Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalığın yakın mı canımŞimdi boş otururken ben okuma yapabilir miyim başlasam şimdiden benim için daha iyi olur
Valla ben bugun yarın olurum ama kumbraya baslayım sımdıden oldugumda kımsenın hakkına girmek istemem..Hastalığın yakın mı canım
Eğer yakınsa önceden okumaya başla listeden bütün ayrıntı yazıyor inşallah.
Kumbaramizada yardımcı olabilirsin akşama başlama süresine kadar
Yakın değil ama akşama misafir var bugün için okunacak kişilere başlayabilir miyim öncelikleHastalığın yakın mı canım
Eğer yakınsa önceden okumaya başla listeden bütün ayrıntı yazıyor inşallah.
Kumbaramizada yardımcı olabilirsin akşama başlama süresine kadar
Sen listedeki kişilere okumaya başla inşallah kumbaradan ziyadeValla ben bugun yarın olurum ama kumbraya baslayım sımdıden oldugumda kımsenın hakkına girmek istemem..
Kumbaraya başlayayım ama ben en iyisi o zamanYakın değil ama akşama misafir var bugün için okunacak kişilere başlayabilir miyim öncelikle
Başladigimizda belirt okudum diye ama aklımda kalmazYakın değil ama akşama misafir var bugün için okunacak kişilere başlayabilir miyim öncelikle
Tmm canım inşallahKumbaraya başlayayım ama ben en iyisi o zaman
Listede yazıyor inşallah tüm ayrıntı canim yukaridaki son paylaştığım listede yazdımNe diycem peki okumaya başlarken canım
Kumbaraya ise niyetin şöyle diyeceksin insallahNe diycem peki okumaya başlarken canım
Hakkını helal et canım seni yordum galiba birazKumbaraya ise niyetin şöyle diyeceksin insallah
Okuyamayan arkadaşlar niyetine diye.
Sıradaki arkadaşlara okuyunca da nickini ismini söyleyip niyetine skntisina gönül muradına diye diyebilirsin inşallah
Ceren0134
Listeyi okuyun inşallah yeterli canim olsin anlamadığın olursa sor yine inşallahHakkını helal et canım seni yordum galiba biraz
KIZLAR INSIRAH SURESINI BIRDE BU HOCADAN DINLESENIZE