• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagramdan bir şeyler satmak

funda343

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
19
9
6
Arkadaşlar merhaba, aranızda instagram veya başka sosyal ağlardan bir şeyler satan var mı? ev hanımları için ek gelir imkanı var mı? iyi geceler dilerim herkese

Merhabalar, bende buna benzer bir konu açmıştım. Kendi yaptıgım takılarımı instagramdan satmaya basladım. Arastırdıgım kadarıyla instagramdan satıs aslında getirisi olan bir durum ancak baslangıc asaması zor anladığım kadarıyla. Ürün koymak sıkıntı degil ama takipçi bulma hedef kitleyi yakalayabilme sıkıntı. İnstagramınızın reklamını yapacak size müşteri kitlesi saglayacak yardımcı siteler mevcut ancak onlarda belli meblaglar istiyorlar. Hedef kitleyi yakalayana kadar sabredebilirim. Yada ürünlerim pazar değeri olan ürünler, kitle konusunda sıkıntı yasamam diyorsanız bir düşünün, neden olmasın :))

Arkadaşlar merhaba, aranızda instagram veya başka sosyal ağlardan bir şeyler satan var mı? ev hanımları için ek gelir imkanı var mı? iyi geceler dilerim herkese
Size yardimcin olmak istiyorum özelden mesaj atarsaniz bilgi vereyim

Back