• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara hayır diyememek

Ben cok zor hayir diyorum dedigim zaman da vicdan azabi gibi bisey cekiyorum

Bunun kitabı bile varmış, hayır diyemeyen bir insansanız hasta oluyorsunuz. Önemli hastalıklarınızın öncesine bakın kesin travmatik bi stres bi değişim olmuştur diyor

allah vergisi pat cat herşeyi anlatabiliyorum herkeste biliyo hayır diyebilmek te güzel :cool:

Hemen hemen hic yapmadigim seydir.
Bol bol yapan koca kisisini kaldirip atma istegi, kalkip dövme isteği dogurur.

Bunun kitabı bile varmış, hayır diyemeyen bir insansanız hasta oluyorsunuz. Önemli hastalıklarınızın öncesine bakın kesin travmatik bi stres bi değişim olmuştur diyor
Benim adama kitabini bile okuttum, fayda etmedi, hala ayni. Ailesinden ödü patliyor. Marie Haddou-Hayir Demeyi Bilmek.

ben hep yarın soyle olucam, efendım sunu yapıcam deyıp yapamayanlardan oldugum ıcın yapamıyorum, sınırlarla ılgılı arastırıyorum, okuyorum o an gaza gelıyorum ama keske bıraz dusuncesız olabılsem dıyorum. bir de şöyle bir şey var, insanlar sizin tepkilerinize nasıl alıştıysa öyle gidiyor. bu tavrınızı gördüklerinde ''bu da şöyle, böyle'' diye söylenmeye başlıyorlar. aradaki o mesafeyi koruyan, hır gür çıkaran, bencil insanlara daha fazla saygı duyuyorlar...

Back
X