• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar benimle arkadaş olduktan sonra benden kaçıyorlar

Onlarda hakli buyüzden görüşmek istemiyorlar ama ben ne konuşacagımı bilmiyorum ne konuşulurki siz ne konuşursunuz ne anlatirsiniz?

valla kim olduğuna göre değişir edeceğim muhabbet. sadece havadan sudan konuştuğum insanlarda var. hiçbirşey bulamıyorsan hayat pahalılığından gir illa biryerlere gider muhabbet.

Nerede ne konuşmanız gerektiğini ogrenmenzn gerekiyor. Aslında hatanızı da biliyorsunuz .herseyi konusuyrsanz size güvenmiyor olabilirler

Kendinle alakalı az anlat çok dinle.Hayatını insanlara altın tepsi ile sunarsan gizemin kalmaz. Havadan sudan konuş. Yakın arkadaş olmadığın sürece fazlasina gerek yok.

Ben biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.

Ben insanlarla sohbet ederken ailevi sorunlarımı, özel hayatımı hatta seks hayatımı bile anlatıyorum ama elimde olmadan anlatıyorum, tutamıyorum kendimi işte bu yüzden insanlardan benden soğuyor, kaale almıyorlar.
Her şeyimi herkese anlattığım için üzülüyorum ama sonra yine bu hatayı yapıyorum.
Bunu dizginlemek için ne yaparım?
Bende Cook gençken öyleydim değer görmemi sohbet kurabilme çabası sanırım ama taktik yanlış çok yanlış kapalı kutu olmak daha cazip hele seks gibi mahrem bir konu hiç sohbet konusu olmamalı..Bu yöntemim yanlıştı diyin ve youtube kişisel gelişim videosu vs izleyin

Kusura bakmayın ama haklılar. Zaten dinleyen biri olsa da anlatmamanız gerekir. Özel hayatı anlatmak sizi ileride pişman edebilir. Kaldı ki karşınızda ki insanı ilgilendirmez o yüzden '' ne anlatıyor bu ya '' diyordur içinden. Beni dertleriyle boğan, aynı konuları ısıtıp ısıtıp önüme koyan arkadaşımla bende görüşmüyorum. Kız iyi biri ama hayattan hep şikayetçi, hiç memnun olmayan ve asla da mutlu olmak için çabalamayan her şeyin önüne hali hazırda huzur, mutluluğu sunulacak bir şey sanan, senin enerjini yiyip bitiren bi kızdı. Ben dert dinlerim bu arada ama aynı konuları değil. Değişmiyorsa sende bir sorun vardır. Risk almıyor, farklı yollardan gitmiyorsundur. Oturduğun yerden geniş arkadaş çevresi, kariyer, sosyallik beklenilmez. Bu kızımızda böyleydi açıkçası görüşmediğim günden beri mutluyum :)

herkes herşeyi bilmek zorunda değil o yüzden bütün hayatınızı insanlara anlatmayın İnsanları sıkıyor olabilirsiniz hele ki yeni tanıdığınız insanları

Ben biraz saf bir insanım, insanlarla arkadaş olmak istiyorum bunun için adım atıyorum, arkadaş oluyorum, Instagram'dan takipleşiyoruz sonra benden bıkıyorlar ben de Instagram'dan takip etmeyi bırakıyorum yani onların iyiliği için, benden kurtulsunlar diye.

Ben insanlarla sohbet ederken ailevi sorunlarımı, özel hayatımı hatta seks hayatımı bile anlatıyorum ama elimde olmadan anlatıyorum, tutamıyorum kendimi işte bu yüzden insanlardan benden soğuyor, kaale almıyorlar.
Her şeyimi herkese anlattığım için üzülüyorum ama sonra yine bu hatayı yapıyorum.
Susmalisin yerine göre konuşup yerine göre susmayı bilmelisin. Herkes bir degildir. Herkesi bir bütün aynı kişiliğe sahip görmeden ilk başla. Susmak dinlemek en asil şeydir. Sen sor ama anlatma zamanla alışırsın ama tavsiyem kimseye herşey öyle basitçe ailevi özel konular şahsi konular anlatılmaz. Karşı taraf saygı göstermez farklı düşünür senden uzaklaşır.

Büyük halamın bir nasihati vardı. İçinizde tutamadiginiz ,anlatmak istediğiniz özel bir şey varsa dostunuz da yoksa girin odaya dolaba anlatın, çıkın sokağa kediye kuşa anlatın. En azından kimsenin ağzına laf vermezsiniz.( Bunu elti- görümce kaynana - karı koca ilişkisi gibi önemli ve herkesin bilmemesi ,kullanmaması gereken konular için söylemişti.) Kimin ne zaman sizi nerden vuracağını bilemezsiniz.

Onlarda hakli buyüzden görüşmek istemiyorlar ama ben ne konuşacagımı bilmiyorum ne konuşulurki siz ne konuşursunuz ne anlatirsiniz?
En yakın arkadaşlarımdan biri yeni evlendi, tek bi kez bile eşiyle seks hayatı hakkında konuşmadık, sormadım, sormam, o da anlatmaz, ne münasebet? Bi sağlık sorunu olur, danışmak gerekir, o ayrı.
Ha normalde erotik şakalar, bel altı espriler olur, kankalarla gülersin ama kendi cinsel hayatını konuşmak bence doğru değil, mahrem ve buna saygı denen bi şey var. Kaldı ki yeni tanıştığın insanlarla bunu konuşmak 😏 Gıcık olurum tanışır tanışmaz samimi olup vik vik dökülenlere.
Çeneni tutacaksın konu sahibi, sorunun farkındasın madem, çözümü de belli.
Kimseye bu kadar kolay güvenme.

Ah benim hiç arkadaşım yok 😞😞 çok üzgünüm

Cevaplariniz icin tesekkür ederim.. ben kendimi asla övmem hatta hep kendimi asaglarim övmek gibi birsey olmadi olmazda çünkü kendimden nefret ediyorum kendimden igreniyorum zaten evde sagolsun hergün beni ezen bir annem ve babam var asla güvenmiyorlar bana beni hep baskılıyorlar yani böyle bir evde psikolojimin saglam kalmasi zor.. ben bu soruyu ilk kez sordum daha önce böyle soruları soran üyelerle benim alakam yok zaten ben dün üye oldum buda benim ilk sorum.. burdan kimseyle instagramdan takipleşmek gibi amacim yok çünkü kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum.. ben sadece arkadaşim olsun istedim o yüzden insanlarla samimiyet kurmak için herşeyimi anlattim kötü bir niyetim yoktu öyle insanlarin dedikodusunu yapan bir kiz degilim insanlarin sırlarını asla anlamadım ama kendi sırlarımı herkese anlattim o yüzden o konuda sorun olmadi..

25 yasindayim bundan sonra kimseyle arkadaş olmaya calismicam zaten sevgilimde yok demekki benimde arkadasim olmuyor bunu kabullenmem gerek insanlar benim gibi bir özürlüyü napsin ama bunu anlamam geç oldu.. bana yardimci oldugunuz için çok sagolun💕💕

Seks hayatından elaleme ne anlatıyorsun ay bende böyle biriyle konuşmam tabi ki. Banane milletin seks hayatından 😅

büyük dedem arkadaş sakal gibidir kazıdıkça çıkar derdi. Yani biri gider diğeri gelir, üzülme.Neden üzülüyorsunuz ki? Eğer ahlaken iyiyseniz ve iyi niyetliyseniz neden onları kaybettiğiniz için üzülüyorsunuz. Onlar sizin için üzülsün. Bu kadar çok kafaya takmayın

büyük dedem arkadaş sakal gibidir kazıdıkça çıkar derdi. Yani biri gider diğeri gelir, üzülme.Neden üzülüyorsunuz ki? Eğer ahlaken iyiyseniz ve iyi niyetliyseniz neden onları kaybettiğiniz için üzülüyorsunuz. Onlar sizin için üzülsün. Bu kadar çok kafaya takmayın
Çok çok teşekkür ederim💕💕

Canım ya yüzyüze kimseye seks hayatını anlatma zaten , ailevi sorunları da kimse dinlemek istemez insanlar gülüp eğlenmek istiyor . Benim de çok arkadaşım yok edinmek için çaba da sarf etmem ama olsun isterdim ya her gün biriyle çıkar sohbet ederdim ama olmuyor işte ortamım yok

Back