- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
haklsınız bir ortamda tek konuları makyajları giyimleri nerden ne aldıkları olan insanlar.. takılmamam lazım da ne bileyim 25 yaşımdayım. aynı yaştaki insanların rahatlıkların görükçe hayıflanıyorum. yanlış yapıyorum tabi.. çıkıcam bu moddan hemen.Amin inşallah ayrıca o laf edenler önce koca bulsun :) ya da siz şunu söyleyin beni beğenen beğenmiş zaten siz devam edin bakalım rastgele :) canınızı acıtanların zayıf noktalarından gidin valla iş dünyası böyle dişe diş göze göz
haklısınız.. öyle olsalar bu tarz knuşmazlardı.Başlıkta insanlar dediğiniz için gerçekten insanlardan bahsediyorsunuz sandım ama pek insanlıktan nasibini almış kişilere benzemiyorlar
Ustume olsa bende giyecegimGeçen anılara bir fotograf düştü şuan giydiğim bluzu 7 yıl önce almışım.Hatta arkadaşlarıma bak 7 yıldır giyiyorum dedim :)
teşekkür ederimUstume olsa bende giyecegimResmen sakliyordum ki zayiflayip giyeyim diye. Bu hafta verecegim birilerine. Vallahi daral geldi. Gitmiyor kilolar. Kiyafetler giydigim zaman bu kadar eskimemisti. Karyolanin altinda eskidiler resmen.
Konu sahibi arkadasim; dr bana topuklu ayakkabiyi ve duz tabani yasakladi. Elimde tertemiz topuklu ayyakkabi ve hafif topuklu botlarim duruyor. Bir kismini burdaki uni. Ogrencilerine ayirdim. Birazi daha duruyor. Hepsi 1 2 senelik. Toplasan 10 kez giymedim. Ayak numaran falan uyarsa seve seve gonderirim sana. Zaten yasaklandi. Curumesin ayakkabbilikta.O pislikleri de hic umursama. Allaha havale et.
bakıyorum bi süredir. hatta indirim zamanları oluyor bir uygulamanın. maaşı alınca eşim bakıcam alıcam bişeler bende. hiç gocunmam bundan zaten. teşekkür ederimBasit insanlar milletin kıyafetiyle oyalanır böyle.
Canınız yandı, çünkü içinizde kalıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Yalnız dönüp alıntı yapamadım bi arkadaş bunu diyenler dolaptan ikinci el alışveriş yapıyordur demiş, bence çok mantıklı aslında söylediği.
Durumumuz sıkışık değil ama ben sık sık bakıyorum ikinci el sitelerine, henüz alışveriş yapmadım ama işime yarar bir şey bulursam yaparım.
Bunu değerlendirin derim, özellikle çocuk için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?