ne kadar cahil insanla dolu çevren
en iyisi mesafe koyman
görmezsen duymazsin
ayrica ic karin mi derler? bazi hamilelerin bebegi disaridan cok belli olmuyor. benim anne tarafi sulalem cok zayiftir ama hamilelikle minimum 20 kilo alirlar. annem 30 almis, teyzem daha da fazla.Genimiz bu yani en dikkat eden bile Varil gibi oluyor, ayaklari devlesiyor. neticede dogurdugu 3 kilo cocuk
baba tarafinda da bazi kuzenlerim var. doguma bir ay kalmis arkadan gören genc kiz zanneder, onde top yutmus gibi minik bir karin var. hatta bir kuzenim tüm hamileliği boyunca istifra etmisti, o kadar kilo vermisti ki 5-6 aylik hamileyken ilk gebe kaldigi kiloya yeni varmisti:) sonuc olarak onun da doğurduğu 3 kilo cocuk:)
hic takilma milletin cahil cahil laflarina. inan gebelik nedeniyle kilo alanlara da laf soyleniyor. sanma ki onlara sadece masallah deniyor.
ben hatırlıyorum, teyzem 6 ayliktj karni 9 ay gibiydi hamile kiyafetleri artik olmuyordu lastik etek giyinirdi. ona da "cocuk 12 aylik oldu ne zaman doguracan" derlerdi, "bu karindan bebek cikmaz, dogdugu gibi sofraya oturur et yer" falan derlerdi. herkes geyigini yapardi hep