- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
-
yok anlastigim insanlar var ama genel olarak bircogu cok bos muhabbetler yapiyor uzak duruyorum.bende ama ister istemez muhattap olmak zorunda kalincada ters hareket ediyorlarKaç kişilik sınıfın yani içinden kimseyle anlaşamiyorsan bence sende de sorun var yanlıs anlama ama bi tane de mi iyi arkadaş olmaz yani.
bu yaptığın nasıl devamsızlığı olanı riske atmak istememek oluyor?Bugun konferans oldugu icin dersimizin iptal olup olmayacavi belli degildi ve arkadaslar hickimse gitmesin derse hoca da yoklama almaz dedi, ama ben sinifa gittim, cunku derse girebilceklerini dusundum bazilarinin ve devamsizlik durumumu riske atmak istemedim..
Peki ya o kizin yazdigi mesajlar, sence dogru mu? Yaptigim yanlisi kabul ettim zaten yazimin devamindabu yaptığın nasıl devamsızlığı olanı riske atmak istememek oluyor?
O zaman ya kafana takmamaya çalışacaksin ya da onlar gibi davranacaksin sen de. Üni falan da bitiyor yani hiç bitmeyecek gibi gelse de çabuk bitiyor merak etme.yok anlastigim insanlar var ama genel olarak bircogu cok bos muhabbetler yapiyor uzak duruyorum.bende ama ister istemez muhattap olmak zorunda kalincada ters hareket ediyorlar
sen nasıl sinirleniyorsan başkalarının da sinirlenme hakkı olur.Peki ya o kizin yazdigi mesajlar, sence dogru mu? Yaptigim yanlisi kabul ettim zaten yazimin devaminda
Bu sekilde bi sinirlenme olamaz, ben orda ozur dilerken ustelik de yok yazilmamislardi zaten. Hadu hudu laf sokamaz. Tartisma amacini asiyor zatensen nasıl sinirleniyorsan başkalarının da sinirlenme hakkı olur.
Evet soyle de bi durum var, derse girmeyelim diyip girebilcek insanlar bunlar, ben kendimi riske atmak istemedim, tamam yanlisim.olduysa eyvallah, bende zaten hatamdan ders cikardim birdaha boyle islerde daha dikkatli olcamArkadaşlarınız bu kararı alırken, "ben bu derse girerim, bu kararınız beni bağlamaz, kimse mağdur olmasın diye söylüyorum" deseydiniz bu konuda sizi haklı bulabilirdim.
Ama şu durumda bu olumlamayı yapamıyorum.
Onlara söyleye bılırdın derss gırecegını onlarda ona gore hareket ederdı .Arkalarından iş cevırmek gıbı olmus.Peki ya o kizin yazdigi mesajlar, sence dogru mu? Yaptigim yanlisi kabul ettim zaten yazimin devaminda
Zaten anlamasadigim insanlar toplamda 7 kisi felan hic konusmuyoruz nerdeyse, digerleriyle selamlasmamiz vs var, ama o kisilerle hic anlasamadik bilakis tartisiyoruz3-5 kişi ile anlaşamayabilir insan, frekanslar tutmaz, tavırlar ters gelebilir.
Ancak sınıfın büyük çoğunluğu ile anlaşamıyorsanız sorun sizde olabilir, özeleştiri yapmalısınız.
Kız arkadaşlarını soruşturmadan kurtarmış. Tüm sınıfın derse gelmemesi soruşturma gerektitir.bu yaptığın nasıl devamsızlığı olanı riske atmak istememek oluyor?
konuda zaten dersin olup olmamasıyla ilgili bir kesinlik yok. öğrencilerin de net bilgisi yok demekki. haberimiz yoktu deyip geçebilirler. savunduğumdan değil ama ortak bir fikirde buluşamama söz konusu.Kız arkadaşlarını soruşturmadan kurtarmış. Tüm sınıfın derse gelmemesi soruşturma gerektitir.
Doğru. Haklısın o konuda.konuda zaten dersin olup olmamasıyla ilgili bir kesinlik yok. öğrencilerin de net bilgisi yok demekki. haberimiz yoktu deyip geçebilirler. savunduğumdan değil ama ortak bir fikirde buluşamama söz konusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?