İnsanlar bu kadar kırıcı olmamalı..

haklsınız bir ortamda tek konuları makyajları giyimleri nerden ne aldıkları olan insanlar.. takılmamam lazım da ne bileyim 25 yaşımdayım. aynı yaştaki insanların rahatlıkların görükçe hayıflanıyorum. yanlış yapıyorum tabi.. çıkıcam bu moddan hemen.

Ohooo onların dedikleri gibi yaşasaydık yanmıştık, aylık gelirim değişkendir kendi işimi yaptığım için ama genele göre çok yüksek kazanıyorum tabii. Buna rağmen 10 senelik hırkam da var, 15 senelik ceketim de var. Ve inanmayacaksınız ama ekibimde olan kızlar yeri geliyor benden daha pahalı çanta takıyorlar ama sonra da gelip ay sonunda avans alıyorlar muhasebemizden her ay! Eee, yani şimdi görece olarak onlar böyle yapınca daha zengin mi oluyorlar? Hiç takmayın bu durumu... Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz.

Bence sizin cevrenizdekiler cahil. Cahil oldukları için ne dediklerini bilmiyorlar. Aklı başında insan kimsenin giyimine burnunu sokmaz. Herkes o anlattığınız kişiler gibi değil. Üzülmeyin. Takmayın da bosverin onlar için kafa yormaya değmez.

Nasıl nefret ediyorum böyle basit insanlardan.

Bu diyalog yanımda geçse ve benimle ilgili olmasa bile müdahale eder bozardım. Çünkü üstüne yeni bir şey giyince kendini bir b.k sananlardan iğreniyorum.
Siz de susmayın lütfen..

"Senin de için bomboş. Tenekeden bile daha çok ses geliyor. En son ne okudun da anladın sen önce onu söyle hele? Hadi biraz beyin fırtınası yapalım ister misin? Ama eminim Zara'daki indirimden daha çok haberin vardır. Çünkü bez parçaları beyninden daha kıymetli senin. İlahi adalet var. Şimdi üstten baktıklarına yarın alttan da baktırırlar unutma" derdim..

O bu cümle grubunu anlayana kadar aynı şekilde ben de ona güler geçerdim..

Geçen anılara bir fotograf düştü şuan giydiğim bluzu 7 yıl önce almışım.Hatta arkadaşlarıma bak 7 yıldır giyiyorum dedim :)
Ustume olsa bende giyecegim Resmen sakliyordum ki zayiflayip giyeyim diye. Bu hafta verecegim birilerine. Vallahi daral geldi. Gitmiyor kilolar. Kiyafetler giydigim zaman bu kadar eskimemisti. Karyolanin altinda eskidiler resmen.
Konu sahibi arkadasim; dr bana topuklu ayakkabiyi ve duz tabani yasakladi. Elimde tertemiz topuklu ayyakkabi ve hafif topuklu botlarim duruyor. Bir kismini burdaki uni. Ogrencilerine ayirdim. Birazi daha duruyor. Hepsi 1 2 senelik. Toplasan 10 kez giymedim. Ayak numaran falan uyarsa seve seve gonderirim sana. Zaten yasaklandi. Curumesin ayakkabbilikta. O pislikleri de hic umursama. Allaha havale et.

Basit insanlar milletin kıyafetiyle oyalanır böyle.
Canınız yandı, çünkü içinizde kalıyor.
Allah yardımcınız olsun.

Yalnız dönüp alıntı yapamadım bi arkadaş bunu diyenler dolaptan ikinci el alışveriş yapıyordur demiş, bence çok mantıklı aslında söylediği.
Durumumuz sıkışık değil ama ben sık sık bakıyorum ikinci el sitelerine, henüz alışveriş yapmadım ama işime yarar bir şey bulursam yaparım.
Bunu değerlendirin derim, özellikle çocuk için.

teşekkür ederim

bakıyorum bi süredir. hatta indirim zamanları oluyor bir uygulamanın. maaşı alınca eşim bakıcam alıcam bişeler bende. hiç gocunmam bundan zaten. teşekkür ederim

Arkadaşlarınız üstünde kıyafeti olup içinde adam olamayan turdenler böylelerine cevap bile vermeye değmez. Ayağınızı yorguna uzatmak da her zaman fayda var siz en doğru olanı yapıyorsunuz

çok lazım sanki yorum ypması. keşke insanlar bir konu hakkında abuk sabuk konuşurken ben kimim de fikrim önemli olmalı karşıdaki için diye düşünüp sussa arada. takmayın giyin istediğinizi. utanmayın da canım ne var kaliteli bir şey almışsınız demek zamanında ki rengi atsa da hala giyilebiliyor. dert etmeyin kendinize.

Kıyafet sadece örtünmek için. Örneğin ben de artık alışveriş yapmıyorum. Geçen gün bir pantolonumu attım. Artık giyilemeyecek kadar yırtıldı çünkü. Dünyanın bir yerinde insanlar açlıktan ölüyor. Tamam güzel giyinelim ama çul çaput için gırtlağımıza kadar borca girmenin manası yok.
Bunu size söyleyenlerin kredi kartı ekstrelerini görmek isterdim. Eski iş yerimde kılığı kıyafetiyle millete hava atan, kıyafetini beğenmediği insanlara burun kıvıran, X de gencecik kız ama nene gibi giyiniyor diyen, bir giydiğini ikinci kez giymeyen bir meslektaşım bugün hırsızlıktan yargılanıyor.
Önemli olan kıyafetlerinizin ne kadar güzel olduğu değil. İnsanız, nefsimiz var, gencimiz yaşlımız güzel giyinmek istiyoruz. Ama önemli olan ruhumuzun güzelliği.
Örneğin sizinki güzel, size burun büken iş arkadaşınızınki çirkin.
Sizin her zaman için yeni bir hırka, bot alma imkanınız var ama onun ruhunun fabrika ayarı bu.

Maalesef insanlar artık sadece dış görünüşe bakar oldu. Nerden ne aldığın hangi marka olduğu. Ne bileyim ya yazıklar olsun. İnsanların durumunu bilmeden böyle yapanlardan sadece dış görünüşe bakanlardan dürüst olmayanlardan artık gına geldi. Boşverin siz takmayın. Kendi küçüklüğünü göstermiş.

Hiç kendini kötü hissetme. Bu sana bunu söyleyenlerin çiyliği. Maddi durumun bunu gerektirimese bile kullanılabilecek durumdaysa kullanırsın. Tüketim çılgınlığının, gormemisligin kimseye faydası yok. On yıldır aynı montu kullanıyorum çünkü kullanabiliyorum. Değişiklik olsun dersen 2.el uygulamalarında 5 tl ye bile iyi durumda bir şeyler bulabilirsin.

Maalesef insanlar o kadar düşüncesizce ve boş konuşuyorlar ki... söyledikleri kelimelerin nereye gideceğini, karşı tarafı nasıl etkileyeceğini bilmeden... hani o ‘ağzı olan konuşuyor torba değil ki büzesin’ lafı var ya ha işte o tam böyleleri için geçerli. Neyse ki Herkes kınadığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta bence ben öyle inanıyorum. Bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın. Basit insanlarmış, canınızı sıkmayın lütfen. Sizin durumunuz düzelir ama onlar maalesef hep bu karakterde kalacaklar. Ne acı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…