- 4 Haziran 2011
- 1.349
- 1.685
İnsanlar maalesef kolay kolay değişmiyorlar. Senin durumunun da bir istisna olacağını sanmıyorum.En fazla evlenene kadar değişti sanarsın evlendikten sonra her şey eskiye döner ve sen pişman olursun.
Kendine yeni bir yol çiz ve mutlu olacağın birisini bul. Ayrıca, eskiden yeni olmaz....
Teşekkürler fikirleriniz için <3insanlar değişmez. Başkalarına hemen inananlar hiç değişmez.
Mutluluklar o zaman :) Yeniden başladığınızdan beri ne kadar süre oldu?Sorun eşimdeydi bizde benim hatam yoktu. 4 yillik iliskisi yeni bitmis hemen benimle konusmaya baslamis iliskiye baslarken bunu bana soylemedi. Ilgisiz davrandi, sosyal medyadan baska kizlari takip ederdi bana da hesap sordurmazdi ne var herkes birbirini ekliyormuş. Fazla ilgisi yoktu uzaktaydik ben okuyordum aklina gelirse bi arar yazardi. Tabi ben dayanamadim artik sorguladim ustune gittim yorgunum ben dedi, iliskim yeni bitti dedi. Guvensiz baslamistik zaten bitirdim tek bir mesajla, niye bitiriyorsun bitirme mesajla biter mi vs hic bisey de demedi.
Sonra bi gezdi tozdu kafasini dinledi 1 ay sonra yazmaya basladi. Tum arkadaslarima ulasti, okul bitti eve geldim gece kapimin onune geldi defalarca kovdum guvenemedim. 6 ay pesimden kostu en sonunda dayanamadim baristim seviyordum zaten.
Oturttum karsima kirildigim döküldüğüm istedigim istemedigim her seyi konustum, ondan söz aldım, tamam dedik herseye bastan basliyoruz gecen 8 ayi tamamen unutuyoruz dedik. Sonrasinda hersey daha iyi oldu.
Değişmez canım, değişen görmedim.
İnsanlar değişmez.Sadece değişmiş gibi yapıp bir süre sonra özüne dönerler.
Sağlıklı bir ilişki için sadece sevmek yetmez.
Haklısınız teşekkürler.. sanırım sadece inanmak istiyorum sevildiğime, kendimi kandırıyorumİnsanlar değişmez söyledikleri yalanlar değişir derler ya bunu bizzat yaşayan biri olarak imzami atarım.
O kadar doğru ki... hepsine göre bakınca bir sürü artım var onları gömmek amaçlı söylemiyorum ama.. bir de sıkılıyor tabi, daha iyisini bulamayınca hala onun peşinde koşayım istiyorAynı şeyleri birebir duydum hatta kızı olsa benim adımı koymak için anlaşmış kız arkadaşıyla gibi bı sürü zırva.neden döndüğünü söyleyim yalnızdir,canı sıkılıyodur boşluktadir, diğerine göre artın vardır ve sen belki de kendinden taviz veren biriydin ilişkide fedakar olman aklında kalmıştır bı sürü sebebi olabilir.senden iyisini bulana kadar sende demlenir...yani sebebi mantıksal sevgi olduğuna inanmıyorum.