• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram hikayesine bu mesajı atsam olur mu?

Galatasaraylı affetse fenerli affeder mi? Yaz :D
Şaka şaka bir şey yazma. Yaşlar biraz küçük galiba

Kız Allah cezanı kaldırsın :D ben de diyom ne diyo :D

Saçma olur. İlle de cevap vereceksen direkt kendisine özelden yaz.

Instagram hikayeleriyle birbirine laf atma olayını da ilk şimdi okudum valla. Hadi facebook durumlarıyla milletin birbirine laf atmasına alışmıştım da...

Yaşlar kaç?
Burada hepimizin yaşı var.. Dertlerimiz başka başka.. 30 yaşında biri olarak bana saçmanında ötesinde geldi ama 13 yaşa göre uygun olabilir..

Derdini severim ablacım.. Sen karşılık verme böyle şeylere.. Direkt sana söylediği şeylerin karşılığını verirsin.. Erkek kaçanı kovalamayı sever. Bırak her zaman ilgini çekmek, tepki almak için çabalasın :KK15:

Insallah profilinde yazdigin yaşta degilsindir.Benim lys ogrencileri artik yapmaz bunlari .

Daha bu akşam çıkmaya başladığım kişi instagram hikayesinde: “Gittim bir fenerliye sevdalandım affet Galatasarayım” demiş ben de: “ Eğer affetmezse Fenerbahçeye geçebilirsin” desem olur mu?
Yorumum neresi kotu.. Sıze sevdalanmış.. Üstelik Mac erkekler için cok onemlı.. Bakın sızın takımı kabullenmiş.. İllaki yazacagım dersenız daha farklı sözlerlee yazın derım espiri babında

Siteye üye olurken 50 mantık sorusu sorulsa aklı ve sabrı olmayanlar üye olamazdı böylece sitedeki aklı başındaki insanların da akıl sağlığı bozulmazdı:KK53:

Bu mu derdiniz gerçekten ya başka derdiniz mi yok anlamadım ayrıca ne gerek var? neden takım değiştirsin ki mizahi yazmış işte yaşlar baya küçük sanırım

Back