- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.252
- 133
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Elbet seninde haklı olduğun yerler vardır lakin arkadaşlarınıza ben derse gireceğim sizin girip girmemeniz beni bağlamaz deseydiniz bunları yaşamamış olurdunuz bence o kız biraz haddini aşmış ne öyle liseli ergenler gibi adresini falan ver demeler çok cocukcaİnsanlari anlamak bir yana, anlasmak ve iletisim kurmak zorlasti benim icin. Universiteye basladigim ilk yil sinif arkadaslarimla mesafeli olduk hep. Benim daha olgun oldugumu soyluyor hep cevrem ve sinif arkadaslarim daha cok cocuksu oldugu icin muhabbet edemiyordum pek. Bu sene 2. Senem yavas yavas bazi kisilerle yakin olabildik, deger verdim ama bir cogunun bu degeri haketmedigini gordum, ve tekrar kabuguma cekildim. 1 2 defa ciddi tartismalar yasadigim insanlar oldu, bana nasil davranacagimi ogretmeye kalkin hadsizler oldu, iyice sinifimdan sogudum, durum ciddi oldugu icin de erkek arkadasim girmisti devreye. Sonrasinda bi sekilde kapandi gitti konu ve bugun ise, ayni kisilerle gene tartistik ama bu sefer butun sinif ustume geldi yaptigim yanlisti evet, ama asiri bir tepki gordum siniftan. Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim. Sonucta baskasinin lafiyla is yapacak degildim. Ben derse gittim ve hocamiz geldi arkadaslarin nerde dedi, herkesi sinifa cagir dedi. Bende whatsapp grubumuzdan hocanin ders yapacagini ve gelmelerini soyledim. Olay burada basladi iste, "sen neden gittin ki derse, senin yuzunden yok yazilacaz" herkes gitmesin demedik mi biz sen neden kafana gore hareket ediyosun " gibi laflar dendi, tamam bunlara bi derece tolere edebilirim ama sonrasinda soylenen sozler iyice amacini asti, ciddi anlamda aramin bozuk oldugu bir kiz " arkadaslar bu kizin jeton gec dusuyor anlamadiniz mi , sakin bu kiza ters bisey demeyin sonra gider sizi sevgilisine sikayet eder" gibi laflari beni sinirlendirdi. Sakinligimi koruyuup, arkadaslara yasanan durum icin uzgun oldugumu, aslinda amacimin onlari zor duruma sokup magdur olmamasini saglamak oldu, olaylarin bu denli buyucegini dusunmemistim diyerek bir mesaj attim ve Bu husumetli oldugum kiza da sevdigim insanlarin yanimda olmasi cok guzel bir duygu, senin gibi surekli tartisma cikaran bir insanin beni anlamasini beklemiyorum, karsimda konusurken cok farklisin ama mesaj yazarken buyuk laflar ediyosun dedim. O da beni tehdit etti sen buyuk laflari gorursun bana adresini ver felan dedi. İnanin ki okuldan gicik kapiyorum artik. Ya arkadaslar hepimiz insaniz yanlis yapabiliriz, tamam ama yanlisa yanlis ile gitmek ne kadar dogru? Surekli bu sekilde bana ters cevaplar veriyor belli bi grup, artik alistim tolere ediyorum ama insanlik onurum, gururum da biyere kadar dayanmami sagliyor. Neyse cok uzattim ama sonuc olarak kimse de yok yazilmadi, hicbi sıkınti cikmadi. Olan bana oldu, oturdum agladim o an cok moralim bozuldu.
Benim okuduğum zamanda da senin gibi yapan bi iki kişi vardı gerçekten çok sinir bozucu bişiİnsanlari anlamak bir yana, anlasmak ve iletisim kurmak zorlasti benim icin. Universiteye basladigim ilk yil sinif arkadaslarimla mesafeli olduk hep. Benim daha olgun oldugumu soyluyor hep cevrem ve sinif arkadaslarim daha cok cocuksu oldugu icin muhabbet edemiyordum pek. Bu sene 2. Senem yavas yavas bazi kisilerle yakin olabildik, deger verdim ama bir cogunun bu degeri haketmedigini gordum, ve tekrar kabuguma cekildim. 1 2 defa ciddi tartismalar yasadigim insanlar oldu, bana nasil davranacagimi ogretmeye kalkin hadsizler oldu, iyice sinifimdan sogudum, durum ciddi oldugu icin de erkek arkadasim girmisti devreye. Sonrasinda bi sekilde kapandi gitti konu ve bugun ise, ayni kisilerle gene tartistik ama bu sefer butun sinif ustume geldi yaptigim yanlisti evet, ama asiri bir tepki gordum siniftan. Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim. Sonucta baskasinin lafiyla is yapacak degildim. Ben derse gittim ve hocamiz geldi arkadaslarin nerde dedi, herkesi sinifa cagir dedi. Bende whatsapp grubumuzdan hocanin ders yapacagini ve gelmelerini soyledim. Olay burada basladi iste, "sen neden gittin ki derse, senin yuzunden yok yazilacaz" herkes gitmesin demedik mi biz sen neden kafana gore hareket ediyosun " gibi laflar dendi, tamam bunlara bi derece tolere edebilirim ama sonrasinda soylenen sozler iyice amacini asti, ciddi anlamda aramin bozuk oldugu bir kiz " arkadaslar bu kizin jeton gec dusuyor anlamadiniz mi , sakin bu kiza ters bisey demeyin sonra gider sizi sevgilisine sikayet eder" gibi laflari beni sinirlendirdi. Sakinligimi koruyuup, arkadaslara yasanan durum icin uzgun oldugumu, aslinda amacimin onlari zor duruma sokup magdur olmamasini saglamak oldu, olaylarin bu denli buyucegini dusunmemistim diyerek bir mesaj attim ve Bu husumetli oldugum kiza da sevdigim insanlarin yanimda olmasi cok guzel bir duygu, senin gibi surekli tartisma cikaran bir insanin beni anlamasini beklemiyorum, karsimda konusurken cok farklisin ama mesaj yazarken buyuk laflar ediyosun dedim. O da beni tehdit etti sen buyuk laflari gorursun bana adresini ver felan dedi. İnanin ki okuldan gicik kapiyorum artik. Ya arkadaslar hepimiz insaniz yanlis yapabiliriz, tamam ama yanlisa yanlis ile gitmek ne kadar dogru? Surekli bu sekilde bana ters cevaplar veriyor belli bi grup, artik alistim tolere ediyorum ama insanlik onurum, gururum da biyere kadar dayanmami sagliyor. Neyse cok uzattim ama sonuc olarak kimse de yok yazilmadi, hicbi sıkınti cikmadi. Olan bana oldu, oturdum agladim o an cok moralim bozuldu.
hatali oldugunu kabul etmissin ki hatalisinda sinifca karar alinmis bazen hosuna gitmesede ortama uyman gerekir.ama sirf bu yuzdende taslanmana gerek yok abartmislar.o kizlada muhattap olma birak kendi kendini yesin sana kafkanin sozunu soyleyimİnsanlari anlamak bir yana, anlasmak ve iletisim kurmak zorlasti benim icin. Universiteye basladigim ilk yil sinif arkadaslarimla mesafeli olduk hep. Benim daha olgun oldugumu soyluyor hep cevrem ve sinif arkadaslarim daha cok cocuksu oldugu icin muhabbet edemiyordum pek. Bu sene 2. Senem yavas yavas bazi kisilerle yakin olabildik, deger verdim ama bir cogunun bu degeri haketmedigini gordum, ve tekrar kabuguma cekildim. 1 2 defa ciddi tartismalar yasadigim insanlar oldu, bana nasil davranacagimi ogretmeye kalkin hadsizler oldu, iyice sinifimdan sogudum, durum ciddi oldugu icin de erkek arkadasim girmisti devreye. Sonrasinda bi sekilde kapandi gitti konu ve bugun ise, ayni kisilerle gene tartistik ama bu sefer butun sinif ustume geldi yaptigim yanlisti evet, ama asiri bir tepki gordum siniftan. Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim. Sonucta baskasinin lafiyla is yapacak degildim. Ben derse gittim ve hocamiz geldi arkadaslarin nerde dedi, herkesi sinifa cagir dedi. Bende whatsapp grubumuzdan hocanin ders yapacagini ve gelmelerini soyledim. Olay burada basladi iste, "sen neden gittin ki derse, senin yuzunden yok yazilacaz" herkes gitmesin demedik mi biz sen neden kafana gore hareket ediyosun " gibi laflar dendi, tamam bunlara bi derece tolere edebilirim ama sonrasinda soylenen sozler iyice amacini asti, ciddi anlamda aramin bozuk oldugu bir kiz " arkadaslar bu kizin jeton gec dusuyor anlamadiniz mi , sakin bu kiza ters bisey demeyin sonra gider sizi sevgilisine sikayet eder" gibi laflari beni sinirlendirdi. Sakinligimi koruyuup, arkadaslara yasanan durum icin uzgun oldugumu, aslinda amacimin onlari zor duruma sokup magdur olmamasini saglamak oldu, olaylarin bu denli buyucegini dusunmemistim diyerek bir mesaj attim ve Bu husumetli oldugum kiza da sevdigim insanlarin yanimda olmasi cok guzel bir duygu, senin gibi surekli tartisma cikaran bir insanin beni anlamasini beklemiyorum, karsimda konusurken cok farklisin ama mesaj yazarken buyuk laflar ediyosun dedim. O da beni tehdit etti sen buyuk laflari gorursun bana adresini ver felan dedi. İnanin ki okuldan gicik kapiyorum artik. Ya arkadaslar hepimiz insaniz yanlis yapabiliriz, tamam ama yanlisa yanlis ile gitmek ne kadar dogru? Surekli bu sekilde bana ters cevaplar veriyor belli bi grup, artik alistim tolere ediyorum ama insanlik onurum, gururum da biyere kadar dayanmami sagliyor. Neyse cok uzattim ama sonuc olarak kimse de yok yazilmadi, hicbi sıkınti cikmadi. Olan bana oldu, oturdum agladim o an cok moralim bozuldu.
Kusura bakma ama sevgilini devreye aokman hos olmamis.İnsanlari anlamak bir yana, anlasmak ve iletisim kurmak zorlasti benim icin. Universiteye basladigim ilk yil sinif arkadaslarimla mesafeli olduk hep. Benim daha olgun oldugumu soyluyor hep cevrem ve sinif arkadaslarim daha cok cocuksu oldugu icin muhabbet edemiyordum pek. Bu sene 2. Senem yavas yavas bazi kisilerle yakin olabildik, deger verdim ama bir cogunun bu degeri haketmedigini gordum, ve tekrar kabuguma cekildim. 1 2 defa ciddi tartismalar yasadigim insanlar oldu, bana nasil davranacagimi ogretmeye kalkin hadsizler oldu, iyice sinifimdan sogudum, durum ciddi oldugu icin de erkek arkadasim girmisti devreye. Sonrasinda bi sekilde kapandi gitti konu ve bugun ise, ayni kisilerle gene tartistik ama bu sefer butun sinif ustume geldi yaptigim yanlisti evet, ama asiri bir tepki gordum siniftan. Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim. Sonucta baskasinin lafiyla is yapacak degildim. Ben derse gittim ve hocamiz geldi arkadaslarin nerde dedi, herkesi sinifa cagir dedi. Bende whatsapp grubumuzdan hocanin ders yapacagini ve gelmelerini soyledim. Olay burada basladi iste, "sen neden gittin ki derse, senin yuzunden yok yazilacaz" herkes gitmesin demedik mi biz sen neden kafana gore hareket ediyosun " gibi laflar dendi, tamam bunlara bi derece tolere edebilirim ama sonrasinda soylenen sozler iyice amacini asti, ciddi anlamda aramin bozuk oldugu bir kiz " arkadaslar bu kizin jeton gec dusuyor anlamadiniz mi , sakin bu kiza ters bisey demeyin sonra gider sizi sevgilisine sikayet eder" gibi laflari beni sinirlendirdi. Sakinligimi koruyuup, arkadaslara yasanan durum icin uzgun oldugumu, aslinda amacimin onlari zor duruma sokup magdur olmamasini saglamak oldu, olaylarin bu denli buyucegini dusunmemistim diyerek bir mesaj attim ve Bu husumetli oldugum kiza da sevdigim insanlarin yanimda olmasi cok guzel bir duygu, senin gibi surekli tartisma cikaran bir insanin beni anlamasini beklemiyorum, karsimda konusurken cok farklisin ama mesaj yazarken buyuk laflar ediyosun dedim. O da beni tehdit etti sen buyuk laflari gorursun bana adresini ver felan dedi. İnanin ki okuldan gicik kapiyorum artik. Ya arkadaslar hepimiz insaniz yanlis yapabiliriz, tamam ama yanlisa yanlis ile gitmek ne kadar dogru? Surekli bu sekilde bana ters cevaplar veriyor belli bi grup, artik alistim tolere ediyorum ama insanlik onurum, gururum da biyere kadar dayanmami sagliyor. Neyse cok uzattim ama sonuc olarak kimse de yok yazilmadi, hicbi sıkınti cikmadi. Olan bana oldu, oturdum agladim o an cok moralim bozuldu.
ne diyeceğimi bilemedim sana...İnsanlari anlamak bir yana, anlasmak ve iletisim kurmak zorlasti benim icin. Universiteye basladigim ilk yil sinif arkadaslarimla mesafeli olduk hep. Benim daha olgun oldugumu soyluyor hep cevrem ve sinif arkadaslarim daha cok cocuksu oldugu icin muhabbet edemiyordum pek. Bu sene 2. Senem yavas yavas bazi kisilerle yakin olabildik, deger verdim ama bir cogunun bu degeri haketmedigini gordum, ve tekrar kabuguma cekildim. 1 2 defa ciddi tartismalar yasadigim insanlar oldu, bana nasil davranacagimi ogretmeye kalkin hadsizler oldu, iyice sinifimdan sogudum, durum ciddi oldugu icin de erkek arkadasim girmisti devreye. Sonrasinda bi sekilde kapandi gitti konu ve bugun ise, ayni kisilerle gene tartistik ama bu sefer butun sinif ustume geldi yaptigim yanlisti evet, ama asiri bir tepki gordum siniftan. Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim. Sonucta baskasinin lafiyla is yapacak degildim. Ben derse gittim ve hocamiz geldi arkadaslarin nerde dedi, herkesi sinifa cagir dedi. Bende whatsapp grubumuzdan hocanin ders yapacagini ve gelmelerini soyledim. Olay burada basladi iste, "sen neden gittin ki derse, senin yuzunden yok yazilacaz" herkes gitmesin demedik mi biz sen neden kafana gore hareket ediyosun " gibi laflar dendi, tamam bunlara bi derece tolere edebilirim ama sonrasinda soylenen sozler iyice amacini asti, ciddi anlamda aramin bozuk oldugu bir kiz " arkadaslar bu kizin jeton gec dusuyor anlamadiniz mi , sakin bu kiza ters bisey demeyin sonra gider sizi sevgilisine sikayet eder" gibi laflari beni sinirlendirdi. Sakinligimi koruyuup, arkadaslara yasanan durum icin uzgun oldugumu, aslinda amacimin onlari zor duruma sokup magdur olmamasini saglamak oldu, olaylarin bu denli buyucegini dusunmemistim diyerek bir mesaj attim ve Bu husumetli oldugum kiza da sevdigim insanlarin yanimda olmasi cok guzel bir duygu, senin gibi surekli tartisma cikaran bir insanin beni anlamasini beklemiyorum, karsimda konusurken cok farklisin ama mesaj yazarken buyuk laflar ediyosun dedim. O da beni tehdit etti sen buyuk laflari gorursun bana adresini ver felan dedi. İnanin ki okuldan gicik kapiyorum artik. Ya arkadaslar hepimiz insaniz yanlis yapabiliriz, tamam ama yanlisa yanlis ile gitmek ne kadar dogru? Surekli bu sekilde bana ters cevaplar veriyor belli bi grup, artik alistim tolere ediyorum ama insanlik onurum, gururum da biyere kadar dayanmami sagliyor. Neyse cok uzattim ama sonuc olarak kimse de yok yazilmadi, hicbi sıkınti cikmadi. Olan bana oldu, oturdum agladim o an cok moralim bozuldu.
Bu sabah uyandim ve hala daha aklimda bu mesela var, bana karsi yazdiklari mesajlara cevap vermedim, acikca kiz beni tehdit etti sen gorursun felan dedi. Kizin avantaji su olayda butun sinifin bana tepki gostermesjnden destek aliyor, bu sayede beni daha cok yerecek cunku. Beni daha cok ezip, uzmeye calisiyor. Gercekten icinde kotuluk olan bir insan, zaten bu sebepten sevmemistim kendisini de. Pazartesi gunu okul var, okulda yanima gelip tartismayi daha da buyutecegini dusunuyorum. Cunku bu karakterde bir insan. Ben ise kimseyle samimi olmadgimdan biraz tek kalmis gibi olacagim. Kotu olmak ve samimi olmamak arasindaki farki anlamiyor kimse, kendime tam anlamiyla yakin gormuyorum kimseyi, ama bu benim dislanip, hor gorulup ya da haksizliga ugratilicagim anlamina mi gelir. Sinifimdaki insanlar bunu anlamiyor iste. O kiz bana whatsapp grubumuzda sakin buna bulasmayin sevgilisi sizi teker teker arar basiniz agrimasin diye mesaj yazdiginda sinifimizdaki erkeklerde gülüstuler resmen. Ahaha, wuwhwuwhu, gibi seyler yazdilar. Ben destek gorme niyetinde degilim ama liseli ergenler gibi tartismak da dogru degil hepsi 20 yasindan buyuk. Okuldan sogutuyor beni boyle tartismalar. Sevgilime soylemistim evet siniftan bir.cocuk bana, sen ne ictin, kafan.mi guzel kizim, kendine gel sus mus diyince ve yasi da buyuktu benden. Sevgilime pasladim direk. O kisi de bu durumu artik siniftakilere nasil anlattiysa, ben disardan guc alan biriymisim gibi gozuktum. Ama alakasi yok, ben gucsuz olsam o kizlara nasil kafa tutayim, gider bu durum icin de sevgilimden yardim alirdim. Mantiksiz yani. Sevgilim, o cocukla konusup uslubuna dikkat etmesini istedi sadece, karsi taraf olayi buyuttu sadece, yok adres vereyim gel diyip verdigi adrese gitmemeler felan. Umarim anlatabilmisimdir derdimi.hatali oldugunu kabul etmissin ki hatalisinda sinifca karar alinmis bazen hosuna gitmesede ortama uyman gerekir.ama sirf bu yuzdende taslanmana gerek yok abartmislar.o kizlada muhattap olma birak kendi kendini yesin sana kafkanin sozunu soyleyim
"beyinlerimiz savassin isterdim;ama goruyorum ki silahsizsiniz bayim" o kiza uygun bir sozde bu aklinca egosunu tatmin eder bu tipler.herkesi bastirip etrafina toplamak ister sen farkliysan ilk hedefi sensindir.sinifla arani iyi tutmaya calis.samimi olmasanda aran kotu olmasin.hic sikma canini hepsi gecip gidecek.
Bu sabah uyandim ve hala daha aklimda bu mesela var, bana karsi yazdiklari mesajlara cevap vermedim, acikca kiz beni tehdit etti sen gorursun felan dedi. Kizin avantaji su olayda butun sinifin bana tepki gostermesjnden destek aliyor, bu sayede beni daha cok yerecek cunku. Beni daha cok ezip, uzmeye calisiyor. Gercekten icinde kotuluk olan bir insan, zaten bu sebepten sevmemistim kendisini de. Pazartesi gunu okul var, okulda yanima gelip tartismayi daha da buyutecegini dusunuyorum. Cunku bu karakterde bir insan. Ben ise kimseyle samimi olmadgimdan biraz tek kalmis gibi olacagim. Kotu olmak ve samimi olmamak arasindaki farki anlamiyor kimse, kendime tam anlamiyla yakin gormuyorum kimseyi, ama bu benim dislanip, hor gorulup ya da haksizliga ugratilicagim anlamina mi gelir. Sinifimdaki insanlar bunu anlamiyor iste. O kiz bana whatsapp grubumuzda sakin buna bulasmayin sevgilisi sizi teker teker arar basiniz agrimasin diye mesaj yazdiginda sinifimizdaki erkeklerde gülüstuler resmen. Ahaha, wuwhwuwhu, gibi seyler yazdilar. Ben destek gorme niyetinde degilim ama liseli ergenler gibi tartismak da dogru degil hepsi 20 yasindan buyuk. Okuldan sogutuyor beni boyle tartismalar. Sevgilime soylemistim evet siniftan bir.cocuk bana, sen ne ictin, kafan.mi guzel kizim, kendine gel sus mus diyince ve yasi da buyuktu benden. Sevgilime pasladim direk. O kisi de bu durumu artik siniftakilere nasil anlattiysa, ben disardan guc alan biriymisim gibi gozuktum. Ama alakasi yok, ben gucsuz olsam o kizlara nasil kafa tutayim, gider bu durum icin de sevgilimden yardim alirdim. Mantiksiz yani. Sevgilim, o cocukla konusup uslubuna dikkat etmesini istedi sadece, karsi taraf olayi buyuttu sadece, yok adres vereyim gel diyip verdigi adrese gitmemeler felan. Umarim anlatabilmisimdir derdimi.
Yorumunuz beni daha da iyi hisettirdi, cok tesekkurlerrÖnce o gruptan ayrıl.
Sonra da hiçbirini muhatap alma.
Hem de hiç.
Kimse bana derse gidip gitmeyeceğimi söyleyemez.
Kafama ne yatıyorsa değil sınıf okul karşımda dursa yapacağımı yaparım.
Kimseye göre hareketlerini yönlendirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?