İnşirah Suresi Okuyalım

📣📣 arkadaşlar akşam 6 da başlıyoruz inşallah hasta olan arkadaşlar yerine kumbaraya 3 veya 5 ne kadar gücünüz yetiyor ise (hastalığı yakın olmayanlar)okuyup niyetinizi okumayan arkadaşlar yerine diye belirtip okursanız sevinirim. Kumbaramizda birikmiş olsun 🤗
Mintimint Mintimint i etiketleyin kumbara okuduklarınizi inşallah 🤗

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
İnşirah Suresi Dua listemiz 📍

1). Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra)
3). H M H M (Hatice)
4). Mintimint Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40 Saliha40
7). Morrmeneksee Morrmeneksee
8)
. @glstanak
9). Sesbellas Sesbellas (Seval)
10). bluepinkk bluepinkk
11). Life light Life light (elif)
12). Aktif Lora Aktif Lora
13). B Bademmm388
14). Taze fasulye Taze fasulye
15). kevsersoylu kevsersoylu (Merve)
16). @28mn
17). @Assos32
18). F Flower__
19). @Kzbnylmz (kezban)
20). P Pemberenkli66
21). Merayyy Merayyy (Merve)
22). Myhomes Myhomes
23). ummhnisa ummhnisa (Ümmühan )
24). Ceren0134 Ceren0134 (canan)
25). Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27)
. H Hapiness
28). Oriana Oriana (mervenur)
29). R rana20
30). Yorgunkus Yorgunkus
31). @beratbedirhan (Hanife )
32). @Ozlemlerhayallar
33). Y yakut1 (meltem)
34). K karamelli001
35). Rhea Silvia Rhea Silvia
36). @Tospaagtd (Tuğçe)
37). Ballikabak Ballikabak
38). sweetgirlcandy sweetgirlcandy
39). @Cemrewww
40). burcusami burcusami
41). Asiltutku Asiltutku
42). SoLeiL12 SoLeiL12

43). HejaR12 HejaR12
📢📢 Günde 2 kişiye okuyoruz her gün düzenli bildirim yapilmasi gerekir ki sıradaki kişiye hemen gecelim.
📍📍 Adetli olanlar okuyamaz.
📍📍Hergun bı kaç tane fazla okuyarak kumbara yapıp mazeretli arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Tabiki müsait olan , isteyen kişiler şu kadar kumbaraya okudum diye belirtirse toplaması kolay olur. Zorunlu değildir. Kumbaraya okuduklarınize niyetiniz inşallah okuyamayan arkadaşlar niyetine inşirah suresi okumaya diye olsun.

📍📍Kişi başı 21 adet okuyoruz. Toplam 42.
📍📍her gün 945 adet okumuş olacağız inşallah herkese ♥️ Şifa olsun hepimize inşallah ♥️

📍📍İsmine okunmasını isteyen ismini belirtebilir. Beni etiketleyin ki mutlaka göreyim takibi kolay yapayım inşallah.
📍📍 Okunuşunu dinlyerek öğrenelim arapça veya kurandan doğru şekilde okumaya çalışalım lütfen.
abdestli olmaya mümkün mertebe dikkat edelim. Zor durumda kalıyorsanız normal şekilde de okuyabilirsiniz ezbere.
📍📍 Hastalığı yaklaşanlar diğer arkadaşlara da önceden okumaya çalışsın elinden geldiğince telafi etmesi daha kolay olsun.
önceden okuyan arkadaşlar not alın okuduklarınizi ve sırası geldiğinde okudum diye belirtin lütfen teşekkür ederim 🤗

📢📢 Başlama tarihimiz 09.05.2021 saat 18:00 de

ilk sayfada listeyi sabitledim

liste Kapanmıştır 📍📍📍📍📍

Son düzenleme:
Benim hastalık zamanim biraz uzun sürüyor.mesela 9-10 gün okuyamadığımda sonrasında mı devam etmem gerekir ?
Canm şuan hastaligin yakın ise başla okumaya okuyamaydigin günleri kumbarayla telafi etmeye çalışırız eğer az sayı kalırsa temizlenince yardımcı olursun yine.. mecbur bu şekilde.olacak inşallah yardimlasacagiz 🤗
Herkesin sayısını eşit şekilde tamamlayacağız Allah'ın izniyle hastalık bitince telafi olacak illaki 🤗

Son düzenleme:
Ekledim canim 🤗 ama akşamdan sora eklemeyecegim daha
Aaa şansa ben hemen okuyayım o zaman çünkü hastalığım yakın, çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul eylesin inşallah🤲sizlerde vesile oluyorsunuz Rabbim razı olsun❤️🤲

• Muhteşem
Reactions: H M
Aaa şansa ben hemen okuyayım o zaman çünkü hastalığım yakın, çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul eylesin inşallah🤲sizlerde vesile oluyorsunuz Rabbim razı olsun❤️🤲
Ne kadar çok kişiye okursan okadar iyi olur canım notunu al inşallah okuduklarının sırası gelince bildir olurmu okudum diye toplu bildirme olmasın 🤗

X