- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
Ayrilmadaki hataniz buyuk bi hata miydi ?işte içimde hep bir belki var ama haklısınız. Değişmiş olsa bile tümden değişmemiştir yine temelde öyle biri sonuçta
İşte bazen bunu da düşünüyorum. Sanki beni sevmiyor o kadar ama benden iyisini de bulamıyor sonra bana dönüyormuş gibi geliyor.
Benden sonra konuştuğu kızlar olmuş ve sonrasında kızlar genelde onun peşinden koşmuş, o çok takmamış gibi anlatıyor. Bakınca da öyle mesela ilk mesajımda yazdığım kız sürekli acı çekiyormuş gibi şeyler yazıyor sosyal medyaya.ama benden ayrıldıktan bir hafta sonra direkt o kızla konusmaya baslamıs. Sonra kızı sevememiş.
Diyorki ben herkese seni anlattım o bir senede seni unutamadım. Ama öyle ise neden bir sene içinde bir kere bile yazmadı diye düşünüyorum. Bir yandan ayrılma sebebimiz benim hatamdan kaynaklıydı belki o yüzdendir. Bir de Ben yazmam asla diyor çok gururlu olduğunu ima ediyor ama isteyen insan yazardı.
Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana karşı hissi olmadığına emin olsam üzülmicem ama seviyor diye benim de duygularım canlanıyor. Onunla konuşmamdaki uyumu ben de bulamıyorum kimse de.
Kafam allak bullak