Insanlardan yoruldum :(

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Iyi geceler kizlar,

Buraya yazip derdimi anlatmak istiyodum coktandir ama ona bile zamanim olmadi veya yine susayim herkesede dertlerimi anlatmiyayim demistim ama artik basima agrilar giriyo.....
Ben bi genç kizim buyuk bi ailem var ama artik hiç birine dayanamiyorum... (annem babam kardeslerim degil) butun ötekilerr..Biktim artik biktiiimmm... Hergün ayni konular, sabahtan aksama kadar geçmisten konusurlar, " bu kari yine suraya cikti ", " cocugunu yine bana birakti ", " bah bah misafir geliyoda bizi bile çagirmiyo ".... Offf gerçekten sinirlerim geriliyo.... Eminim burda bu konuyu okuyacak olanlar da bazilarinin aileleri boyledir... Ben yine sukrediyorum ailem iyi diyorum gurur duyuyim diyorum... ama olmuyo duyamiyorum gun geçtikçe igreniyorum...yengelerimin iki yüzlülügünden...yüzüne 20 saniye guldukten sonra surat asarlar evlerine gidersin acayip bir misafirperverlikle karsilanirsin... baskasi gelir kraliçe gibi karsilanir..sonra butun sene 1 kez bile adimini atmazsin : "Niye hiç gelmiyonuzzz ((" Sokakta islanip usumus isinmak isteyen köpek ler gibi... kusura bakmayin agzimi bozmak istemem boyle biri de degilim Allaha buyuk soylemim Allah korusun ama dayanamiyorum benim Annem 25 senedir is gormus.. kayinvalidesinin isini gormus, hamileyken bile butun apartmanin 3 ailenin evini temizlemis bi kadin..cok saygili durust seviyeli yine kalkar yapar isterse... kimseye bisey de demiyo..... ama ben bugun olanlardan sonra delircem gibime geliyo..Simdi yengemin biri türkiyeden buraya gelin gelmis kocasinin isi super her istediklerini alir her hafta sonu cikarlar adam bi dedigini 2 etmez : adi dengesiz olur... cocuklarinin bi dedikleri 2 defa soylenmeden alinir : cocuklarimin psikolojisi bozuk : sevgi gormediler olur ! Hay allahim sen sabir ver bana.... otekisi : de turkiyeden buraya gelmis okumus gormus : bi havalar bi havalar : biz zenginiz otekiler aptal, fare, patavatsiz, yuzsuz , pisler....Biz en iyileriz bizim hatamiz yok ! bitti...ben gelirim kayinvalideme bi kez bile anne demem isini gormem eltilerim zaten cahil en akilli benim edasinda...En buyuk elti : ona zaten kimse bisey demiyo..bunlarin kocalari hepsi muhtesem insanlar.. Biz : Annemin yabanci dili yok babamin var... babamin kotu huylari da var bazen kizar eder ama o benim babam onu seviyorum ben...hepimizin sorunlari olmustur bu hayatta...ama biz hiç bir zaman psijokolojimiz bozuk babamiz bizi hic biyere goturmuyo demiyoruz..paramiz yok demiyoruz..tatile 5 senedir gitmiyoruz demiyoruz..Ya Allah askina hiç bisey demiyoruz...Ama ailede yine en kotuleri biz olarak gosteriliyoruz... kiskançlikla suçluyolar... nelerini kiskanacaksak lutfen ya..biz boyle cok mutluyuz..Anlamiyolar...Onlar paralariyla mutlu olamiyosalar biz napalim?
Ben zaten, cok doluyum bu aralar, gece uyuyunca butun gun yorgun oluyorum, hiç uyumayinca butun gun enerjik oluyorum...Enerjimi uzerimde atamiyorum gitmiyo sanki....Butun kagit kurek islerini ben yaparim, onlari yap, üniversiteyi dusun, surucu kursunu dusun...aileyi dusun...herkeisn isine kos... ben kendi odami bile toparliyamadim hala tatilde olmama ragmen...hani derler ya terzi kendi sökügünü dikemezmis o misal...herkesin isini yapabiliyorum kendiminkine gelince oturuyorum kaliyorum..6 aydir kuzenlerime disari cikalim gezelim yok...bende biktim artik verdigim degeri gormuyorum...Cok dusununce ne yemek yiyebiliyoruumm.. ne gulebiliyorum... midem bulaniyo sinirden...cikip gezeyim diyorum...ona bile gözleri sisiyo!! Artik kendimi rahatlatmak için ne yapmaliyim hiç bi fikrim yok.....

Tatile nefes almaya uzaklasmaya oyle ihtiyacim var ki.... (((('((( Sizce ben ne yapabilirim ?

Uzun oldu okuyan tum KK hanimlarina tesekkür ediyorum...zamaninizi ayirip 2 saniye bile olsa bana cvp yazarsaniz cok cok sevinirim.. yardimlariniza ihtiyacim var.. lutfen yargilamayin bu beni daha cok kotu eder :'(((((

Akrabalık önemlidir aslında bi düğünün yada cenazen olsa yanında kim olcak akrabaların ama...
Bu tarzda insanlar olduktan sonra inan olmasalarda olur ...

Akraba ilişkileri herkesin mükemmel olmuyo malesef..
Madem öyleler senin onlara ihtiyacın yok ki hiçbirine evyallah etme..
Konuşma söylediklerini duymamazlıktan gel...

canım sülaleyle neden bu kadar içiçesiniz aynı apartmanda filan mı oturuyorsunuz (kçırmış olabilirim okurken)? sıkma kendini, elalemin ne dediğine bakıp durursan çok yıpranırsın hayatta canım şu anda olduğu gibi, sen kendi işlerine bakmaya çalış. annenle baban alışmıştır zaten bu duruma, senin kadar gerilmiyorlardır. boşver demek kolay üçüncü şahıslara; ama başka yapılacak bir şey de yok, insanları takmamak lazım, sadece sülalende değil hr yerde çıkacak karşına böyle insanlar çünkü, güzel yüreğini sıkmaya değmez kmse için inan. dersler sıktığı zaman zaten kimseye aldırmayacaksın; ama yazını da eve kapanıp olayları izleyerek geçirme bence. dışarı çık, gez, dolaş. kitap oku... her şeyi unutturduğunu göreceksin.

Açıkçası pek bir şey anlayamadım
Kıskandığınızı düşündüklerini söylemişsin
Neden öyle düşündüklerini söylememişsin
Yengelerinden bahsetmişsin size ne zararları var
Evlerine gittiğinizde size insan gibi davranmıyorlarsa gitmeyin
Niye gelmiyorsunuz dediklerinde de söyleyin yüzlerine
Üç günlük dünya.. Bir kere dersiniz olur biter
Hep dert ederek bir yere varamazsınız
Milletin işini yapıyorum falan demişsin anlayamadım
Yengenlerin evini mi temizliyorsun?

Schizophrenia yanlis anlasilma olmus, kiskaniyosunuz diyolar cunku kendilerinde para var, her yere gidebilme özelligi var her sene tatilleri var... kuzu gibi esleri var ve hala mutlu degiller... Bizse paramiz az ve öz, tatile gitmiyoruz, heryere gitmiyoruz, babamiz her zmn kuzu gibi degil ama ona binlerce kez sukur ediyorum bizi boyle yetistirdigi için...cunku biz hiç bir zaman simarik buyumedik...
Zaten yengelerime gitmiyorum cogu zaman onlarin kuruntularini dinlemek istemedigimden, niye gelmiyosunuz dediklerinde de diyorum zaten neden gitmedigimi....
Hep dert etmiyorum ama bunaldiiimmmmm cekip gitmek istiyorum uzaklara ailemle.....
Milletin isini yapmiyorum ben hukuk ögrencisiyim.... evimizin kagit kurek islerini hallederim bizim rdvular yok kardesimin disçi rdvusu filan... cokta zor syler degil ..ama yapa yapa insan kendini is kadini gibi hissediyo ben 19 yasindayim... herseyi kaldiracak gucte degilim artik... Amcam ***** gel buromda kagit isleri var der gider seve seve yardim ederim...para almiyorum yanlis anlasilmasin...amcam oldugu için onun sevdigim için...isini hallediyorum ki rahatlasin kagit isleri zamanini almasin, buda her zmn degil senede 1 hadi ..
Peki ben noluyorum ? benim hislerim ? benim degerim ? ben nefes alamiyorum ? ben kendime zaman ayirmiyoruuummmmm.......((

Okuyormusunuz, yaşınız kaç falan bilmiyorum ama ben bekarken öğrenciyken hem okur, hem çalışırdım.Okul bitince de kendimi işe verdim.Haftasonları sertifika programlarına, seminerlere katılır, arkadaşlarla gezer, kimse uygun olmadığında tek dolaşır vakit geçirirdim.Yani bizde de ne anne ne de baba tarafında yemekler, davetler biterdi.Ayda yılda bir katılır, çok acil olmadıkça katılmaz işime gücüme bakardım.Doğal olarak "o bunu demiş, bu bunu yapmış"lardan haberim olmazdı.Şimdi evliyim.Düzenim değişmedi.Gene sevdiğim şeyleri yapıyorum, sevdiğim kişilerle vakit geçiriyorum.Ha dünya küçük, saygısızlık yapılmadığı sürece akrabalarımı bayramda seyranda, hastalıkta, doğumda ziyaret ederim ama o kadar içli dışlı olacak şekilde değil.3 günlük dünya, "o bunu demiş", "bu bunu beğenmemiş" amaaan boşverin.Onlar kendilerini mutsuz ederken, siz gülün geçin.

Shapysy canim evet ben dogdugumdan beri ayni apartmanda yasiyoruz, ilk oturdugumuz yerden tasindik, sonra yine tasindik ama yine hep beraber....
Cok haklisin ben kendi islerime odaklanmak istiyorum... ama etkileniyorum eve gelince annemin caninin sikildigini gorunce benimde canim sikiliyo bu sefer... geri bastan aliyorum artik annemede anne anlatma... dusunme bosver insanlari diyorum... ama içine kalbine dokununca bi kadin zor uzerinden atiyo (
Bnde kendimi kitaplara vereyim diyorum senin de dedigin gibi... ama Içimdekileri atamiyorum atamiyoruuuum bir turlu rahat hissedemiyorum kendimi... yine sinirlenip yemeyip içmeyip baskalarinin yuzunden yipranmak istemiyorum....Ben cok kotu hastalandigimda amcam beni onlara goturdugunde yengemin yuzunu ters ters amcama niye getirdin der gibi baktigini bile gordum.... ( artik Caroline mi dersiniz, cemilenin eltisi mi dersiniz, Mukkades mi bilemem)..ne yapacagimi bilemiyorum...Turkiye gelmek istiyoduk...Gelemiyoruz da offf offf... ((((

Winstonlight canim evet okuyorum, ama tatile girdim yarin sabah yaz boyunca calisabilmek için is aramaya koyuluyoruz arkadaslarimla.... hem evde bos bos oturmak istemiyoruz, hemde maddi bakimdan da iyi olur diye dusunuyorum... ben kendimi bir seye verip enerjimi tuketmezsem delirecegim yoksa..... (((
Insallah biseyler buluruz nolur dua edin.... Kendinden örnek verdigin için cok cok sagol canim...

Babaları onlara her istediğini almakla sevgi veremiyor ama.
Babalarından gördükleri sevgi bir dediklerinin iki olmdan alınmasıyla ilgili değil.
Bunu unutma.
Onlar egolarını tatmin ediyorlar, tıka kulaklarını duyma.

canım valla o zaman hakikaten de takmamaktan başka yapacak bir şey yok şimdi tatile girdin diye daha da takarsın ama yurtdşındasın bi de öyle mi? nerdesin peki? arkadaşın var mı kafa dengi filan

Herkesin etrafinda vardir boyle insanlar...bizimde var malesef... hic bir zaman kotulugunu dusunmedigim insanlar bana dusman...yapacak bisey yok...takmamak lazim insanlari degistiremezsin oyuzden kendini yipratmaya gerek yok...neden boyle neden soyle diyip kendini boyle gereksiz seylerle yorma...bosver herkesi...herkes kendi sozlerinden davranislarindan sorumlu

fazla takıyorsun canım belki de aynı binada olduğunuzdan sürekli birarada olduğunuz için bu kadar herşeyi dert ediyorsun kendine ama bunu yapma.
herkesin çevresinde vardır böyle insanlar emin ol biraz umursamaz olmak en iyisi:97:
keşke başka bir eve taşınma şansınız olsa daha iyi olurdu ama yoksada bu imkanınız kimseyi takmamayı kafanı başka şeylerle meşgul etmeyi öğrenmelisin

Canim benim, biz burdan tasinmak istiyoruz hemde cok istiyoruz.... Ama yengemin biri anormal oldugu için : Anneme : "ben dua ediyorum sizi tasinamayin" diyor !!!!!
Siz giderseniz benim cocuklarim napar cok uzulur diyo manyak midir nedir...bizi kukla zannediyo....Cocuklarini oynatacak.. onlarin buyugu birtek biz variz.... biz gidelim de hanim yalniz mi kalsin..... Onlara gidince ben 20 yasima girecegim.. *** biraz kal da kizimla oyna diyo kizi 10 yasinda bile degil... Diyorum ya onlarin psikolojileri yerinde degil galiba....
Offf Offf ne yapcam ben... biktim artik ((((

yengen istediğini söylesin canım sizi zorla orada tutacak değil ya
madem böyle bir niyetiniz var taşının
sevmediğiniz insanlarla dipdibe oturmak zorunda değilsiniz ki

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…