- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Doldu sayımız canim reglken okunmuyor 20 günde bitireceğiz inşallah Allah'ın izniyle diğerine katılmak istersen eklerim olurmuŞuan reglim . Regl Ken okunabiliyor mu katılmak tabiki çok isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doldu sayımız canim reglken okunmuyor 20 günde bitireceğiz inşallah Allah'ın izniyle diğerine katılmak istersen eklerim olurmuŞuan reglim . Regl Ken okunabiliyor mu katılmak tabiki çok isterim
Ben şimdi anlamadım hergun mu okuyacaz 21 defaHergun herkese kolaylık olması açısından 21 şer adet okuyalim 2 kişi birden ilerleriz toplam 42. Diliniz alistiginda çok kolay okuyacaksınız ve okurken hafifleyeceksiniz inşallah listemizde kolay ilerlemiş olur. Hasta olanlar hastalığı bittikten sora devam edip bildirim yaparlar inşallah.
Birde isimlerinizi belirtin yanlarına yazayım isminize edilsin.Eğer istemezseniz nickinize dua edilsin tabi. Biraz daha olalım başlarız inşallah
1). Magnifiaque (Merve)
2). gecenin_resmi (Esra)
3). H M (Hatice)
4). Mintimint
5). A arkadasimes
6). Saliha40
7). Morrmeneksee
8). @glstanak
9). Sesbellas
10). bluepinkk (Zehra)
11). Life light (Elif)
12). Aktif Lora
13). B Bademmm388
14). Taze fasulye
15). kevsersoylu
16). @28mn
17). @Assos32
18). @Jacbss
19). M Morlale8 (Kezban)
20). P Pemberenkli66
21). Merayyy (Merve)
22). Myhomes
23). ummhnisa
24). Ceren0134
25). Tavuk_suyu_
26). K KurkmantoluS
27). H Hapiness
Başladığımızda bildirimlerimizi düzenli yapalım inşallah mutlaka diğer kişinin hakkına girmemek için.
Toplam 42 okuyacağız 2 kişi niye anlamadın canimBen şimdi anlamadım hergun mu okuyacaz 21 defa
Canim sen oku not al bana o kişinin sırası geldiginde okuduğunu belirt diğer türlü takip edemem çok iyi olur baslasanH M ben bugün hemen başlıyorum. Birkaç güne regl olurum. Okudukça mı bildirim yapacağız yoksa liste bitince mi. Bide senden bişey rica edeceğim.ismimim yanına sağlıklı bebeği olsun diye yazarmısın. Bana okuyacak olan arkadaşlar bu şekilde okursa çok sevinirim
Açtım kuzum etiketi de yapayım inşallahH M canım bence şimdiden kumbarayı aç listeyi etiketle şimdidwn başlayalım kumbaraya okumaya ne birikirse o kar
1 kişiye 21 tane inşirah okunacak ya canım biz günde 2 arkadaşa okucaz 2×21=42 oruçtan bende anlamıyorum bazenBen şimdi anlamadım hergun mu okuyacaz 21 defa
Anladım tamam canım1 kişiye 21 tane inşirah okunacak ya canım biz günde 2 arkadaşa okucaz 2×21=42 oruçtan bende anlamıyorum bazen
Aynen sıradaki arkadaşlara inşallah bagislayacagiz42 toplam okuyacaz sonra kişilere mi bağışlayacaz canım
Listede yazıyor canım inşallah akşam 6 daYarın mı başlıyacaz