vardiyalı çalışıyoruz ve aynı vardiyadayiz. Onun da benim de işte olduğum saatlerde geliyordu bana istekler hep. Yani gececiysem gece gündüzcüysem gündüz geliyor
Eski sevgilinize falan bu tarz resim video atmismiydiniz

Eşinizin duymasını istemiyorsanız böyle bi durumun olmasıda imkansızsa engellemekten vazgeçmeyin hesabı. Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. Ama işler fazla çirkinleşirse kesinlikle eşinizle konuşun savcılık işlerini onunla halledin. Kendi başınıza yaparsanız ve sonradan duyarsa güveni kırılabilir.

Teyzenizin kızı eşinizin emniyet mensubu olduğunu bildiği için korkmaz mıydı? Bence sizi tanımayan ve dolandırmaya çalışan birileri olması daha olası.

Dolandircilik yöntemi olmasın bana nedense öyle geldi,bir ara tuhaf tuhaf saçma mesajlar geliyordu misal x kisisi bana mesaj atıyor taciz ediyor diye bu kişinin hesabını şikayet edin kapansın (link yolluyorlar bu arada karşı tarafin güvenini kazanınca)

Yada eşiniz beni rahatsız ediyor elinde fotoğraflarım videolarım var gibi yada sizin hakkinizda bilmem ne sayfasinda açılmış şikayet başlığı var fotoğraf var işte biz başlığın kapanması için şikayet ettik ama sizinde etmeniz gerek gibi buna benzer bir sürü mesaj içerikler değişiyor ya mesaj oluyor yada video ve fotoğraf.
Ay o bana da olmuştu.

Yıllardır görüşmediğim ama listemde ekli birinden mesaj gelmişti. Adına şikayet sitesinde başlık açılmış. Evli bi adamla görüşme kaydın varmış. Linke tıklayıp okuyabilirsin diye. İlkin bi şok oldum da neyse tıklamamıştım. Demek böyle yapıyorlar herkese ya.

Konu sahibi benim tek takıldığım nokta o diyetisyen arkadaş neden size numaramı istemek için başka bahane bulamadın mı desin. Bu bana çok garip geldi. Sanki sürekli istemişsiniz de ısrarla vermemiş gibi. Bence o kişinin hesabı da sandığınız kişi değil. Biri bana böyle mesaj atsa, ben tanıdığımı uyarıp polise git dersem, ararım da numara veririm konuşurum da. Ne alaka yani.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 2 ay kadar süredir Instagramdan biri istek atıyo. İsmi yok karışık harflerle yazmış biseyler. Bio kısmına da mesaj atamıyorum sen at çok az zamanın var yoksa herseyi paylascam yazmış. Takipcisi de takip ettiği de yok. Ben bu kişiyi engelledim defalarca. Ama sanırım her seferinde hesabı silip tekrar istek atıyo. Engellenenler listesinde yok çünkü.
Neyse bugün takip listemden biri bana mesaj attı Instagramdan. Aslında diyetisyen bı kızın sayfası. O beni ben onu takip ediyoruz. Benden yaşça küçük eskiden aynı mahallede olduğumuz bı kiz. Kız büyüdükten sonra hiç muhabbetimiz olmadı. Bugün bana attığı mesajda resmi sizli bizli bı dil kullanarak yazmış. Sizin +18 resimlerinizi attılar yazmış daha sonra beni sürekli ekleyen hesabı eriketleyip göndermiş kim bu hesap yazmış. Sonra da sesli arama yapmış. Tanımıyorum böyle bişey mümkün değil fotoğrafları görebilir miyim yazdım defalarca 3 kere sesli arama yaptim açmadı. Süreli fotoğraflar göndermiş çıplaktiniz ve videolar vardı açmadan engelledim yazmış. Sonra kızdan telefon numarasıni istedim. Benim olduğuma emin misiniz yazdım. Evet yüzünüzü gördüm zaten emin olmasam size söylemezdim, engeli kaldırıp o kişiye mesaj atmazsaniz ailenize gönderecekmiş yazdı. Polise gidin ya da o kişiye yazın, numaramı istemek için başka yol bulamazdiniz mı sizi de engelliyorum yazıp engelledi. Çözemedim tedirgin de oldum. Böyle bişey tabi ki mümkün değil ama korktum açıkçası
Yok ya resimlere tiklamanizi istiyirlar hesabinizi calmak icin

Ay o bana da olmuştu.

Yıllardır görüşmediğim ama listemde ekli birinden mesaj gelmişti. Adına şikayet sitesinde başlık açılmış. Evli bi adamla görüşme kaydın varmış. Linke tıklayıp okuyabilirsin diye. İlkin bi şok oldum da neyse tıklamamıştım. Demek böyle yapıyorlar herkese ya.

Konu sahibi benim tek takıldığım nokta o diyetisyen arkadaş neden size numaramı istemek için başka bahane bulamadın mı desin. Bu bana çok garip geldi. Sanki sürekli istemişsiniz de ısrarla vermemiş gibi. Bence o kişinin hesabı da sandığınız kişi değil. Biri bana böyle mesaj atsa, ben tanıdığımı uyarıp polise git dersem, ararım da numara veririm konuşurum da. Ne alaka yani.
Diyetisyenin de hesabi calinmis olabilir

Ay o bana da olmuştu.

Bence konu sahibine mesaj atan kişinin hesabida calinmis olabilir konu sahibinin güvenini kazansaydi link yollanacakti çünkü ilk başta hemen link atmıyor bazı hesaplar konuşmayı ilerletince atıyorlar hatta bazi tandiklarin hesabı bu yolla çalındı fotoğrafin vs var mesajlariyla .

X