Merhaba,
İnsanlar gerçekten çok kolay kalp kırıyolar.. bulunduğum şehirde artık havalar serinledi. insanlar ince mont tarzı şeyler ve sonbahara uygun ayakkabı vs. giymeye başladılar. bende bugün botumu giyim ayaklarım işyerinde üşüyor diye, bide hırkamı falan aldım üstüme.
haliyle kışa yakın moda geçiyorum ama gelin görünki kıyafetlerim ve ayakkabım biraz yıpranmış durumda. bunun farkındayım ama daha önceki konularımdan da bilenler bilir zor dönemlerdeiyz ve su an buna verecek paramız yok..
bugün işyerinden birisi bana 'kalori sencede ayakkabın kötü olmamış mı? yerinde olsam giymezdim kötü görünüyor' dedi. bende 'yerimde olsan bu kafayla yaşayamaz intihar ederdin kesin. o yüzden yerimde olma'. dedim.
başka bir kızda sabah ' hırkanın rengi atmış farkettin mi' dedi. e bende biliyorum attığını ama ona ' ya evet farketmeden giymişim, yoksa giymezdim yıllardır giyiyorum sanırım artık atma vakti geldi' dedim. 'yıllardır mı?' dedi. 'evet' dedim. güldü bende anladım tabi aşağıladığını. bişey demedim kalktım yanından yerime geçtim.
kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. evet bende güzel giyinmek süslenmek istiyorum. ama imkanlarım el vermiyor. herkes anasından parayla doğamıyor. bazen iyi sandığımız şeyler tepetaklak ediyor bizi ve saçma sapan bir döngüde buluyoruz kendimizi. bizde böyleyiz şu an. toparlanamıyoruz bir türlü. bataklıktan çıkamıyoruz. elim avcum borç.. kötü göründüğümün farkındayım, ama hava serin üşütmekte istemiyorum elimdekileri giydim geldim işte.
Ne bileyim kızlar birbirimizi kırmak bu kadar kolay olmamalı.. inanılmaz kırıldım, yerimden kalkasım ofiste adım atasım gelmiyor. sanki bana bakıyorlar gibi geliyor.. bu kadar mı önemli dış görünüş. bende istiyorum takayım koluma mangodan çantayı. alayım ayağıma en marka ayakkabıyı, montumu en cakalısından seçeyim. e ama olmuyor. eşim bi ekstra işe gitti. ordan gelen parayla da oğluma mont ve ayakkabı aldım. birde sınıfça sinemaya gideceklermiş onun parasını verdim. sırf insanlar böyle bakmasın diye kendime mi alsaydım?
ya kızlar sinirden ne yazdığımı bilemiyorum inanın. öyle işte diyeceklerim bu kadar..