- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi turuncudolap
-
Bu işi bozmaya kararlı gibi gördüm ben karşı tarafı. . Isteme olduğunu,söz alındığını fln da söylememişler kimseye.. nişanlın da saf mı ki yüzüğü takmasina izin vermemişlerarayı idare edebilmesi için çook olgunlaşması lazım çoook
Bence sebep, ailenin aklında başka biri olmasıamca bahaneleri olmuş kısaca.
ama sebep nedir onu bulmak lazım.
ama sözlüsü nişana davet edilmiyor. askerdeki kardeşi nişan bittikten sonra haber veriyor.Bana hala abarti geldi konuda yorumlarda ya. Ben yine yanlis bisey olmadigini savunuyorum.
Bu olanlar aslinda tipki sunun gibi bisey; komsunun babasi öldugunde eglenmeye gidilmez kendi cocuklarinla lunaparklara. Ama o ölen babanin cocuklariyla gidilir; sirf cocuklara moral olsun diye( Allah gostermesin tabi kucuk yasta baba vefati, sadece bu ornek geldi aklima smdilik, acelem var)
Buda tipki ona benziyor.
Kanser amcanin gozune sokmak gibi nisan yapilmaz. Ama kanser babaya( yani ayni amcaya) moral olsun diye nisan yapilir.
Orda haklisiniz kizlar evet.ama sözlüsü nişana davet edilmiyor. askerdeki kardeşi nişan bittikten sonra haber veriyor.
gariplik burada ya da kötü niyet.
arkadaşlar, amca istediği zaman oğlunu nişanlar diye konu sahibini haksız görüyor ancak bir detay gözden kaçıyor. konu sahibinin sözlüsünün kuzeni nişanlanıyor ama engel olan amca tarafı nişana bile çağırmıyor.
askerdeki adam biliyor ama sözlüsü bilmiyor.
bariz kötü niyet var. aile organize olmuş, kumpas kuruyor gençlere, ayırmak için.
T turuncudolap bence nişandan vazgeçin. maddi olarak hazırsanız ev dayayın döşeyin. sözlünün ailesine de davetiyeyle nikahınızı haber verin. yoksa annen ve o aile çok üzer yıpratır sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?