• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Ben yaptım kurtuldum plyometric cardio bide p90 a göz diktim orda plyo legs var bacakların canına okuyo Insanıty yaptımda bi o kaldıydı zaten.Neyse şu programı bitireyimde sonra bakarım onunda icabına.

valla ben hala yaşıyorum ama sanırım pilim bittii............bugünlük tamam... carşamba pure cardiyo ve cardiyo abs günü

kayra senin bir gün gerinde kaldım oysa ki aynı gün başlamıştık yaa :( dünde tembellik yapmıştım ama az önce hem dünü hemde bugünü yaptım. plyometric cardio ve cardio recovery yaptım arka arkaya .

cardio recovery insanı yormuyor kolay oldu. sana yetişmek isterdim ama cardio resistans ce ardından pure cardio + cardio abs yapamam herhalde gerçi belli olmaz belki yarın iş yerine götürürsem programı öğlen arasında yapabilirim belli olmaz.

şimdilik bu kadar. bu arada ben hala jillian 3. levele başlayamadım insanityden fırsat kalmıyor artık ona. ama bitirmediğim içinde kötü hissediyorum yani.

kayra senin bir gün gerinde kaldım oysa ki aynı gün başlamıştık yaa :( dünde tembellik yapmıştım ama az önce hem dünü hemde bugünü yaptım. plyometric cardio ve cardio recovery yaptım arka arkaya .

cardio recovery insanı yormuyor kolay oldu. sana yetişmek isterdim ama cardio resistans ce ardından pure cardio + cardio abs yapamam herhalde gerçi belli olmaz belki yarın iş yerine götürürsem programı öğlen arasında yapabilirim belli olmaz.

şimdilik bu kadar. bu arada ben hala jillian 3. levele başlayamadım insanityden fırsat kalmıyor artık ona. ama bitirmediğim içinde kötü hissediyorum yani.

bence insanıty i yetiştir.. jillianı bırak.. boşuna süreni uzatma cabuk sıkılırsın.. bu zaten yeterince yoruyor.... başladık artık bitirmeliyiz bunu... ama değişim dehşet olacak...hatta ne yap biliyorumusun... yarın normal benimle birlkte pure cardiyo cardiyo abs tap... eksikler icin 1 hafta fazladan yapalım....cünkü adet olduğumda yapamam bende bunu.. 2-3 gün mutlak ara veririm... 4 hafta değilde 5 hafta yapmış oluruz..

evet öylede olabilir ama ben bugun adet oldum sorun yaşamadım hemde 2 tane yaptım. dur ben sana yetişiimmm :)

polymetric kardiodan bildiriyorum şu anda bitti resmen bilgisayarıma şıır şıpır terlerim damliyooooooooo

son 10 ile son 5 dakika arasını resmen yapmadım yapamadııımmm ama şunu söyleyeyim ben bu videoyu dün akşam izlerken aşırı çok korkmuştum korktuğum kadar varmııışşşşş:52::52:

muhteşem toksinlerimi attım çok mutluyuumm hadi bn duşaaaa :21::21:

Pure cardioyu bitirdim şu 16 dklık kısmın son hareketi varya şınav bi onu yapamadım gerisini onlar kadar yaptım sayılır şimdi de duşa kaçıyorum kızlar ama bayağı fark oldu simitlerim daha da gitti yanlar neredeyse dümdüz oldu diyebilirim:52:.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hiç bişey anlamadım bi yardım etseniz ya :26:
41 ve 42. sayfalarda videolar verilmiş ama bunları nasıl hangi gün hangisi yapılıyor yani nasıl bir program yapılıyor anlamadım lütfen ayrıntılı yardım şimdiden teşekkürler

evet ya, kayra ve lion foto koysanıza:17:
Ay içinemi doğdu bacım senin dün çektim resim bugünde fırsat bulsam koyacaktım cnm iki çocuk okula koşturup duruyorum habire.Merak etme bugün görürsünüz yanlız henüz erken ama 1 ay sonra daha iyi anlaşılır sanırım değişimler daha 15 gün oldu.

Ay içinemi doğdu bacım senin dün çektim resim bugünde fırsat bulsam koyacaktım cnm iki çocuk okula koşturup duruyorum habire.Merak etme bugün görürsünüz yanlız henüz erken ama 1 ay sonra daha iyi anlaşılır sanırım değişimler daha 15 gün oldu.

olsun, size fazla gibi gelmiyordur ama dışardan bi göz farkı çok net görebiliyor. Biz jillianda bile 15 günde ne değişimler gördük hatırlasanıza; ki siz insanity yapıyosunuz. Kesin fark olmuştur. Valla her seferinde helal olsun diyorum size. Ben de çok istiyorum ama açıkçası sıktıramıyorum :50:

Back