Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

bence gelişme var canım. Göbeğinin bıngıl bıngıllığı gitmiş daha bi sıkı olmaya başlamış
bacaklarında incelmiş sanki biraz. Gerçi ilk fotolarda flaştan çok belli olmuyo bacaklar ama var bi değişim gibi :44:

ayy ne mutlu ettin beniiiii :))) birde ilk jilliana başlamış halimle kıyaslasam o zaman baya bir gelişme var demek :)

Kizlar lütfen bana da bu spor videolarını gönderin ne yapti isem olmuyor bizim yurt da güvenli internet var açmıyor hic bir sayfayı. Ve açsa bile zaten o kadar yavaş ki anlatamam. Bir sürü spor dan söz ediyorsunuz ama ben sadece jillianı indirdim bir ay yaptim diğerleri olmuyor ben insanıty cok istiyorum. En azından yüz kiloya bir inebilsem devamı gelir belki de

canım torrenti ekleyebilir misn ben yurt dışındayım burdaki bazı torrent siteleri engelli eğer torrenti gönderirsenoradan ben de yükleyeyim şimdiden teşekkürler.
bu arada ben 80 kiloyum düşüp kalıvermem dimi :18:

hadi sende devam et kaldığın yerde bugune kadar yaptıkların boşa gitmesin bari. hadi ben cardio abs yapmaya gidiyorum :)

ben yokken gelenler yorum yapsın bakem fotolara :)

bence de göbek cok toparlanmışşş... hatta artık yok ..... zaten sizin göbekleri görünce sinirim zıplıyo benim................

canım ben sana göndereceğim ama senin göndereceğin flashbelleğin benim evde olduğum saatte gelmesi icin kendimi ayarlayamadım... flash bellek gelince icine atıp kargoya vereceğim oda uzun sürecek gerci... sehrindışında oturuyorum malum 3 coukla hergün merkeze gitmem zor... aynı şehirde olduğun biri varsa daha kolay olur...senin yurtta yapman zor olmayacakmı...

ehehe hadi ya :)) ama genelde kimse inanmaz o kadar şişko olduğuma biraz sıkı bir vücudum var sporcu olmamdan kaynaklı oldugunu düşünüyorum. boyumda 1.70 belki ondandır. senin boy kaç?

teşekkür ederim bacılar :) cansınız balsınız :)) bakalım. en çokta 60 gün bitince gerçekten öyle rsimlerdeki gibi hafif kaslı bir karına sahip olabilecekmiyiz çok merak ediyorum.

bugünkü programımda cardio recovery var. programa bakmak için açtık oh dedim cardio recovery varmış :)

ama yanında hip hop abs yapıcam 2. gün. mutlaka deneyin diyorum yine süper eğlenceli :)

benim kilomda bir değişiklik olmuyor kızlar ya.

missdance,

hip hop abs 'yi nerden indirdin arkadaşım ? ben bi türlü bulamadımm. Hoş bulsam da bilişim özürlü olduğum için indirmede çok sıkıntı yaşıyorum. Eğer kolaylıkla kaydedebileceğim bi link varsa sana zahmet yollarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…