Sahibindene bakın az kullanılmış temiz ikinci el hesap orada vardır belki, burada bulabilir misiniz bilmiyorum.Evet hangi kiz kardesimin elinde bana verebileceği bir insta fale hesap var? Biraz inandırıcı olsun yeterli. Erkek hesabı olursa daha iyi hatta. Yani ben açamıyorum daha önce açılmış bir fake hesaba ihtiyacım var. Elinde fazladan olan varsa mesaj kutuma gelebilir. Şimdiden teşekkür ederim
Sahibindene bakın az kullanılmış temiz ikinci el hesap orada vardır belki, burada bulabilir misiniz bilmiyorum.
Bence çok olasıhiç böyle bir şey isteyen de duymamıştım pes
İster tabii, niye istemesin. Bir gaflette bulunup, hesabını ve şifresini vereni bulursa da gerçek hesap sahibi davalarla uğraşır, durur artık.hiç böyle bir şey isteyen de duymamıştım pes
İster tabii, niye istemesin. Bir gaflette bulunup, hesabını ve şifresini vereni bulursa da gerçek hesap sahibi davalarla uğraşır, durur artık.
Çok iyimsersin.o kadar akılsız biri yoktur ya..
yoktur yoktur
Ne davası ya? Ben fake hesap açmadım hayatımda hiç nasıl inandırıcı olur bilmiyorum sadece takip isteği atacaktım bu. Ne davası yurdagülİster tabii, niye istemesin. Bir gaflette bulunup, hesabını ve şifresini vereni bulursa da gerçek hesap sahibi davalarla uğraşır, durur artık.
Sosyal medya hesaplarında yapılan her türlü paylaşımdan hesabı açan hesap sahipleri sorumludur. Bir başkasına hesap bilgilerini veren kişi, hesabı ile yapılan her faaliyetten yasal olarak sorumludur.Ne davası ya? Ben fake hesap açmadım hayatımda hiç nasıl inandırıcı olur bilmiyorum sadece takip isteği atacaktım bu. Ne davası yurdagül
Anladım, ben gayet takip isteği atmak için istemiştim. Azılı suçluyum ve kadınlae kulübünde konu açmadım yani. Ya da siber dolandırıcıyım ama fake hesap açmıyorum başkalarına açtırıyorum çünkü IP gizlemeyi bile bilmiyorum? İki gülmek için konu açtım ama tabii ki de damladınız. Hep bi gerginlik hep bi akıl verme vs. Ne kadar bilinclisiniz boyle.Sosyal medya hesaplarında yapılan her türlü paylaşımdan hesabı açan hesap sahipleri sorumludur. Bir başkasına hesap bilgilerini veren kişi, hesabı ile yapılan her faaliyetten yasal olarak sorumludur.
Anladım, ben gayet takip isteği atmak için istemiştim. Azılı suçluyum ve kadınlae kulübünde konu açmadım yani. Ya da siber dolandırıcıyım ama fake hesap açmıyorum başkalarına açtırıyorum çünkü IP gizlemeyi bile bilmiyorum? İki gülmek için konu açtım ama tabii ki de damladınız. Hep bi gerginlik hep bi akıl verme vs. Ne kadar bilinclisiniz boyle.
Sana inandırıcı gelen hesaplara bak onlar gibi aç işte. Bende çok güzel bi fake hesap var ama tabii ki vermemBari nasil inandirici hesap aciliyor onu diyin bana.
Vasatın aklina ihtiyacim yok, gulme yeri burasi tabi. Senin gibi sirk maymunlari dolu
Emin miyizo kadar akılsız biri yoktur ya..
yoktur yoktur
Yana yakıla dert anlattığınız yer nasıl gülme yeri oluyor? Son konunuz hiç gülünecek gibi değildi.Vasatın aklina ihtiyacim yok, gulme yeri burasi tabi. Senin gibi sirk maymunlari dolu
Emin miyiz