• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar sizce neden nankör

Arkadaşlar 3 yıl oldu evleneli 1 oğlum var mutluyum çok şükür eşimin aile apartmanın da evi vardı oturmak istemedi ev aldık ödüyoruz çok şükür eltimler aile apartmanın da oturuyor eltim görümcem kaynanam hiç beni çağırmazlar kaynanam hep beni dışladı inkar ettiği dışlanacak bir insan değilim ki zaten kimseyi kimse dışlayamaz görümcem tam bir sinsi silmiş beni her yerden kaynanam her yere büyük gelini i götürüyor yine birlikte il dışına gittiler ben kendimi dışlanmış bu aradageçen görümcemi gördüm yolda hiç konuşmadı benimle bende onunla tabi ben böyle insanlara tahammül edemiyorum evlendiğimde bile bazen bu yüzden pişmanım hissediyorum ne yapmalıyım
İnşallah gönlünüze göre olur o zaman, sizi dislamazlar,kv her yere eltiyi değil sizi götürür 😍 gorumcenizle daha sıkı bir iletişiminiz olur vs vs (:)ama sonra sizin derdiniz ne olur onu bilemem sjhshdj

Eşinle ve çocuğunla mutlu olmaya bak
Çağırsa ne Çağırmasa ne
Omlarla daha yakın olduğu için bi tık daha samimi hissediyordur aynı yerde yaşıyor sayılırlar.
Sen uzaksın kıymetini bil
Sana selam verene sende ver , görmezden geleni sende görmezden gel
Kimseye kendini zorla sevdiremezsin.

Bunlarin hepsi boyle pat diye durup dururken mi oldu
Hep Bi kıskançlıkları vardı benim eşim bekarken yengesi kardeşi ve ailesine aşırı yardım etmiş ve ilgi bana dönünce dellendiler birde üstüne ev alınca dahada dellendiler

Ne bilim ben hep eşimin ailesi ile iyi olmak istemişimdir o yüzden hayal kırıklığına uğradım
Gelip tepende otursa çökse evine, haftada bir gündeliğe çağırsa, misafiri de cabası, kocanı doldursa sana karşı, maddi olarak sömürse neşen yerine mi gelecekti? Belki yapmaya çalıştı, oğlundan yüz bulamadı. O yüzden elini eteğini çekti. Ohhh mis gibi hayatın var, iş mi arıyorsun kendine?

Bir de eltiye sormak lazım neler yaşıyor diye. Belki de burada " kaynanam her gün çağırıyor, görümcem evimden çıkmıyor, zorla akrabalara götürüyorlar, misafir geldiğinde hizmet için beni çağırıyorlar, kaynanamın evini temizliyorum..." gibi konular açan üyelerden biridir. Ha bir de ekliyordur: Eltimin evi ayrı, ona hiç karışmıyorlar!

Back