- 4 Mart 2012
- 15.127
- 34.913
- 798
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Normalde çok kızarım böyle şeylere ama arkadaşların çokta kötü niyetli gelmedi banaMerhaba,
İnsanlar gerçekten çok kolay kalp kırıyolar.. bulunduğum şehirde artık havalar serinledi. insanlar ince mont tarzı şeyler ve sonbahara uygun ayakkabı vs. giymeye başladılar. bende bugün botumu giyim ayaklarım işyerinde üşüyor diye, bide hırkamı falan aldım üstüme.
haliyle kışa yakın moda geçiyorum ama gelin görünki kıyafetlerim ve ayakkabım biraz yıpranmış durumda. bunun farkındayım ama daha önceki konularımdan da bilenler bilir zor dönemlerdeiyz ve su an buna verecek paramız yok..
bugün işyerinden birisi bana 'kalori sencede ayakkabın kötü olmamış mı? yerinde olsam giymezdim kötü görünüyor' dedi. bende 'yerimde olsan bu kafayla yaşayamaz intihar ederdin kesin. o yüzden yerimde olma'. dedim.
başka bir kızda sabah ' hırkanın rengi atmış farkettin mi' dedi. e bende biliyorum attığını ama ona ' ya evet farketmeden giymişim, yoksa giymezdim yıllardır giyiyorum sanırım artık atma vakti geldi' dedim. 'yıllardır mı?' dedi. 'evet' dedim. güldü bende anladım tabi aşağıladığını. bişey demedim kalktım yanından yerime geçtim.
kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. evet bende güzel giyinmek süslenmek istiyorum. ama imkanlarım el vermiyor. herkes anasından parayla doğamıyor. bazen iyi sandığımız şeyler tepetaklak ediyor bizi ve saçma sapan bir döngüde buluyoruz kendimizi. bizde böyleyiz şu an. toparlanamıyoruz bir türlü. bataklıktan çıkamıyoruz. elim avcum borç.. kötü göründüğümün farkındayım, ama hava serin üşütmekte istemiyorum elimdekileri giydim geldim işte.
Ne bileyim kızlar birbirimizi kırmak bu kadar kolay olmamalı.. inanılmaz kırıldım, yerimden kalkasım ofiste adım atasım gelmiyor. sanki bana bakıyorlar gibi geliyor.. bu kadar mı önemli dış görünüş. bende istiyorum takayım koluma mangodan çantayı. alayım ayağıma en marka ayakkabıyı, montumu en cakalısından seçeyim. e ama olmuyor. eşim bi ekstra işe gitti. ordan gelen parayla da oğluma mont ve ayakkabı aldım. birde sınıfça sinemaya gideceklermiş onun parasını verdim. sırf insanlar böyle bakmasın diye kendime mi alsaydım?
ya kızlar sinirden ne yazdığımı bilemiyorum inanın. öyle işte diyeceklerim bu kadar..
Benimde öyle bir arkadaşım vardıKıyafet sadece örtünmek için. Örneğin ben de artık alışveriş yapmıyorum. Geçen gün bir pantolonumu attım. Artık giyilemeyecek kadar yırtıldı çünkü. Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyor. Tamam güzel giyinelim ama çul çaput için gırtlağımıza kadar borca girmenin manası yok.
Bunu size söyleyenlerin kredi kartı ekstrelerini görmek isterdim. Eski iş yerimde kılığı kıyafetiyle millete hava atan, kıyafetini beğenmediği insanlara burun kıvıran, X de gencecik kız ama nene gibi giyiniyor diyen, bir giydiğini ikinci kez giymeyen bir meslektaşım bugün hırsızlıktan yargılanıyor.
Önemli olan kıyafetlerinizin ne kadar güzel olduğu değil. İnsanız, nefsimiz var, gencimiz yaşlımız güzel giyinmek istiyoruz. Ama önemli olan ruhumuzun güzelliği.
Örneğin sizinki güzel, size burun büken iş arkadaşınızınki çirkin.
Sizin her zaman için yeni bir hırka, bot alma imkanınız var ama onun ruhunun fabrika ayarı bu.
Merhaba,
İnsanlar gerçekten çok kolay kalp kırıyolar.. bulunduğum şehirde artık havalar serinledi. insanlar ince mont tarzı şeyler ve sonbahara uygun ayakkabı vs. giymeye başladılar. bende bugün botumu giyim ayaklarım işyerinde üşüyor diye, bide hırkamı falan aldım üstüme.
haliyle kışa yakın moda geçiyorum ama gelin görünki kıyafetlerim ve ayakkabım biraz yıpranmış durumda. bunun farkındayım ama daha önceki konularımdan da bilenler bilir zor dönemlerdeiyz ve su an buna verecek paramız yok..
bugün işyerinden birisi bana 'kalori sencede ayakkabın kötü olmamış mı? yerinde olsam giymezdim kötü görünüyor' dedi. bende 'yerimde olsan bu kafayla yaşayamaz intihar ederdin kesin. o yüzden yerimde olma'. dedim.
başka bir kızda sabah ' hırkanın rengi atmış farkettin mi' dedi. e bende biliyorum attığını ama ona ' ya evet farketmeden giymişim, yoksa giymezdim yıllardır giyiyorum sanırım artık atma vakti geldi' dedim. 'yıllardır mı?' dedi. 'evet' dedim. güldü bende anladım tabi aşağıladığını. bişey demedim kalktım yanından yerime geçtim.
kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. evet bende güzel giyinmek süslenmek istiyorum. ama imkanlarım el vermiyor. herkes anasından parayla doğamıyor. bazen iyi sandığımız şeyler tepetaklak ediyor bizi ve saçma sapan bir döngüde buluyoruz kendimizi. bizde böyleyiz şu an. toparlanamıyoruz bir türlü. bataklıktan çıkamıyoruz. elim avcum borç.. kötü göründüğümün farkındayım, ama hava serin üşütmekte istemiyorum elimdekileri giydim geldim işte.
Ne bileyim kızlar birbirimizi kırmak bu kadar kolay olmamalı.. inanılmaz kırıldım, yerimden kalkasım ofiste adım atasım gelmiyor. sanki bana bakıyorlar gibi geliyor.. bu kadar mı önemli dış görünüş. bende istiyorum takayım koluma mangodan çantayı. alayım ayağıma en marka ayakkabıyı, montumu en cakalısından seçeyim. e ama olmuyor. eşim bi ekstra işe gitti. ordan gelen parayla da oğluma mont ve ayakkabı aldım. birde sınıfça sinemaya gideceklermiş onun parasını verdim. sırf insanlar böyle bakmasın diye kendime mi alsaydım?
ya kızlar sinirden ne yazdığımı bilemiyorum inanın. öyle işte diyeceklerim bu kadar..
Kaç yıl çalıştım hiç böyle birşey görmedim. Boşverin herşey geçer. Öyle bir şey olur ki size muhtaç olan olur. Bence çok konuşmaya gerek yok. Arkadaş olunacak insanlar değillermiş.Merhaba,
Benimde öyle bir arkadaşım vardı
Mavi jeansten aşağı giymem lcw marka mı falan derdi
Bir gün yanınızda açlıktan bayıldı
Öyle bir ara insanlar marka diye mavi tuvalet terliğine bin dolara yakın para veriyorlardıha doğru bir de o markalara burun kvıranlar var dmi? Sen git lcw den giyin, bu tarz ne böyle de facto danmı giyiniyorsun vs... valla ordan giyinip bir sürü şık olan insan görüyorum, öyle kombinler yapıyorlar ki şaşırırsınız☺ İnsanlar güzel giyinmenin çok para vermeyle, dünya markalarından giyinmekle alakası olmadığını ne zaman kavrayacak acaba?
olabilir ayakkabımız rengi hırkanın rengi vs. giydiğimiz şeyler eski de olabilir insanlık hali herkes alıyor diye marka diye bizde mi alalım herkesin bir bütçesi var. Hiç takılma böyle şeylere onlar terbiyeslik etmiş. Sen helalinden kazanıp yiyorsan allah verir rızkını hiç üzülme arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?