Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım durmak yok yola devam ( bunu diyen insan düzgünce yapsaa bidee )
hadi sende devam et kaldığın yerde bugune kadar yaptıkların boşa gitmesin bari. hadi ben cardio abs yapmaya gidiyorum :)
ben yokken gelenler yorum yapsın bakem fotolara :)
Kizlar lütfen bana da bu spor videolarını gönderin ne yapti isem olmuyor bizim yurt da güvenli internet var açmıyor hic bir sayfayı. Ve açsa bile zaten o kadar yavaş ki anlatamam. Bir sürü spor dan söz ediyorsunuz ama ben sadece jillianı indirdim bir ay yaptim diğerleri olmuyor ben insanıty cok istiyorum. En azından yüz kiloya bir inebilsem devamı gelir belki de
sen nasıl 70 kilosun yaa ben 57 kiloyum aynı vücudumuzayy ne mutlu ettin beniiiii :))) birde ilk jilliana başlamış halimle kıyaslasam o zaman baya bir gelişme var demek :)
öhömm boyuma girmeyelim hiç o zaman :)) 156 diyorum ama o kadar bile olmayabiliriehehe hadi ya :)) ama genelde kimse inanmaz o kadar şişko olduğuma biraz sıkı bir vücudum var sporcu olmamdan kaynaklı oldugunu düşünüyorum. boyumda 1.70 belki ondandır. senin boy kaç?
canım nasıl değişiklik yok ya .göbek bölgenden cok net belli değişim.valla baya baya değişim var tebrik ederim...fotolara baktım baktım vallaha bir değişiklik yok :)
değişiklik var yanii :)) çok sevindim
bugünkü programımda cardio recovery var. programa bakmak için açtık oh dedim cardio recovery varmış :)
ama yanında hip hop abs yapıcam 2. gün. mutlaka deneyin diyorum yine süper eğlenceli :)
benim kilomda bir değişiklik olmuyor kızlar ya.