- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
Yeni bir stüdyo daireye taşındım ve 12 saat temizledim hanımlar
Önceden söyleyeyim midesi bulanacak varsa okumasın çünkü böyle leş az görülür
Ben eve girmeden ev sahibi dedi "Aa çıkan kız temizledim dedi şanslısın"
İçimden dedim ki "Kesin temizlemiştir"
Haksız değilmişim, bir yerleri viledalamış belli ki.
Allahım o buzdolabının içinde katı olmuş kirlenmiş dökük yemekler, organizmalar mı neler artık.
Yerleri siliyorum siyah çıkıyor su.
Dedim bu böyle olmayacak bir sürü silip silip attım ama siyaha dönüyor ya bembeyaz kapkara çıkıyor her tarafı
İnsan o küfün organizmanın içine yemeğini nasıl koyar.
Dolap içleri desen aynı kurumuş lekeler elimle kazıdım hep.
Her yer örümcek ağı zaten.
Hele beni şok eden, klozetin bir kenarı duvara çok yakın, oraya bir göz attım örümcek ağ falan örmemiş arkadaşlar oraya Londra metrosu kurmuş resmen öyle kalın, her yanı kaplamış
Ya bir insan oraya totosunu koyup affedersin ama nasıl tuvalete çıkar
Tamam herkes korkmaz kenarda köşede bir örümcek olur ama 4 tane avuç içi kadar örümcek çıktı oradan o kalın kalın ağları yıkadım attım
Ben her şeyi temizledim ama içim rahat değil ya az buçuk pişman oluyorum 1 senelik kira sözleşmesi var yaşamam gerekecek burada nasıl rahat edeceğim bilmiyorum
(Bu sene sezona geç kaldığım için artık en iyi bunu bulmuştum yer kalmamıştı, seneye daha erken bakacağım inşallah)
Hala tuvalete gidince mesela o duvar kenarına baka baka oturuyorum bir tane daha çıkar mı diye korkuyorum
Her şey yapış yapış veya pismiş gibi geliyor, aklımdan gitmiyor zaten 1 haftadır iştahım kapandı yerken aklıma geliyor temizlediğim pislikler
Sanki tuvalet bazen kokuyor gibime geliyor
Sonra içim kaşınıyor böyle diyorum bu dolapların arkası ne pistir, bu klozet sifon haznesinin arkasında küf olabilir
Bunları çekip nasıl temizleyeceğim diye içim sıkılıyor
Acaba alışır mıyım buraya ya 1 sene gider mi böyle
Siz böyle leş yer temizlediniz mi alıştınız mı
Her gün giriş çıkış yerlere böcek ilacı sıkıyorum, oda parfümü falan ama içim bir kaşınıyor
Önceden söyleyeyim midesi bulanacak varsa okumasın çünkü böyle leş az görülür
Ben eve girmeden ev sahibi dedi "Aa çıkan kız temizledim dedi şanslısın"
İçimden dedim ki "Kesin temizlemiştir"
Haksız değilmişim, bir yerleri viledalamış belli ki.
Allahım o buzdolabının içinde katı olmuş kirlenmiş dökük yemekler, organizmalar mı neler artık.
Yerleri siliyorum siyah çıkıyor su.
Dedim bu böyle olmayacak bir sürü silip silip attım ama siyaha dönüyor ya bembeyaz kapkara çıkıyor her tarafı
İnsan o küfün organizmanın içine yemeğini nasıl koyar.
Dolap içleri desen aynı kurumuş lekeler elimle kazıdım hep.
Her yer örümcek ağı zaten.
Hele beni şok eden, klozetin bir kenarı duvara çok yakın, oraya bir göz attım örümcek ağ falan örmemiş arkadaşlar oraya Londra metrosu kurmuş resmen öyle kalın, her yanı kaplamış
Ya bir insan oraya totosunu koyup affedersin ama nasıl tuvalete çıkar
Tamam herkes korkmaz kenarda köşede bir örümcek olur ama 4 tane avuç içi kadar örümcek çıktı oradan o kalın kalın ağları yıkadım attım
Ben her şeyi temizledim ama içim rahat değil ya az buçuk pişman oluyorum 1 senelik kira sözleşmesi var yaşamam gerekecek burada nasıl rahat edeceğim bilmiyorum
(Bu sene sezona geç kaldığım için artık en iyi bunu bulmuştum yer kalmamıştı, seneye daha erken bakacağım inşallah)
Hala tuvalete gidince mesela o duvar kenarına baka baka oturuyorum bir tane daha çıkar mı diye korkuyorum
Her şey yapış yapış veya pismiş gibi geliyor, aklımdan gitmiyor zaten 1 haftadır iştahım kapandı yerken aklıma geliyor temizlediğim pislikler
Sanki tuvalet bazen kokuyor gibime geliyor
Sonra içim kaşınıyor böyle diyorum bu dolapların arkası ne pistir, bu klozet sifon haznesinin arkasında küf olabilir
Bunları çekip nasıl temizleyeceğim diye içim sıkılıyor
Acaba alışır mıyım buraya ya 1 sene gider mi böyle
Siz böyle leş yer temizlediniz mi alıştınız mı
Her gün giriş çıkış yerlere böcek ilacı sıkıyorum, oda parfümü falan ama içim bir kaşınıyor
Son düzenleme: