Ben 10 tane alıyorumKUMBARA 330
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 tane alıyorumKUMBARA 330
Hastalığın yakın mı canm çok kişi olduk açığı kapatmak zor olur gibi yakınsa hemen baslayabilirmisinBeni de ekleyebilir misiniz @H M
Ekleyeyim istersen tabi ama bukadar okuyoruz hastalığın yakın mı canım
Daha yeni başladım namazaHastalığın yakın mı canm çok kişi olduk açığı kapatmak zor olur gibi yakınsa hemen baslayabilirmisin
Tamam ekliyorum inşallahDaha yeni başladım namaza
6 da başlıyoruz canim. 6 da inşallah duyurucamBugün 2 tane okuyorum öyleyse Listenin başındaki ilk kişiye mi?
Hastalığın yakınsa oku canim önceden ama dedig gibi okuduklarını not al sırası gelenlere ben okudum dersin bu şekilde takip etmek zor sırası gelince okudum de olur mu notunu al sen önceden okuduklarıni amaH M ben Magnifiaque ve kendim için okudum namaz kıldıktan sonra. 21 tane de kumbara ya okudum. Hergün iki kişi şartmı yoksa okuyabildiğimiz kadar okuyalım mı. İftardan sonra da okumak istiyorum
Tamam zaten tane tane anlatmışsın kusura bakma tekrar sorduğum için.Hastalığın yakınsa oku canim önceden ama dedig gibi okuduklarını not al sırası gelenlere ben okudum dersin bu şekilde takip etmek zor sırası gelince okudum de olur mu notunu al sen önceden okuduklarıni ama
Önemli değil canimTamam zaten tane tane anlatmışsın kusura bakma tekrar sorduğum için.
H M ben Magnifiaque ve kendim için okudum namaz kıldıktan sonra. 21 tane de kumbara ya okudum. Hergün iki kişi şartmı yoksa okuyabildiğimiz kadar okuyalım mı. İftardan sonra da okumak istiyorum
Kuzum bunlar ayrı ayrı mıMintimint 21 adet kumbara ya okudum
Yaaaa ekliyorum başladık inşallah listeyi detaylıca oku olurmu?Ben de okurum
Toplam 63 tane okudum. Merve için kendim için 21 de kumbara için.Yani ayrı ayrı 21Kuzum bunlar ayrı ayrı mı