Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

ekşi sözlükdeki instanity yorumlarını okudum onu diyorum...sende son sayfalarda bayağı ismin geçti ondan dedim sanırım en çok fitness geçmişi olan lion

kayra sen 40 gündür insanity (insanötesi) mi yapıyorsun değişimler neler üff çok merak ettim foto görmedim hiç paylaştınmı?

Valla ben dünde yapamadım bileğim çok feciydi yine ama bugün düzeldi şimdi 2.haftanın 1.gününü bitirdim 3 gün yapmayınca zorlandım

tam olarakk aradığım şeeyyy ba-YIL_DIM!!!!
koşamıyorum diye üzülüyordum hiç gerek kalmadı evimde ohh mis gibi deli gibi terliyorum ayyh çok harikaaa
plates yaptım tamam seviyorum ama bana hareket lazımdı resmen deşarj oldum

yalnız hareketleri tam yapabildğimi sanmayın zaten ilk günümm ama ama ama inşallah altışlarıda görüceemm
ayrıca hareketler zor değil onlar elli yapıyorsa ben otuz yaptım zaten onların hızına erişmem mümkün değildi bide kol kaslarım güçlü olmadığı için bazı hareketleri modifiye ettim
şimdi yarını iple çekiyorum 45 dakikaymış bakalım inşallah bu akşamki heycanım hep daim olur teşekkürlerr..

ben topiğinizin 2 sayfasına misafir oldum sizi takip etmeye devam edeceğim ben eliptpkle biraz kilo verip form tutup kondüsyonum yükselince tekrar geleceğim ama..az önce fit testi tekrar yaptım şınav hariç tanyanın yarısına yakın yaptım ama benim kondüsyonum 50li kilolara düşünce başlamak için daha uygun sanırım çok ciddi bir spor geçmişim de yok ....
Ama kızlar maşallah size bu çalışma herkesin harcı değil..
bir gün yeneceğim seni İNSANİTY...

yaaa ne güzel bir giriş yaptınız topiğeee... hoşgeldiniz ikinizde.... ikinizde tebrik ederim topiğe her giren gibi bende dahil hic mırın kırın etmeden başladınız... indirsemmi yaparmıyım indiremedim yapamadım demeden denediniz bravo size.... sakın bırakmayın hicbirimiz hareketleri tam yapamıyoruz... tamam az önce smoker arkadaşıma nerdeyse tamamı dedim ama bütün videoları kastetmedim.. mesela bugün pure cardiyo ve cardiyo abs yaptım..pure cardiyo yüzde 80 olsa cardiyo abs den yüzde 20 bile yapamadım... cok zor gercekten... ama yaptıkca kolaylaşıyor kiloyla alakası yok... inanın ne zaman başlarsanız başlayın yine zor olacak... 1 haftayı bitirince cok yol katetmiş olacaksınız.. milkshakecim devam et canım hergün buraya gel ve yaptım de..... bak nasıl mutlu olacaksın............

her ne kadar günleri birbirine karıştırsamda boş gün bırakmadan devam ediyorum.. bugünüde bitirdim tam 1 saat sürdü.....................

Son düzenleme:
Merhabalar bende bu egzersizleri yapmaya karar verdim. Yarından itibaren başlıyorum. Diyette yapıyorum zaten. Umarım 6 kilo fazlamı bu egzersizlerle verebilirim.

Cnm normal yemene devam edersen çok yavaş ilerlersin benim gibi söyliyim sana.Dikkat edersen yağlı yiyeceklerden uzak durursan olur tabi.Ben oldum olası diyet dendiği anda artık bööö oluyorum.Zamanında çok uğraştım diyetlerle resmen ölüm orucunda gibiydim ona rağmen sonuç zamana yaymak lazım aç kalarakta zayıflanmıyo herşeyi tecrübeyle yaşamış oldum.Lahana sularımı dersin biber hapımı dersin ki az kalsın gidiyodum çarpıntı felan yaptı kötü oldum.

Spor + düzenli beslenme + sabır + irade + azim = sonuç formülü böyle cnm.Ben düzenli beslenme hariç diğerlerini yapıyorum o yüzdende çok yavaş ilerliyorum.Mayonez hastasıyım herşeye mayonez sıkarak yerim ekmeğe bile.O yüzden yaktığım yağlar hop vücuda geri dönüyo bi tutabilsem kendimi. Insanıty e başlayalı bugün 15 gün oldu incelme yok pis boğazım yüzünden.Şimdi onada dikkat edecem.Hareketlerin çoğunu yapıyorum şınav hariç aralarda videoyu durdurup nefes alıyorum.Bazı hareketlerde onlar hızlı yapıyo ben o kadar yapamıyorum.Bacaklarım yorulduğu zaman 2 sn bırakıyorum sonra tekrar devam ediyorum.

Sayfa 41 ve 42 deki videoları youtube dan bi şekilde indirmeyi deneyin ya da ben real player yükledim bilgisayara real playerden girip Search kısmına Insanıty yazıyorum youtube olan yere tıkladığımda videonun üst kısmında video downland yazıyo öyle videoyuda indirmiş oluyorum.Zira bazen youtube da error daha sonra tekrar deneyin diye yazıda çıkabiliyo.

Bugün 41. sayfadaki 35 dk lık ilk bölümü yaptım. Çok zorlandım insanı bayaa yoruyor. Ama değecek inşallah. Bayaa terledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…