• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram hesap kapatma

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
18
8
1
19
Kızlar merhaba benim bir tane çok eski bir instagram hesabım var şifresini ve e postasını ve telefon numarasını bilmiyorum yani eski numaram ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum ve bu hesabımı kalıcı olarak kapatmak istiyorum hesabı giriş yapmadan kapatmak istiyorum lütfen lütfen yardımcı olun hesap benim canımı çok sıkıyor kapatmak istiyorum nolur yardım edin

tek care esine dostuna sikayet ettir senin hesabini kopyalamis fake diye. o zaman kapanir

Kızlar merhaba benim bir tane çok eski bir instagram hesabım var şifresini ve e postasını ve telefon numarasını bilmiyorum yani eski numaram ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum ve bu hesabımı kalıcı olarak kapatmak istiyorum hesabı giriş yapmadan kapatmak istiyorum lütfen lütfen yardımcı olun hesap benim canımı çok sıkıyor kapatmak istiyorum nolur yardım edin Bu konuda uzman olan arkadaşlarım yardım edin lütfen

kurtarma maili gibi seçenekler oluyor. Eklediyseniz belki o şekilde kurtarabilirsiniz ama hiç bir şekilde hatırlamıyorsanız imkansıza yakın kurtarmanız

Şifrelerini unuttuysan ve kapanmasını istiyorsan bir sürü hesaptan aynı sebeple şikayet ve spam yap bi süre sonra kapanıyor. Arkadaşlarına çevrene haber sal ne kadar çok olursa o kadar çabuk olur

Instagram
Kızlar merhaba benim bir tane çok eski bir instagram hesabım var şifresini ve e postasını ve telefon numarasını bilmiyorum yani eski numaram ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum ve bu hesabımı kalıcı olarak kapatmak istiyorum hesabı giriş yapmadan kapatmak istiyorum lütfen lütfen yardımcı olun hesap benim canımı çok sıkıyor kapatmak istiyorum nolur yardım edin Bu konuda uzman olan arkadaşlarım yardım edin lütfen
Instagrama mesaj atın,yada yeni bir hesabınız varsa şikayet edin gerçi gizli hesapsa gizli hesaplarda şikayet pek işe yaramaz ama yinede şansınızı deneyin.

Instagram

Instagrama mesaj atın,yada yeni bir hesabınız varsa şikayet edin gerçi gizli hesapsa gizli hesaplarda şikayet pek işe yaramaz ama yinede şansınızı deneyin.
Daha önce denemiştim olmuştu gizli hesap veya açık hesap mi orasını bilemem aynı şikayet ile şikayet ve spam olunca kapanıyor ama bunu belki 2 3 kere yapılması lazım .

Daha önce denemiştim olmuştu gizli hesap veya açık hesap mi orasını bilemem aynı şikayet ile şikayet ve spam olunca kapanıyor ama bunu belki 2 3 kere yapılması lazım .
Ne zaman denemistiniz gizli hesaplarda etki etmiyor hatta artık açık hesaplarda da çok etki etmiyor ama gizli hesap kadar değil.

Ne zaman denemistiniz gizli hesaplarda etki etmiyor hatta artık açık hesaplarda da çok etki etmiyor ama gizli hesap kadar değil.
2 3 sene olmuştu çevremde de oluyordu paylaşıyorlardı bilmiyorum artık sistem değişmiş olabilir

Back