İnsanlar sizce neden nankör

Hahahaha asırı mantıklı yorum

Şükür edeceğine ağlıyor burda beni aralarına almıyorlar diye. Demek ki neymiş, iş herifte bitiyormuş.

Çok çektiğini anlatırdı bana hep

Hem pastam dursun hem karnım doysun diyosun. Kendin uzak tercih etmişsin şartları zorlamışsın olmuş. Daha ne istiyodun acaba? Gece gündüz onlarla olan eltin ile görümcene siz durun bakım benim yanıma oturmaya tenezzül etmeyeni baş tacı yapacağım mı desin? Sizi enayiler mi desin? Ben anlayamadım. Yanında oturanın kayırılması çok normal değil mi? Ben mi yanlış düşündüm

Onlar yokmuş gibi davran çok mu lazımlar?

Mikserliği yapmış her konusu aynı bayramda görümcesi kardeşiyle bayramlaşırken sen yengeni arayıp sormuyorsun diye bayramlaşmamış kadın ağlayıp gitmiş. Konu sahibi kimse sizi aramak yanına çağırmak zorunda değil. Görümceye sinsi diyorsunuz ama bence siz sinsisiniz zira herkes ayrı ev isterken aranmasın gelip gidilmesin isterken siz tersini istiyorsunuz üstüne mutluyken eşinizin aile apartmanında evlilik öncesi alınmış bu evde boşanmada hak talep edebilir miyim ? diye durup dururken düşünmezsiniz garıpsiniz sizin konularınızı okuyan bunu görücektir. Mikserliği bırakın kimse sizinle yüz göz olmak zorunda değil sizin gibi insanlar gerçekten yorucu

Abla dertsiz başına dert arıyor.

Siz nasıl ki onlarla aynı binada oturmak istemesinin ki ben olsam ben de oturmam, onlar da sizi her yere davet etmek zorunda değiller. Siz uzak durunca uzak duruyorlar. Neden sinsi oldular anlamadım.

Size bir Saygısızlık yapmıyorlarsa ne olur salın su görümceyi, kv.

Belki yolda görmedi, fark etmedi sizi.

Abla dertsiz başına dert arıyor.
Bilmiyorum garip şu an oturduğu evi eşi üstüne yapacakmış mutluymuş ama durup dururken de diğer aile apartmanında ki evden de bir şeyler koparır mıyım diye düşünmesi garip mutlu olan biri böyle düşünmez aileyi de baya katmış karıştırmış cidden yorucu böyle insanlar görümcesi olsam keyfim böyle istiyor keyfim senle muhattap olmak istemiyor derim kardeşim benle sırf gelin hanımla ilgilenmiyorum diye atar yapıyırsa da çok da tın onlada muhatap olmam banane yanı tuhaf dertsiz başına dert arıyor. Çok canı sıkılıyor herhalde kendine hobi bulsun ya da iş hayatına atılsın çalışsın

Derdi birşey koparmak değil de, biraz dertsiz kalmış işte. Kocasının kıymetini bilsin valla, millet bulamıyor.

Sevgili konu sahibi neden neredeyse tüm konular kv,elti ve görümce ile ilgili. İnsanlar neden nankör demek yerine, ben neden eş ailesini takıntı yaptım diye düşünün.

Ee yani o görümcenin yerinde olsam ben de konuşmam. O kayınvalidenin yerinde olsam kızımı böyle üzen birini ben de çağırmam.
Kızı başlattı her şeyi olayları tam olarak lmeden ne güzel yargılıyorsun ben abisi ile konuşmaz Ken aralarını yaptım eşime yalvardım barış diye

Amacım neden bir şey koparmak olsun nerden vardın bu konuya bilmiyorum ama ben hiç kimsenin kötülüğünü düşünmeyip iyilik yaparken eşimin ailesi böyle yapması canımı sıkıyor çevremdeki herkeste onlarda suç olduğunun farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…