- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Aynen bende cok seviyorum bu hocanın sesını harika tılavetleri var zümer suresını kesınlıkle dinle bu hocadanTelefonumda yüklü hem klibi hem sesi beni benden alıyor canım❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende cok seviyorum bu hocanın sesını harika tılavetleri var zümer suresını kesınlıkle dinle bu hocadanTelefonumda yüklü hem klibi hem sesi beni benden alıyor canım❤
Bu gece mutlaka dinlicem canım sağolAynen bende cok seviyorum bu hocanın sesını harika tılavetleri var zümer suresını kesınlıkle dinle bu hocadan
Yaa ekleyeyim miKaçırdım sanırım.. nasip
Çok sevinirim canımYaa ekleyeyim mi
Canm şuan hastaligin yakın ise başla okumaya okuyamaydigin günleri kumbarayla telafi etmeye çalışırız eğer az sayı kalırsa temizlenince yardımcı olursun yine.. mecbur bu şekilde.olacak inşallah yardimlasacagizBenim hastalık zamanim biraz uzun sürüyor.mesela 9-10 gün okuyamadığımda sonrasında mı devam etmem gerekir ?
Ekledim canim ama akşamdan sora eklemeyecegim dahaTüh kaçırdım
Kızlar kumbaraya 1 tane bile okusanız güzel olur inşallahKUMBARA 330
Aaa şansa ben hemen okuyayım o zaman çünkü hastalığım yakın, çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul eylesin inşallahsizlerde vesile oluyorsunuz Rabbim razı olsunEkledim canim ama akşamdan sora eklemeyecegim daha
Ne kadar çok kişiye okursan okadar iyi olur canım notunu al inşallah okuduklarının sırası gelince bildir olurmu okudum diye toplu bildirme olmasınAaa şansa ben hemen okuyayım o zaman çünkü hastalığım yakın, çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul eylesin inşallahsizlerde vesile oluyorsunuz Rabbim razı olsun
42 toplam günlük sayı canim liste toplandı bileAz sayı düşerse bende varm
Tm yetişemedmse sıkıntı değil nasp değilmiş demek42 toplam günlük sayı canim liste toplandı bile
Ekleyeyim istersen tabi ama bukadar okuyoruz hastalığın yakın mı canımTm yetişemedmse sıkıntı değil nasp değilmiş demek