ekşi sözlükdeki instanity yorumlarını okudum onu diyorum...sende son sayfalarda bayağı ismin geçti ondan dedim sanırım en çok fitness geçmişi olan lion
kayra sen 40 gündür insanity (insanötesi) mi yapıyorsun değişimler neler üff çok merak ettim foto görmedim hiç paylaştınmı?
yooook 30 gün jillian yaptım..10 günde bu işte
tam olarakk aradığım şeeyyy ba-YIL_DIM!!!!
koşamıyorum diye üzülüyordum hiç gerek kalmadı evimde ohh mis gibi deli gibi terliyorum ayyh çok harikaaa
plates yaptım tamam seviyorum ama bana hareket lazımdı resmen deşarj oldum
yalnız hareketleri tam yapabildğimi sanmayınzaten ilk günümm ama ama ama inşallah altışlarıda görüceemm
ayrıca hareketler zor değil onlar elli yapıyorsa ben otuz yaptım zaten onların hızına erişmem mümkün değildi bide kol kaslarım güçlü olmadığı için bazı hareketleri modifiye ettim
şimdi yarını iple çekiyorum 45 dakikaymış bakalım inşallah bu akşamki heycanım hep daim olur teşekkürlerr..
ben topiğinizin 2 sayfasına misafir oldum sizi takip etmeye devam edeceğim ben eliptpkle biraz kilo verip form tutup kondüsyonum yükselince tekrar geleceğim ama..az önce fit testi tekrar yaptım şınav hariç tanyanın yarısına yakın yaptım ama benim kondüsyonum 50li kilolara düşünce başlamak için daha uygun sanırım çok ciddi bir spor geçmişim de yok ....
Ama kızlar maşallah size bu çalışma herkesin harcı değil..
bir gün yeneceğim seni İNSANİTY...
link atarmısın merak ettim
Cnm normal yemene devam edersen çok yavaş ilerlersin benim gibi söyliyim sana.Dikkat edersen yağlı yiyeceklerden uzak durursan olur tabi.Ben oldum olası diyet dendiği anda artık bööö oluyorum.Zamanında çok uğraştım diyetlerle resmen ölüm orucunda gibiydim ona rağmen sonuçevet eliptikle akşamları çalışacağım gündüz insanity yapacağım ..lion bir iki sorum var sana..
normal yememe devam etsem az mı kilo veririm tatlı kola cips yemeden dikkat ederek beslensem ama diyet yapmasam..
sen insanitye başlayalı kaç gün oldu incelme var mı birde hareketlerin tamamını yüzde kaç oranında yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?