Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayra senin bir gün gerinde kaldım oysa ki aynı gün başlamıştık yaa dünde tembellik yapmıştım ama az önce hem dünü hemde bugünü yaptım. plyometric cardio ve cardio recovery yaptım arka arkaya .
cardio recovery insanı yormuyor kolay oldu. sana yetişmek isterdim ama cardio resistans ce ardından pure cardio + cardio abs yapamam herhalde gerçi belli olmaz belki yarın iş yerine götürürsem programı öğlen arasında yapabilirim belli olmaz.
şimdilik bu kadar. bu arada ben hala jillian 3. levele başlayamadım insanityden fırsat kalmıyor artık ona. ama bitirmediğim içinde kötü hissediyorum yani.
foto koyan hic yokmu daha hala
evet ya, kayra ve lion foto koysanıza
Ay içinemi doğdu bacım senin dün çektim resim bugünde fırsat bulsam koyacaktım cnm iki çocuk okula koşturup duruyorum habire.Merak etme bugün görürsünüz yanlız henüz erken ama 1 ay sonra daha iyi anlaşılır sanırım değişimler daha 15 gün oldu.evet ya, kayra ve lion foto koysanıza
Ay içinemi doğdu bacım senin dün çektim resim bugünde fırsat bulsam koyacaktım cnm iki çocuk okula koşturup duruyorum habire.Merak etme bugün görürsünüz yanlız henüz erken ama 1 ay sonra daha iyi anlaşılır sanırım değişimler daha 15 gün oldu.
arkadaşlar ben hiç bişey anlamadım bi yardım etseniz ya :26:
41 ve 42. sayfalarda videolar verilmiş ama bunları nasıl hangi gün hangisi yapılıyor yani nasıl bir program yapılıyor anlamadım lütfen ayrıntılı yardım şimdiden teşekkürler