Doğru diyorsun ben bazı hareketleri bir kere iki kere yaptım nefes alamayınca bıraktım zorlamadım ne olur ne olmaz diye çünkü kalp atışlarımı beynimde hissettim. Tam yapamadığım için verimi de tam olmadı senin dediğin gibi ama bence 60 gün yerine p90x yapabilirsiniz o daha zormuş ve de direnciniz daha da artar onu yapınca. Ben kaslar kaybolmasın diye bu bitince pilatesle devam etmeyi düşündüm ama bilmiyorum belki de p90x i yaparım :))
evet bir de ağırlık kullanınca genişleyen kaslar oluşuyor en iyisi vücut ağırlığı ayrıca orda kullanılan değişik aletleri edinmemiz de pek mümkün değil zaten.Valla missdance 61 günüm kaldı nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorump90 daha çok kas geliştirmek için ben zaten irice olduğum için ağırlık antrenmanı yapıp iyice şişmek istemiyorum. zaten p90 için dambıl top gibi aletler lazım ben baktım tanıtım videosuna bana göre değil. ben bir tur daha hatta gerekirse sonra bir tur daha insanity yapıcam.
ben insanitynin asylumunu indirdim ama o da aletli çalışma içinmiş. ölümüne insanity :)
evet ben 4. haftaya başladım.inan ki bir hafta sonra alışacaksın ama işte önemli olan noktada orası dayanmalısın. boşver onlar yapsın sen 2 yap ama yap. bende ilk başlarda dinlene dinlene yapıyordum şimdi ilk bölümleri genelde tam yapıyorum sende yapacaksın kesin :)
ben dün yapamadım bu akşamlda yatılı misafirim var yine yapamıcam maalesefama acısını çıkarırım ben. dün yapamadım ama mekik çektim bacak hareketleri yaptım birde evi toparladım yetti bana :)
ya ben 7-8 kilo vermek istiyorum ama kilom hiç değişmiyor tamam inceldim insanlar zayıflamışsın diyor ama tartıda hala kocaman bir 71-72 kilo varçok moralim bozuluyor.
missdance tam bana göre bir mesaj yazmışsın. Dün esneme hareketlerini yaparken diz kapağının altındaki bacağın arkasında kalan kaslar var ya oraları yanıyor şu an zor yürüyorum. Bir de göbek hizasındaki yanda yağlar birikir ya tam orası acıdan kıvranıyorBugün nasıl yapcam diye kara kara düşünüyorum Ama alışmak için sadece bir kere zıplasam bile yapcam senin dediğin gibi. Senin yağların kasa dönüşmüştür ondan zayıflamamışsındır biliyorsun ki kaslar yağlardan daha ağır. Aslında yağların gitmiştir iyi bir şey bu tabi insan tartıda az da görmek istiyor.
Yediklerine daha fazla dikkat et az yemeye çalış kilolar da gider zamanla. Bir de insanity beslenme programına göre 5 öğün yiyin diyor 3 ana öğün 2 ara öğün şeklinde zamanlar hep aynı olsun diyor. örnek kalori programı vermiş günlük 1900 kalori ve de bunu 2. ay mutlaka arttırın metabolizma hızınız çok artacak diyor. Kesinlikle kilo da vereceksiniz demiş. Bir de bir başlık var kilo veremezseniz diye, öneriler getirmiş şu şekilde:
- günlük 100-150 kalori azaltın demiş ama kesinlikle 1300 kalorinin altına düşmeyin diye eklemiş
- yediğiniz her şeye dikkat edin belirli saatler dışında yani 5 öğün dışında yemeyin demiş
- kötü kaloriler almayın alkol meyve suyu kol gazoz vs.
- özellikle de diyet olan gazozları içmeyin demiş, kola zero gibi tatlandırıcı içeren şeyleri içenlerin normal kola içenlere oranla %40 daha fazla obez olma riski olduğu ispatlanmıştır diyor.
- 5 öğünü de şu şekilde yazmışlar:
Meall:breakfas ttimeMeal 2: mid-morning snackMeal 3: lunch timeMeal 4: afternoon snackMeal 5: dinner
kalorileri de şu şekilde :
Meal1: 400-calorie mealMeal2: 300-calorie mealMeal3: 400-calorie mealMeal4: 3O0-calorie meal + 200 calories*Meal 5: 300-calorie meal
gerçi bu 1900 kalori ihtiyacı olan biri için hazırlanmış benim metabolizma hızım 1300 kalori falan ben 1300 kalori alsam üstüne de spor eklenince zayıflarım zaten
evet senin diyete pek uyamadım haklısın
merhaba arkadaşlar bu programı ben de yapmak istiyorum sayfalara göz attım bir kaç vidio da izledim ama nerden nasıl başlıcam tam anlamadım:26::26::26: bana kısa bir özet şeklinde anlatabilirmisiniz ya hut hangi sayfada tam anlatıyor
Week 1
| Week 2
|
Week 3
| Week 4
|
Week 5
| Week 6
|
Week 7
| Week 8
|
http://forum.donanimhaber.com/m_58134437/mpage_3/tm.htm adresinden okuduğum örnek menü vermiş bir arkadaş sizle paylaşayım:
KAHVALTI
1 orta kâse kahvaltılık tahıl(Früchte Müsli, Doğadan Yulaf Ezmesi, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi-Lif miktarı çok daha yüksek olmasına rağmen tadları çok daha güzel olan ürünler var ancak ücretleri fiyat performans olarak sınıfta kalıyor.)
1 yemek kaşığı bal
1 kibrit kutusu kadar peynir(Mümkünatı varsa organik yoksa yağsız)
1 su bardağı soya sütü
1 büyük boy muz
100 gr. karışık çerez
1 orta dilim ekmek(Mümkünatı varsa Uno Premium yoksa normal ekmek)
Tarif : Blendera önce tahıl ve çerezi katarak çekin. Daha sonra bal, soya sütü ve muzu koyarak tekrar çekin ve tüketin.
KUŞLUK
1 orta büyüklükte peynirli tost
1 su bardağı greyfurt suyu
Avokado
ÖĞLE
1 kâse çorba (az yağlı)
8 yemek kaşığı pilav / makarna (az yağlı)
1 büyük boy haşlanmış patates püresi
2 köfte kadar et/balık/hindi/tavuk (ızgara yada yağsız herhangi bir tür)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (az yağlı)
1 kâse yoğurt (az yağlı)
İKİNDİ
1 orta büyüklükte peynirli tost
1 kâse komposto(Ya da üzüm suyu ve 100gr karışık çerez)
Avokado
AKŞAM
1 kâse çorba (az yağlı)
8 yemek kaşığı pilav / makarna (az yağlı)
1 büyük boy haşlanmış patates püresi
2 köfte kadar et/balık/hindi/tavuk (ızgara yada yağsız herhangi bir tür)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (az yağlı)
1 kâse yoğurt (az yağlı)
GECE
1 su bardağı soya sütü
1 büyük boy muz
100 gr. yağsız lor peyniri.
Ama bana bunlar çok da uygulanabilir gelmedi. Açıkçası ben kalori hesabı yaparak uygulayacağım ama yediklerimi bu şekilde ayarlayamam avokado sevmem hiç, soya sütü de çok pahalı :)) Birde sanki bu menüdekiler aşırı kalorili çok geldi bana erkekler için daha uygun gibi bu liste.
denemem verdiğin bilgiler için teşekkürler. dün spor salonunda interval kardiyo yaptığım için evde pure cardio yu yapamadım bugün yapacağım inş. beslenme konusunu spor hocasına sordum bende. cumartesi bilgiler vereceğini söyledi.
Bazal Metabolizma hızımı hesapladım bende 1398 çıktı kalori hesabıyla beslenebiliriz ama bide doğru besinleri tüketmek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?