• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram'da bir erkek neden hikayeyi görünce hemen takipten çıkarır?

Eslemm_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
74
48
3
28
Arkadaşlar birisi bana 1 ay önce istek atmıştı. Bende zaten yorgun olduğum için o ara her isteği siliyordum ama bu kişi dikkatimi çekti. Sonra merak ettiğim için 1 hafta önce ben istek attım hemen kabul etti. Birkaç kere hikaye paylaştım gördü bir şey yazmadı ya da mesajlaşma falan da olmadı zaten. Ama bugün kendimi paylaştım hikaye de ne bileyim o kadar kötü bir fotoğraf da değildi. Görür görmez takipten çıkmış beni de çıkartmış. Önceden de paylaştım böyle bir şey yapmamıştı. Kendimi kötü hissettim ya çok çirkin biriymişim gibi geliyor şu an.

Muhtemelen profil fotoğrafınıza bir an uzaktan kandı ve siz kabul edip inceleyince o kadar da beğenmeyip takipten çıktı. Dolayısıyla kız avında biri olduğu açık, kayıp da değil; herkes herkesi beğenmek zorunda zaten değil.

Veya yanlışlıkla ekledi, ayıp olmasın diye belli bir süre geçtikten sonra sizi arkadaşlıktan çıkardı.

Kısaca çok da mühim ve üzerinde düşünülecek bir ayrıntı olarak görmüyorum, sizin de modunuz düşmesin lütfen.

Muhtemelen profil fotoğrafınıza bir an uzaktan kandı ve siz kabul edip inceleyince o kadar da beğenmeyip takipten çıktı. Dolayısıyla kız avında biri olduğu açık, kayıp da değil; herkes herkesi beğenmek zorunda zaten değil.

Veya yanlışlıkla ekledi, ayıp olmasın diye belli bir süre geçtikten sonra sizi arkadaşlıktan çıkardı.

Kısaca çok da mühim ve üzerinde düşünülecek bir ayrıntı olarak görmüyorum, sizin de modunuz düşmesin lütfen.
Haklısın olabilir tabi. Normalde hiç böyle bir şey yapmamıştım. Bir anda başıma gelince afalladım. Uzun ilişki sonrası böyle şeyler garip geliyor sanırım 😂

Ama öyle olsa önceden niye istek atsın ya da kabul etsin. Sevgilisi olsa fotoğraf falan olmaz mıydı profilinde.
Bu kadar saf olmayın ekleyen ekliyor. Herkes sevgilisiyle fotoğraf da koymuyor. Benim profilimde bir tane yok ama sözlüyüm🧿🧿🧿 kimseyi eklemiyorum o ayrı.

Bu kadar saf olmayın ekleyen ekliyor. Herkes sevgilisiyle fotoğraf da koymuyor. Benim profilimde bir tane yok ama sözlüyüm🧿🧿🧿 kimseyi eklemiyorum o ayrı.
Kız zaten ben bir şaşırdım takip ede ede 9 kadını takip ediyor. Onlar da akrabası belli yani. İlişkisi olmayan bir erkek bu kadar az kadın takip etmez zaten.

Kafasına esmiş sıradan eklemiş, siz elenen adaylar arasındasınız. Ama böyle şeyleri kafaya takmayın çok önemsiz bir olay

Tanımadığınız muhtemelen mid ugly bir erkeğin sizi takipten çıkarması kendinizi bu kadar kötü hissettirmemeli.
Erkekler bunu hep yapıyor, gizli profillere istek gönderip içeri girip beğenmeyip bir bakıp çıkıyorlar. Büyük ihtimalle son hikayenizden sonra ben bu kızı niye takip ediyorum diye düşünüp takipten çıktı. Koyduğunuz foto ile alakalı değil.
Bana da yapan çok oluyor bu şekilde. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil tipi değilsinizdir, sizin de beğendiğiniz bir tip vardır mutlaka. Kimi sarışın sever kimi esmer.
Siz neden tanımadığınız bi insan sizin hikayelerinizi izliyor mu sizi takip ediyor mu diye bu kadar efor harcayıp izini sürüyorsunuz ki ben onu anlamadım?

Back
X