Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman zaman bizlerde zorlanıyoruz tabiki çoğu hareketlerde 2 3 sn kadar nefesde alıyorum ben.Kollarım hala güçsüz olduğu için şınav hareketlerini de dizlerimi yerekoyarak yapıyorum.Her geçen gün daha da güçlendiğin için nefes alma aralarıda azalıyo.arkadaşlar bütün hareketleri yapabiliyor musunuz?ben dün fit teste baktım ama yok hopladıkça zıpladıkça beynimi yerinden fırlayacakmış gibi hissettim,insanın kalbi ağzında atıyor resmen.alt kattakilere ses gider diye de dikkat etmeye çalışıyorum.ama çok ter ettirdiği ve kalori kaybına neden olacağı kesin.before after resimlerini görünce yapmamak için bi neden yok diye düşünüyorum.ama hala indirmeyi başaramadım
Zaman zaman bizlerde zorlanıyoruz tabiki çoğu hareketlerde 2 3 sn kadar nefesde alıyorum ben.Kollarım hala güçsüz olduğu için şınav hareketlerini de dizlerimi yerekoyarak yapıyorum.Her geçen gün daha da güçlendiğin için nefes alma aralarıda azalıyo.
İndirmene gerek yok 41 ve 42.sayfada bütün videoların hepsi var takvimde sonraki sayfada var takvime göre hangi video yapılacaksa onu yaparsın.Bizlerde aynı videoları yapıyoruz.
kızlar selam 2 tane yapacaktım bugun ama eve yeni geldim bu saatte tepinmeyim dedim milletin üstünde birazda halim kalmadı canım istemedi ama tam yapıcam bu haftayı yarın evdeyim eksikleri tamamlarım söz :)
sanırım aynı şekilde gerideyiz. en kilo veremiyorum ama . bugun isveç diyetimin 12. gunu yarın son gün ama son hafta hiç hareket olmadı enteresan
adetime daha 1 hafta var anlamadım gitti bende çok üzüldüm. bakalım yarın sabah bir aç karnına tartılıcam 70e çakılı kaldım. tuvalet sıkıntım yok gibi.yemiyorum ki çıksın.
buldum deniycem hemen yarın başlıyorum
bende dün yapamadım dünkü program bugüne kaydı yaptım bitirdim... bugünküde yarına tabiki...yarında pure cardiyo ve cardiyo abs yapıcam inşallah.... tartıda hergün düşüyorum ama şınav cekerken aşapı sarkan boş poşet görünümündeki göbeğim beni deli ediyor...icinde yağ mağ kalmadı bildiğiniz deri torba
tartıda hergün düşmek vay anasını kızlar beni resmen delirtiyosunuz bende missdance gibi kilo verme özürlüsüyüm boğazımı tutsamda kilo veremiyorum zar zor 74 den 69 a inmiştim ama şuan 71 olmuşum gibi hissediyorum burada ve evimi özledim sıkıntıdan yiyorum yedikten sonra pişmanlığım tekrar yememe engel olamıyo :26: ve jillianın 2 dklık kardiyolarında geberen ben buna dayanabileceğimi hiç sanmıyorum
bu arada kayra senin bende ayva göbek dedğin göbek bile sarkıyo şınavda seninkinin sarkması çok doğal yavaş yavaş toparlanıcak ve uzun sürücek sennki biraz ama senin azmine karşı koyamaz o deri