- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
ben senin yerinde olsam cevap bile vermezdim... kırıldığının farkındayım ama üzülmeye değmes.. şimdi üzülmeye değmes dedim diye üzülmeyecekmisin.. elbette üzüleceksin biliorum ama inan değmez..Merhaba,
İnsanlar gerçekten çok kolay kalp kırıyolar.. bulunduğum şehirde artık havalar serinledi. insanlar ince mont tarzı şeyler ve sonbahara uygun ayakkabı vs. giymeye başladılar. bende bugün botumu giyim ayaklarım işyerinde üşüyor diye, bide hırkamı falan aldım üstüme.
haliyle kışa yakın moda geçiyorum ama gelin görünki kıyafetlerim ve ayakkabım biraz yıpranmış durumda. bunun farkındayım ama daha önceki konularımdan da bilenler bilir zor dönemlerdeiyz ve su an buna verecek paramız yok..
bugün işyerinden birisi bana 'kalori sencede ayakkabın kötü olmamış mı? yerinde olsam giymezdim kötü görünüyor' dedi. bende 'yerimde olsan bu kafayla yaşayamaz intihar ederdin kesin. o yüzden yerimde olma'. dedim.
başka bir kızda sabah ' hırkanın rengi atmış farkettin mi' dedi. e bende biliyorum attığını ama ona ' ya evet farketmeden giymişim, yoksa giymezdim yıllardır giyiyorum sanırım artık atma vakti geldi' dedim. 'yıllardır mı?' dedi. 'evet' dedim. güldü bende anladım tabi aşağıladığını. bişey demedim kalktım yanından yerime geçtim.
kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. evet bende güzel giyinmek süslenmek istiyorum. ama imkanlarım el vermiyor. herkes anasından parayla doğamıyor. bazen iyi sandığımız şeyler tepetaklak ediyor bizi ve saçma sapan bir döngüde buluyoruz kendimizi. bizde böyleyiz şu an. toparlanamıyoruz bir türlü. bataklıktan çıkamıyoruz. elim avcum borç.. kötü göründüğümün farkındayım, ama hava serin üşütmekte istemiyorum elimdekileri giydim geldim işte.
Ne bileyim kızlar birbirimizi kırmak bu kadar kolay olmamalı.. inanılmaz kırıldım, yerimden kalkasım ofiste adım atasım gelmiyor. sanki bana bakıyorlar gibi geliyor.. bu kadar mı önemli dış görünüş. bende istiyorum takayım koluma mangodan çantayı. alayım ayağıma en marka ayakkabıyı, montumu en cakalısından seçeyim. e ama olmuyor. eşim bi ekstra işe gitti. ordan gelen parayla da oğluma mont ve ayakkabı aldım. birde sınıfça sinemaya gideceklermiş onun parasını verdim. sırf insanlar böyle bakmasın diye kendime mi alsaydım?
ya kızlar sinirden ne yazdığımı bilemiyorum inanın. öyle işte diyeceklerim bu kadar..
Yazıklar olsun ki nasıl bir insanlığa dönüşmüşüz kimse evinde ve içinde ne yasadigini bilmiyor bunlar karı koca calsiiyorlar durumları iyi derler dışardan bakıp giymiyorlar yemiyorlar derler ama kimse bilmez ne kadar zor gecinildigini ne kadar çok borcun olduğunu ne kadar zor durumda olduğunu nefret ederim bu insanları alaycı küçümseyici konuşmalar yapan tavırlar sergileyen insanlardan kim etmez ki ? Etmeyenin vicdanından şüphe duyarım yarin ne giysem diye dusunen kimsenin aklina kefen gelmiyor hic olmiycekmisiz gibi yaşıyoruz ama bir dakika sonramizin garantisini kimse bilemez üzülmeyin basinizi dik tutun namusunuzla isinizdeyseniz kıyafetlerinizin bir önemi yok karakteriniz sağlam dursun ayakkabılarınız sağlam olmasada olurMerhaba,
İnsanlar gerçekten çok kolay kalp kırıyolar.. bulunduğum şehirde artık havalar serinledi. insanlar ince mont tarzı şeyler ve sonbahara uygun ayakkabı vs. giymeye başladılar. bende bugün botumu giyim ayaklarım işyerinde üşüyor diye, bide hırkamı falan aldım üstüme.
haliyle kışa yakın moda geçiyorum ama gelin görünki kıyafetlerim ve ayakkabım biraz yıpranmış durumda. bunun farkındayım ama daha önceki konularımdan da bilenler bilir zor dönemlerdeiyz ve su an buna verecek paramız yok..
bugün işyerinden birisi bana 'kalori sencede ayakkabın kötü olmamış mı? yerinde olsam giymezdim kötü görünüyor' dedi. bende 'yerimde olsan bu kafayla yaşayamaz intihar ederdin kesin. o yüzden yerimde olma'. dedim.
başka bir kızda sabah ' hırkanın rengi atmış farkettin mi' dedi. e bende biliyorum attığını ama ona ' ya evet farketmeden giymişim, yoksa giymezdim yıllardır giyiyorum sanırım artık atma vakti geldi' dedim. 'yıllardır mı?' dedi. 'evet' dedim. güldü bende anladım tabi aşağıladığını. bişey demedim kalktım yanından yerime geçtim.
kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. evet bende güzel giyinmek süslenmek istiyorum. ama imkanlarım el vermiyor. herkes anasından parayla doğamıyor. bazen iyi sandığımız şeyler tepetaklak ediyor bizi ve saçma sapan bir döngüde buluyoruz kendimizi. bizde böyleyiz şu an. toparlanamıyoruz bir türlü. bataklıktan çıkamıyoruz. elim avcum borç.. kötü göründüğümün farkındayım, ama hava serin üşütmekte istemiyorum elimdekileri giydim geldim işte.
Ne bileyim kızlar birbirimizi kırmak bu kadar kolay olmamalı.. inanılmaz kırıldım, yerimden kalkasım ofiste adım atasım gelmiyor. sanki bana bakıyorlar gibi geliyor.. bu kadar mı önemli dış görünüş. bende istiyorum takayım koluma mangodan çantayı. alayım ayağıma en marka ayakkabıyı, montumu en cakalısından seçeyim. e ama olmuyor. eşim bi ekstra işe gitti. ordan gelen parayla da oğluma mont ve ayakkabı aldım. birde sınıfça sinemaya gideceklermiş onun parasını verdim. sırf insanlar böyle bakmasın diye kendime mi alsaydım?
ya kızlar sinirden ne yazdığımı bilemiyorum inanın. öyle işte diyeceklerim bu kadar..
kendilerini kaf dağında gören insanlar olunca bunu diyince sanki daha çok gülecekler gibi geldi ne biliyim..Herkes ekonomik krizde.ben olsam biliyorum.ama.bu aralar biraz ekonomik.olarak zordayiz alamiyorum derdim sanirim.ben mi.cok safim bilemedim ama ben bozulmak yerine bi.donem.eskilerle idare etcem derdim.
Her zaman rahat ol bence gülen gülsün.samimi ol,içten ol kaybeden sen olmazsinkendilerini kaf dağında gören insanlar olunca bunu diyince sanki daha çok gülecekler gibi geldi ne biliyim..
Merhaba,
Herkes ekonomik krizde.ben olsam biliyorum.ama.bu aralar biraz ekonomik.olarak zordayiz alamiyorum derdim sanirim.ben mi.cok safim bilemedim ama ben bozulmak yerine bi.donem.eskilerle idare etcem derdim.
Bide gülmüş haspa
Kimse dalga geçtiğini kınadığını yaşamadan ölmesin inşallah
Çok sinir oluyorum böyle tiplere
Kesin dolaptan 2.el marka şeyler alıp hava atan tiplerdir
Onlar böyle eleştirdiğinde "aa öyle mi olmuş ya iyi ki söyledin bak bi aydınlanma geldi dur cüzdanımdaki dolarlarımı bozdurayım da hemen yenisini alayım" de böylelerine lafını çekme hiç.
daha cok gencsiniz saniyorum ki,
ben on yillik kiyafetlerimi giydigimde gururla anlatiyorum cunku soran olursa, ne kadar saglam cikti, iyi ki almisim falan diye ovunuyorum.
ayakkabim kotu yenisini alamiyorsam da aynen oyle derim yine, bu yil da idare edicem, maddi seyler icin canimi sikamam derim en fazla.
bence bosverin siz bu arkadas musveddelerini,
hic de caninizi sikmayin,
bugun paraniz olmaz iktisatli gidersiniz, yarin paraniz olur harcarsiniz,
kendi kendinize baktiginiz surece kimseye hesap vermeni gerekmez.
Kendini kotu hissetme bu onların terbiyesizligi. Muhattap oldugun kisiler malesef insanlıktan nasiplerini alamamışlar asıl onlara yazık. Kalpleri çürümüş
Terbiyesizlik yapmışlar. Ne düşüncesiz insanlar var bu hayatta.
ben senin yerinde olsam cevap bile vermezdim... kırıldığının farkındayım ama üzülmeye değmes.. şimdi üzülmeye değmes dedim diye üzülmeyecekmisin.. elbette üzüleceksin biliorum ama inan değmez..
kimse kimsenin ne yaşadığını ne sorumluluğu olduğunu bilmez.. herkes sadece konuşur... boş konuşuruz... senin o hırkanada botunada kurban olsunlar... valla bende yıpranana kadar giyiniorum hiçte ayıp değil.. benm her ay gidip yeni bir elbise alacak kadar param yok.. olsada almam.. ne var yani giyinsek yıpranana kadar ölürmüyüz.. hayır ölmeyiz aksine doğru olan bu... ah bu insanların egoları.. bence hiç takma
Benim de ta üniversiteden kalma kıyafetlerim var gayet de giyiyorum. Lisedeyken aldığım toka bile var kullanıyorum. Gayet de güzel oluyor hem.
Ne Biçim insanlarmış onlar öyle ya
Istersen hergün aynısını giyersin Parasını o mu verecekmiş.
Terbiyesiz
Yazıklar olsun ki nasıl bir insanlığa dönüşmüşüz kimse evinde ve içinde ne yasadigini bilmiyor bunlar karı koca calsiiyorlar durumları iyi derler dışardan bakıp giymiyorlar yemiyorlar derler ama kimse bilmez ne kadar zor gecinildigini ne kadar çok borcun olduğunu ne kadar zor durumda olduğunu nefret ederim bu insanları alaycı küçümseyici konuşmalar yapan tavırlar sergileyen insanlardan kim etmez ki ? Etmeyenin vicdanından şüphe duyarım yarin ne giysem diye dusunen kimsenin aklina kefen gelmiyor hic olmiycekmisiz gibi yaşıyoruz ama bir dakika sonramizin garantisini kimse bilemez üzülmeyin basinizi dik tutun namusunuzla isinizdeyseniz kıyafetlerinizin bir önemi yok karakteriniz sağlam dursun ayakkabılarınız sağlam olmasada olur
emin ol yalnız değilsin.
kimsede para yok dogru duzgun elinde avucunda ama insanlar havasından ödün vermiyor.Araştırıyorlar en ucuz yerlerden mont kıyafet bakıyorlar işine.
hiç üzülme.
benımde işyerimde benım yasımda kızlar var.cıvıl cıvıl giyiniyorlar.Napıyım ben evliyim ve durumum cok iyi değil. geçen seneki hatta ondan önceki seneki montu giyicem evet napıyım Allah Allah..
yaza dogru kış için mont alırım.kışında param varsa yazlık bişiler bakarım. Böyle hayat geçecek napalım.Çok şükür ki Rabbim güç kuvvet versin biyerden bişiler gelir.
Haaa kalk kıranlara gelince rabbim yükselltiği gibi düşürmeyide bilir.
aynen öyle kıramıyorum kimseyi çok zor benim için bu..Nasıl mal insanlar yabazı insanlara bazen kırıcı olmak gerekiyor ama siz onlardan değilsiniz karşınızdakiler o tipler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?