Akıllı adammış başına geleceğini biliyormuş, belki de gizli bir kk üyesidir, buradaki dertleri okuyunca ışınlanmıştırDarlamadıgı gıbı hur iradesi ile aile apartmanına gitmemis tam bir nılufer cıcegı
Bence bu abla eğer inancı varsa gitsin şimdi abdest alsin 2 değil 12 rekat şükür namazı kılsınDarlamadıgı gıbı hur iradesi ile aile apartmanına gitmemis tam bir nılufer cıcegı
Soguk bir dusta olabılır, ben neye uzuluyorum ya dıyıp Yuzune su cırpabılırBence bu abla eğer inancı varsa gitsin şimdi abdest alsin 2 değil 12 rekat şükür namazı kılsın
Kesinlikle riske atmamıs huzurunuAkıllı adammış başına geleceğini biliyormuş, belki de gizli bir kk üyesidir, buradaki dertleri okuyunca ışınlanmıştır
Enişteyi sevdim, akıllı adam.Kesinlikle riske atmamıs huzurunu
İnşallah gönlünüze göre olur o zaman, sizi dislamazlar,kv her yere eltiyi değil sizi götürürArkadaşlar 3 yıl oldu evleneli 1 oğlum var mutluyum çok şükür eşimin aile apartmanın da evi vardı oturmak istemedi ev aldık ödüyoruz çok şükür eltimler aile apartmanın da oturuyor eltim görümcem kaynanam hiç beni çağırmazlar kaynanam hep beni dışladı inkar ettiği dışlanacak bir insan değilim ki zaten kimseyi kimse dışlayamaz görümcem tam bir sinsi silmiş beni her yerden kaynanam her yere büyük gelini i götürüyor yine birlikte il dışına gittiler ben kendimi dışlanmış bu aradageçen görümcemi gördüm yolda hiç konuşmadı benimle bende onunla tabi ben böyle insanlara tahammül edemiyorum evlendiğimde bile bazen bu yüzden pişmanım hissediyorum ne yapmalıyım
Bız enısteyı overken ınsallah konu sahıbı neden aile apartmanına tasınmadık diye bagırmıyodurEnişteyi sevdim, akıllı adam.
Hep Bi kıskançlıkları vardı benim eşim bekarken yengesi kardeşi ve ailesine aşırı yardım etmiş ve ilgi bana dönünce dellendiler birde üstüne ev alınca dahada dellendilerBunlarin hepsi boyle pat diye durup dururken mi oldu
Bırak dellensinler.Hep Bi kıskançlıkları vardı benim eşim bekarken yengesi kardeşi ve ailesine aşırı yardım etmiş ve ilgi bana dönünce dellendiler birde üstüne ev alınca dahada dellendiler
Ya hiç güleceğim yoktu ne komiksiniz kızlarSoguk bir dusta olabılır, ben neye uzuluyorum ya dıyıp Yuzune su cırpabılır
Ne bilim ben hep eşimin ailesi ile iyi olmak istemişimdir o yüzden hayal kırıklığına uğradımBırak dellensinler.Millet bulamıyor böyle koca. Otur şükret.
Eşime ben sorardım neden orda sıfır evin varken ev alıyorsun diye orda huzurumuz olmaz diyorduKesinlikle riske atmamıs huzurunu
Adamlar ileri goruslu isteEşime ben sorardım neden orda sıfır evin varken ev alıyorsun diye orda huzurumuz olmaz diyordu
Gelip tepende otursa çökse evine, haftada bir gündeliğe çağırsa, misafiri de cabası, kocanı doldursa sana karşı, maddi olarak sömürse neşen yerine mi gelecekti? Belki yapmaya çalıştı, oğlundan yüz bulamadı. O yüzden elini eteğini çekti. Ohhh mis gibi hayatın var, iş mi arıyorsun kendine?Ne bilim ben hep eşimin ailesi ile iyi olmak istemişimdir o yüzden hayal kırıklığına uğradım
Ne güzel koca beeee. Maşallah. Allah birbirinize bağışlasınEşime ben sorardım neden orda sıfır evin varken ev alıyorsun diye orda huzurumuz olmaz diyordu
AminNe güzel koca beeee. Maşallah. Allah birbirinize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?