Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

geniş bir vaktimde bakarım mutlaka bulup koyarım :) hip gop abs yaptım şimdide cardio recovery zamanı

dehşet sinirliyim..bugünü hastane köşelerinde rapor almak icin gecirdim... ama alamadım...bu siniri atarsam yapacağım

geçmiş olsun bir durum mu var. hasta mısın?

yok canım yinede sağolasın..........kızımın rutin kullandığı ilacın raporu bitti..yeni rapor icin gittik..eskiden doktordan alıp cıkıyorduk...ama artık 40 imza kaşe evrak vs.. zaman bitti alamadım...delirdim hastanede...mesaisi dolmamış doktorlar saat 4.te hastanede yoklardı..birde memurların bu saate kadar aklın nerdeydi deyip gıcık edici tavırlarından sonra kendimi kaybettim... zaten onların yüzünden servis ve poliklinik arasında mekik dokudum...ama sonucta o doktorları bulamaım....neyse birkac kişiyi fırcaladıktan sonra kendimi hasta haklarında buldum.... neyse ki elimden evrakı alıp halledeceklerini söylediler..ama aklım arkamda gezen yaşlılarda kaldı...onlar yarın yine hastaneye gidecekler..bekleyecekler koşturacaklar... düşündükce sinirim zıplıyor...

kızım dikkat eksikliği ve hiperaktivite icin ilac lullanıyor

günaydın 60 gün içinde mükemmel vücutlu olacak arkadaşlarım :)

günaydın. bu arada resimlerine baktım.göbeğin kalmamış nerdeyse süpersin 60 günün sonunda daha süper olacaksın eminim:)

3 gündür yapamadım ben malasef eşim rahatsızlandığı için .dün akşam kaldığım yerden yani 05-pure cardio ile devam ettim. diyete te devam ediyorum. pazar günü tartılacağım umarım kilo verebilmişimdir.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olurda şöyle hafiften kaslı bir karnım olur çok istiyorum öyle kaslı göbecik :) şimdi ayça kaya nın diyetinede başlıyorum inşalah faydasını görürüm diyorum.öpüyorum.

ayrıca yeni fotolar görmek istiyoruzzz duyurulurrrr

Cnm benim Allah kolaylık versin bende zamanında az koşturmadım büyük oğlum da aynıydı.Cerrahpaşa'ya küçük oğlumda kucağımda gittim geldim sürekli.Baktım olmuyo bi zararı olur ne bileyim açıkçası mal gibi yapıyo çocuğu sürekli iki çocukla git gel yapamadım bıraktım.Ta o zaman bile küçük oğlum içinde buda hiperaktif dedi.İki hiperaktif oğlanlarla kafayı yiyorum okula gidiyolarda biraz kafamı dinliyorum.Bütün mesleklerden daha zor kadın olmak ve anne olmak.

fotolara baktım baktım vallaha bir değişiklik yok :)

Cnm değişiklik olmazmı vücudun ilk haline göre daha sıkı görünüyo.Bide bende kalça takıntısıda var.Senin popoda gayet iyi ve kalkık yani bacaklarını biraz daha ince gördüm.Aynen devam cnm

Kızlar sakın bırakmayın çok iyi bi spor kıymetini bilelim.Benim bu 4.haftamdı pzt itibaren 5.haftaya girmiş olucam inşallah.Sonrası Max lar başlıyo.Ben bugün gerçekten işe yaradığını gördüm.P90x indirmiştim o videolar arasında legs&back videosu vardı sabah onu yaptım gerçekten zor hareketler ve bacaklarım artık eskisi gibi acımıyo ve direncim de artmış.Duvara yaslanıp sandalyeye oturur gibi yapılan hareketi var onu da sonuna kadar 1 dk dan fazla öyle kaldım eskiden bacaklarım titrer fazla dayanamazdım.Kimbilir program sonunda nasıl olucaz çok merak ediyorum bırakmak bile istemiyorum.O yüzden şimdiden Insanıty Asylum bile indirdim.

Öğleden sonra bugünkü programda Cardio Power var onuda yapıcam inşallah.

sizde yoktur da ondan vazgecmişsin... Ilac cok iyi geldi bize... Derslerimiz cok düzeldi .... Huylarımız düzeldi.... Hatta ilacımızın dozunu azalttılar bu yıl...

sizde yoktur da ondan vazgecmişsin... Ilac cok iyi geldi bize... Derslerimiz cok düzeldi .... Huylarımız düzeldi.... Hatta ilacımızın dozunu azalttılar bu yıl...
Cnm olmazmı beni gören Allah sabır versin nasıl dayanıyosun diyolardı.Düz duvara tırmanıyolar nerdeyse.Doğdukları günden beri hala uğraşıyorum beni sinir hastası yaptılar.Ben ilaç kullandım sakinleştirici.Sinir krizlerine ağlama krizlerine giriyodum.Kınamakta iyi bişey değil kendi başıma geldi yeni evlendiğim zaman komşumun oğlu hiperaktifti benim öyle çocuğum olsun boğarım diyodum başıma geldi boğamıyosun tabi.neler yapmadılar ikiside koskoca televizyonu düşürdüler altında kalıyolardı az kalsın büyük annemin evini yakıyodu küçükte mahalledeki çöpe atılan kanepeyi tutuşlamış ayağı yandı neler neler.Memlekete gittiğimizde bile annem kaynanam da krize giriyolar.Mahalledeki komşulardan şikayet geliyo kiminin civcivini öldürmüşler kiminin çatısına çıkmış yani anlatsam dersinki sende nasıl sabır var böyle.Allahtan ikiside okula gidiyolarda biraz olsun kafamı dinliyorum.

Ben iki otobüsle gidip gelmek zorunda kalıyodum küçük oğlum kucakta bırakacak yer yok fazla uğraşamadım açıkçası.Biraz daha dayansaydım keşke eminim bizimkininde huyları değişirdi.Bide baba da agresif sinirli o kadar sabırlı değil hemen çocuğa yapıştırıveriyo kendini kaybediyo sinirden.O yüzdende çok hırçınlaşıyolardı.Babadan ne görürlerse aynısını yapıyolar tabi büyük oğlumda küçüğü dövüyo şimdide küçükte çok sinirli hiç altta kalmıyo hırsını almazsa çatlıyo.Ta ben her ikisinede hamileyken çok zahmet sıkıntı çektim ağladım sızlandım çatladım içime attım aile sorunları huzursuzluk yüzünden aynısı çocuklarada geçti onunda etkisi varmış doktorun söylediğine göre.Ya Sabır Ya sabır diyorum yapacak bişey yok.

Çok şükür ınsanıty cardio powerıda tamamladım.Yanlız kızlar ben diyet yapmakta zorundayım.Olmuyo diyetsiz bi kiloya baktım bu sabah 65 olmuşum bu ne ya noluyo bana anlamadım.:26:Kaslanıyomuyum acaba su mu tutuyorum bide bu hafta ek videolar daha ekledim.Yine kotlara girmekte zorlanıyorum.Hadi görüntüye bakıyorum bacaklarım toparlanmış görünüyo.Yoksa içtiğim amino enerji mi yapıyo diyet yapmadığım için mi oluyo böyle anlamadım sinirim bozuluyo motivasyonumu düşürüpte yarıda bırakmaya o kadar çabayıda çöpe atmaya niyetim yok açıkçası.Napsam bol bol yeşil çay 9 u bi yerde çayı vardı sanırım ondanmı içsem ayrıyetten yediklerimede dikkat etsem uhhuhuuuuh bu ne böyle.Bi fikir verin nolur

aynen benimde kilomda değişiklik olmuyor diyet yapmak şart. günlük açtım ama açtım açalı bir dengesiz besleniyorum sormayın gitsin.

bende cardio power resistans yaptım yanında you tube taki 8 min abs yaptım.aynı şekilde benimde kotlarım sığmıyor hala benim bacaklarım çok kalın ama kaslı oldugu için kalın kotlar bacaklarımda kalıyor bugun gezmeye gidecektim hala hiç bir pantolona giremediğimi görünce moralim çok bozuldu.

şöyle güzel bir yağ yakıcı diyet bulsak tam süper olacazda yok ki işte.

Pes etmek yok cnm.Aynen bende çok dengesiz besleniyorum pzt diyete başlayacam diye şu iki gündür yemediğim şey kalmadı çikolata vs ne varsa ağzım boş durmuyo.Bi düzene disipline girmemiz lazım.Bende 3 gün dayanabilirsem daha önce sonuç aldığım diyeti uygulayacam bi nevi detoks gibi olacak ondan sonrada akşam 18.00'den sonra ne yemek ne atıştırmak olmayacak.Baktım dayanamıyorum bi neskafe yanında diyet bisküvisiyle idare edicem.meyveyle aram yok tatlılara çok düşkünüm işte.Ben bu şekilde kilo vermiştim 16 kiloyu böyle atmıştım zamanında.Kendimi o kadar zorladığım zaman bıkıyorum bi müddet sonra.Çorba diyeti uygulayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…