• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

ne yapmıştın noluuurrr banada söyyleeee :))

az önce plyometric cardio yaptım yarın dinlenme günüm. az sonra birde 8 min abs yapıcam baya güzel çalıştırıyor karnı.bende yarından itibaren sıkı tutucam işi , o kadar acı çekiyoruz bir işe yarasın diyorum.

Merhaba kızlar :))
Ben internette insane home fat loss diye bir şeye denk geldim reklam videosu vardı hepsini izledim ingilizce ama güzel anlatmış reklam yapmış baya bi egzersizlerini çok merak ettim baktım insanity ile neredeyse aynı gibi egzersizler. Neyse o videoları indirmeye çalıştım torrentten ama seed edilmediği için hepsi inmedi üzüldüm biraz ama sonra bakınca insanity ile aynı olduğunu farkedince insanity'ye başlamaya karar verdim hem 60 gün nedir ki 60 gün acı çekip sonra güzel bir vücuda sahip olacağım yağlarım bıngıl bıngıl oldu ayıptır söylemesi :)) Yazılanların hepsini okumadım ama herkes baya ilerde bir ara gelmiştim buraya o zamanda herkes yapıyordu bende aranıza katılmak istiyorum hem de yarın 1 ekim ve pazartesi zayıflamak için bundan iyi bir zaman olamaz :1: Yarın başlayacağım bende sizinle birlikte :))

Bu arada insane home fat loss videosundaki bilgileri size de özet geçeyim çünkü insanity ile tamamen aynı gibi bi şey. Adam diyor ki kilo vermek istiyorsanız haftada 3-4 gün 20dk kadar çalışmanız yeterli diyor. Zayıflamak ve ömür boyu zayıf kalmak istiyorsanız bunu diyetlerle başaramazsınız üstelik cardio egzersizler de çok etkili değil diyor. Bunun için doğru egzersizlerle kas yapmanız lazım böylece hem yağlar erir hem de kaslar sayesinde oturduğunuz yerde kalori yakarsınız diyor adam ve de çok mantıklı. Bir de ekliyor herkesin metabolizması aynı değil kimisi her şey yer ama kilo almaz kimisi su içer ona yarar diyor. İşte bu egzersizlerle metabolizmanızı hızlandırarak oturarak da zayıflamanız mümkün diyor. Biliyorsunuz ki kaslı insanların metabolizması sürekli hızlı çalışır.Ayrıca vücut geliştirenler gibi genişleyerek kas yapmanıza gerek yok zaten kimse öyle olmak istemez önemli olan daralmak beden olarak küçülmek diyor adam. Gerçekten de öyle bunun için de ağırlık kaldırıp kasları genişletmek yerine en iyi ağırlık kendi vücut ağırlığınızdır diyor. Hiç bir alet kullanmadan kendi vücut ağırlığınızla yapılan egzersizler daralmak için birebir diyor.

Adamın bir videosunu daha izledim onda da nasıl beslenmeliyiz neleri tüketmemeliyiz kas yapmak içn onu anlatmış. Diyor ki kilo vermek istiyorsanız ekmek ve hamur işlerinden uzak durun esmer pirinç tüketin karbonhidrat olarak diyor. Ekmek de işlenmiş karbonhidrat kalorisi çok fazla zayıflamanızı engeller diyor. Bir gün içerisinde hem protein hem karbonhidrat tüketmelisin bunun için et,sebze ve meyve yiyin diyor. Abur cuburdan uzak durun diyor. Canınız atıştırmalık isterse de meyve yiyin bir elma yiyin mesela diyor ve de doğal da olsa kendiniz taze de sıksanız meyve sularından uzak durun diyor bir bardak portakal suyu içerek 8 portakal yemiş gibi kalori alıyorsunuz üstelik posası da yok diyor illa bir şey içecekseniz u için ya da hindistan cevizinin suyunu içbilirsiniz diyor. işte işlenmiş şekerli kahvaltılık gevreklerden uzak durun sadece yulaf ezmesi tüketin kahvaltılık olarak demiş. Bir de ekliyor adam biz hiç mi abur cubur yemiyoruz tabi ki yiyoruz ama biz istediğimiz kiloya ulaştık ve de haftada 3-4 gün 15 dk ile yarım saat arası spor yapıyoruz diyor. Siz de istediğiniz vücuda sahip olana kadar dayanın ondan sonra abartmamak koşulu ile arada abur cubur yiyebilirsiniz ben mesela muffin keklerinden yiyorum çok seviyorum demiş.Zayıflayana kadar bu saydıklarımızdan uzak durmanız şart diyor adam.

Baya uzun yazmışım yaa :))

ne yapmıştın noluuurrr banada söyyleeee :))

az önce plyometric cardio yaptım yarın dinlenme günüm. az sonra birde 8 min abs yapıcam baya güzel çalıştırıyor karnı.bende yarından itibaren sıkı tutucam işi , o kadar acı çekiyoruz bir işe yarasın diyorum.
Cnm çorba diyeti yapmıştım.Kilo vermemin durduğu tartıda gram oynamadığı zaman 3 gün çorba diyeti yaptım sonra akşam yemek yemedim atıştırmaları azalttım.Bu çorba diyeti haftada sadece 3 gün yapılıyo sonra ara veriyosun sonra tekrar yapabilirsin.İstediğin çorbayı yapabilirsin.Cnm sen daha önce başka forumda varmıydın orda rastladım sanırım ismine

Sabah:1 kase çorba yanında salata
Öğlen:1 kase çorba yanında salata
Akşam:1 kase çorba yanında salata ara öğünlerde meyve yenilebilir salataya haşlanmış tavuk eklenebilir.Çorba 2 kaseye kadar çıkabilir ve yanında 1 dilim kepek ekmeğide olabilir.Bu diyeti uygulayıp 1 haftada 2.5 kilo verilebilir.Kişinin metabolizmasına göre değişebilir tabi.Ara öğünlerde kalsiyum almak açısından 1 kase yoğurt veya 1 bardak süt içilebilir.

Merhaba kızlar :))
Ben internette insane home fat loss diye bir şeye denk geldim reklam videosu vardı hepsini izledim ingilizce ama güzel anlatmış reklam yapmış baya bi egzersizlerini çok merak ettim baktım insanity ile neredeyse aynı gibi egzersizler. Neyse o videoları indirmeye çalıştım torrentten ama seed edilmediği için hepsi inmedi üzüldüm biraz ama sonra bakınca insanity ile aynı olduğunu farkedince insanity'ye başlamaya karar verdim hem 60 gün nedir ki 60 gün acı çekip sonra güzel bir vücuda sahip olacağım yağlarım bıngıl bıngıl oldu ayıptır söylemesi :)) Yazılanların hepsini okumadım ama herkes baya ilerde bir ara gelmiştim buraya o zamanda herkes yapıyordu bende aranıza katılmak istiyorum hem de yarın 1 ekim ve pazartesi zayıflamak için bundan iyi bir zaman olamaz :1: Yarın başlayacağım bende sizinle birlikte :))

Bu arada insane home fat loss videosundaki bilgileri size de özet geçeyim çünkü insanity ile tamamen aynı gibi bi şey. Adam diyor ki kilo vermek istiyorsanız haftada 3-4 gün 20dk kadar çalışmanız yeterli diyor. Zayıflamak ve ömür boyu zayıf kalmak istiyorsanız bunu diyetlerle başaramazsınız üstelik cardio egzersizler de çok etkili değil diyor. Bunun için doğru egzersizlerle kas yapmanız lazım böylece hem yağlar erir hem de kaslar sayesinde oturduğunuz yerde kalori yakarsınız diyor adam ve de çok mantıklı. Bir de ekliyor herkesin metabolizması aynı değil kimisi her şey yer ama kilo almaz kimisi su içer ona yarar diyor. İşte bu egzersizlerle metabolizmanızı hızlandırarak oturarak da zayıflamanız mümkün diyor. Biliyorsunuz ki kaslı insanların metabolizması sürekli hızlı çalışır.Ayrıca vücut geliştirenler gibi genişleyerek kas yapmanıza gerek yok zaten kimse öyle olmak istemez önemli olan daralmak beden olarak küçülmek diyor adam. Gerçekten de öyle bunun için de ağırlık kaldırıp kasları genişletmek yerine en iyi ağırlık kendi vücut ağırlığınızdır diyor. Hiç bir alet kullanmadan kendi vücut ağırlığınızla yapılan egzersizler daralmak için birebir diyor.

Adamın bir videosunu daha izledim onda da nasıl beslenmeliyiz neleri tüketmemeliyiz kas yapmak içn onu anlatmış. Diyor ki kilo vermek istiyorsanız ekmek ve hamur işlerinden uzak durun esmer pirinç tüketin karbonhidrat olarak diyor. Ekmek de işlenmiş karbonhidrat kalorisi çok fazla zayıflamanızı engeller diyor. Bir gün içerisinde hem protein hem karbonhidrat tüketmelisin bunun için et,sebze ve meyve yiyin diyor. Abur cuburdan uzak durun diyor. Canınız atıştırmalık isterse de meyve yiyin bir elma yiyin mesela diyor ve de doğal da olsa kendiniz taze de sıksanız meyve sularından uzak durun diyor bir bardak portakal suyu içerek 8 portakal yemiş gibi kalori alıyorsunuz üstelik posası da yok diyor illa bir şey içecekseniz u için ya da hindistan cevizinin suyunu içbilirsiniz diyor. işte işlenmiş şekerli kahvaltılık gevreklerden uzak durun sadece yulaf ezmesi tüketin kahvaltılık olarak demiş. Bir de ekliyor adam biz hiç mi abur cubur yemiyoruz tabi ki yiyoruz ama biz istediğimiz kiloya ulaştık ve de haftada 3-4 gün 15 dk ile yarım saat arası spor yapıyoruz diyor. Siz de istediğiniz vücuda sahip olana kadar dayanın ondan sonra abartmamak koşulu ile arada abur cubur yiyebilirsiniz ben mesela muffin keklerinden yiyorum çok seviyorum demiş.Zayıflayana kadar bu saydıklarımızdan uzak durmanız şart diyor adam.

Baya uzun yazmışım yaa :))
Hoşgeldin cnm verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederiz.Spor hangisini yaparsak yapalım hayatımızda mutlaka olmalı yaşam biçimi haline gelmeli.İlk 4 haftayı atlattıktan sonra zaten alışkanlık haline geliyo doping gibi yapmadan duramıyorsun.

cumartesi günü plyometric cardio circuit yaptım ve 1 haftamı tamamladım. pazar günü tartıldım hiç kilo verememişim :( ama %2 oranında yağ kaybetmişim. yağ oranım %32 idi %30 a düşmüş. yağ yakmışım ama herhangi bir kilo kaybı olmamış.inşallah bu hafta veririm kilo.yanlız göbeğimde değişiklik var gibi geldi.

5 günde 5 kilo diyeti var onu yapmayı düşünüyorum kilo verebelirim belki onunla.

cumartesi günü plyometric cardio circuit yaptım ve 1 haftamı tamamladım. pazar günü tartıldım hiç kilo verememişim :( ama %2 oranında yağ kaybetmişim. yağ oranım %32 idi %30 a düşmüş. yağ yakmışım ama herhangi bir kilo kaybı olmamış.inşallah bu hafta veririm kilo.yanlız göbeğimde değişiklik var gibi geldi.

5 günde 5 kilo diyeti var onu yapmayı düşünüyorum kilo verebelirim belki onunla.
5 günde 5 kilo çok fazla değil mi? Diyeti tam bilmiyorum ama kaslardan kaybetme yani. Diyet protein ağırlıklı ve karbonhidrat az ise fazla kas kaybı olmaz gerçi.

Ben bugün başlıyorum insanity'ye diyetle birlikte uygulayacağım protein ağırlıklı ve az karbonhidratla beslenmeye çalışacağım kısacası Karatay diyeti uygulayacağım ben yanında. Bir de size bir şey soracağım. Kızlar zıplama hareketi olduğu için aşağıdaki dairelere ses gider mi diye aklıma takıldı bir de spor ayakkabı giyiyor musun egzersiz yaparken? Apartman dairesinde yaşayıp bu sporu yapmak komşuları rahatsız etmez inş. :1:

bir de merak ettim 1 aydır yapanlar kilo verebildi mi, verdiyse kaç kilo verdiniz vücudunuz nasıl değişti? Karın kaslarınız çıktı mı?

Son düzenleme:
5 günde 5 kilo çok fazla değil mi? Diyeti tam bilmiyorum ama kaslardan kaybetme yani. Diyet protein ağırlıklı ve karbonhidrat az ise fazla kas kaybı olmaz gerçi.

Ben bugün başlıyorum insanity'ye diyetle birlikte uygulayacağım protein ağırlıklı ve az karbonhidratla beslenmeye çalışacağım kısacası Karatay diyeti uygulayacağım ben yanında. Bir de size bir şey soracağım. Kızlar zıplama hareketi olduğu için aşağıdaki dairelere ses gider mi diye aklıma takıldı bir de spor ayakkabı giyiyor musun egzersiz yaparken? Apartman dairesinde yaşayıp bu sporu yapmak komşuları rahatsız etmez inş. :1:

bir de merak ettim 1 aydır yapanlar kilo verebildi mi, verdiyse kaç kilo verdiniz vücudunuz nasıl değişti? Karın kaslarınız çıktı mı?

bende genellikle protein diyeti uyguluyorum zaten ama vucüdum alıştımı nedir kiloda hiç oynama olmuyor o yüğzden değişklik yapayım dedim . 5 günde 5 kilo diyetinide forumda buldum zaten bir çok kişi yapmış linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html

bende apartman dairesindeyim malasef spor ayakkabıyla yapınca pek ses çıkmıyor sanırım bide iki kalın halıyı üst üste koyuyorum ben. şuana kadar şikayet gelmedi.

nazkoray
bende genellikle protein diyeti uyguluyorum zaten ama vucüdum alıştımı nedir kiloda hiç oynama olmuyor o yüğzden değişklik yapayım dedim . 5 günde 5 kilo diyetinide forumda buldum zaten bir çok kişi yapmış linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...imlerimiz.html***
bende apartman dairesindeyim malasef spor ayakkabıyla yapınca pek ses çıkmıyor sanırım bide iki kalın halıyı üst üste koyuyorum ben. şuana kadar şikayet gelmedi.
Öncelikle proteine daha çok ağırlık verin çünkü kaslara enerji sağlamanın ve takviye yapmanın yolu proteinden geçiyo.Çok araştırdım bir çok yorumları okudum Insanıty kardio ağırlıklı kilo vermeye ve sıkılaşmaya yönelikmiş diyetle birlikte yapıldığında birisi 90 günde 20-23 kilo verdiğini bazıları ise 15 kilo verdiğini yazmış.Aynı zamanda direncinizi kondüsyonunuzu artıran bi spor.Bi yandan sıkılaşıyorsunuz bi yandan yağ yakıyorsunuz aynı zamanda da gücünüz de artıyo.Bunu sonra farkedebilirsiniz 1 ay sonra sonuçları görebilirsiniz.Zaten programı yapanların yorumlarıda bu şekilde 1 aydan sonra değişimler başlıyormuş yani ilk ay ısınma alışma devresi sonraki ayda sonucunu alma devresi.Sonucunu alsanız dahi bırakmamak gerekiyormuş çünkü ancak ondan sonra yağ yakımı bittikten sonra kas yapımı başlıyormuş.Benim sonraki programım biraz daha zoru ileri versiyonu 30 günlük Insanıty Asylum.

Benimde kilom aynı ölçülerim hala aynı bu hafta 5.haftam olmasına rağmen.Ama biraz daha sıkılaştım kondüsyonumda gücümde arttı sonuçta.İlk yaptığım hareketlerle şimdi ki geldiğim nokta çok farklı bunu şimdi görebiliyorum.Diyete gelince çok zorlanıyorum ben daha çok canımın sıkıntısından hırsımı yemeklerden çıkarıyorum sıkıntımı sinirimi yemeklerden alıyorum alışmışım atıştırmalara.Biraz daha dikkat etmem gerekiyo sadece.Bu programda 500-600 kalori yakabiliyorsunuz o kadar yağ yakmışken tekrar yağ almanın ne faydası var dimi.O yüzden dikkat etmek şart daha doğrusu denegeli beslenmek önemli olan.Bizimde alt katta komşumuz var genellikle öğlenleri yapmayı tercih ediyorum şimdiye kadar da ne şikayet nede duvara vuran oldu gerçi çocuklarım ses yaptıklarında yaramazlık yaptıklarında duvara vuruyolar tembih ediyolar ama 1 saatte idare etsinler cnm napiyim.

Sonuç itibariyle beselnmeye dikkatte ettiğiniz sürece sonuç almamak imkansız.

evet başka bir forumda da vardım ama orası burası kadar hareketli değil artık uğramıyorum.arada açıp bakıyorum. dün akşam lahana çorbası yaptım , akşam sıcak sıcak tadı fena değildi ama sabah yanıma almak için tencerenin kapağını açınca fena bir koku geldi. bugun gün içinde içemedim ama eve gidince denicem bakalım.dayanabilirsem 1 hafta lahana diyeti yapıcam.

evet başka bir forumda da vardım ama orası burası kadar hareketli değil artık uğramıyorum.arada açıp bakıyorum. dün akşam lahana çorbası yaptım , akşam sıcak sıcak tadı fena değildi ama sabah yanıma almak için tencerenin kapağını açınca fena bir koku geldi. bugun gün içinde içemedim ama eve gidince denicem bakalım.dayanabilirsem 1 hafta lahana diyeti yapıcam.
Cnm bende seninle aynı forumda üyeydim aslında evet dediğin gibi orası o kadar hareketli değildi.Sende zayıfla forumunda gördüm ismini.Şimdi üyeliğimi iptal ettirdim orda.Lahana çorbasımı kilo veriyosun ama dayanabilirsen tabi.Ben fazla dayanamadım midem bulandı az uğraşmadım böyle şeylerle çok iştahlıyım iştahımı kapatsın da kilo vereyim diye ne okuduysam duyduysam yaptım.Fakat anladım ki herşey kafada,boğazda,irade de,azimde ve sabırda bitiyormuş.Cnm inşallah istediğine ulaşırsın takip ediyorum senide.

inşallah canım ya. bu akşam yemeğinde bir kase içtim çok süper değil ama nefes almadan gidiyor.çok okudum kilo verenleri inşallah bende veririm.

inşallah canım ya. bu akşam yemeğinde bir kase içtim çok süper değil ama nefes almadan gidiyor.çok okudum kilo verenleri inşallah bende veririm.

ben altıma bebek yorganı koyuyorum şikyet gelmedi.... 2 kilo verdim ama benim karın kaslarımın cıkması öyle kolay değil.... kilom 57 ama dehşet bir göbeğim var.... bu arada ben bugünde başlayamıyorum adetim cok yoğun eğer yaparsam sanırım acilde bulurum kendimi

benim aslında bugun dinlenme günüm ama hafta içi kaçamak yaptığım için bu akşam 4. haftaya başlıyorum pure cardio ve cardio abs şimdi yerimden koca totomu kaldırıyorum ve spora başlıyorum :)

Kızlar ben yaptım ilk günümdü canım çıktı her yerim ağrıyor bir de hepsini de tam yapamadım nefesim kesildi aşırı terledim gerçekten çok zorlandım ara ara bırakmak zorunda kaldım, ama yine de baya kalori yakmışımdır :)) Benim de vermek istediğim bi 8-9 kilom var bakalım inşallah 2 ayda sonuç alırım. Bir de bu hareketleri yaparken karnı içeri çekmek gerek, karın kaslarının oluşması için özellikle o zıplamalarda benim karnım da çok acıyo fena oldu yani. Bir de sırt kalça çalışırken de her zaman kalçayı sıkmak gerekiyor aklınızda bulunsun. Böyle yapmadan tam verim alamazsınız egzersizlerden önceleri zıplamak karın mı çalıştırır ya diyordum, karnımı içeri çekerek yapınca farkettim baya çalıştırıyormuş ;)

canım ilk günler öyle oluyor 2. haftadan sonra alışıyorsun yavaş yavaş.

dün şöyle düşündüm şimdi biz bu 60 günü bitircez ya bence bir 60 gün daha yapmak gerekiyor çünkü ilk zamanlar zaten tam olarak yapamadık bence 2. turda çok daha iyi fayda görürüz diye düşünüyorum.yani 60 gün bitince bir tur daha yapıcam.

:nazar:Kızlar sağolsun keltoş adam Shaun T beni alıştırdı bu spora.Spor yaptıkça enerjim daha çok artıyo inanın bu bile kesmiyo beni ilerlediğimi gördükçede daha çok keyif alıyorum.Bende daha önceden bütün kasları sıkmaya alıştığımdan bu şekilde yaparak daha çok verim alıyorum.Bu arada dün p90x videolarından Interval x plus yaptım onunda videolarındaki hareketler etkili vücudu şaşırtarak daha çok kalori yaktırıyormuş.Yoga da var haftanın perşembe günleri yogaya ait.kasların uzaması ,açılması ve esnemesi için yapılması gerekiyormuş.Daha hızlı verim almak için bu hafta yapmak istedim.:32:Önümüzdeki hafta bilmiyorum 1 saat süren max videoları var zaman bulabilirsem devam edebilirim.:nazar:

P90X FITNESS PROGRAMI TÜRKİYE: SORUDUNUZ - CEVAPLIYORUM
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...wYHgAQ&usg=AFQjCNFW3GFdoGRZgm3SldYVaD_sa3C1dA

dün şöyle düşündüm şimdi biz bu 60 günü bitircez ya bence bir 60 gün daha yapmak gerekiyor çünkü ilk zamanlar zaten tam olarak yapamadık bence 2. turda çok daha iyi fayda görürüz diye düşünüyorum.yani 60 gün bitince bir tur daha yapıcam.

bende aynını düşünüyorum

Doğru diyorsun ben bazı hareketleri bir kere iki kere yaptım nefes alamayınca bıraktım zorlamadım ne olur ne olmaz diye çünkü kalp atışlarımı beynimde hissettim. Tam yapamadığım için verimi de tam olmadı senin dediğin gibi ama bence 60 gün yerine p90x yapabilirsiniz o daha zormuş ve de direnciniz daha da artar onu yapınca. Ben kaslar kaybolmasın diye bu bitince pilatesle devam etmeyi düşündüm ama bilmiyorum belki de p90x i yaparım :))

Back