• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

arkadaşlar bütün hareketleri yapabiliyor musunuz?ben dün fit teste baktım ama yok hopladıkça zıpladıkça beynimi yerinden fırlayacakmış gibi hissettim,insanın kalbi ağzında atıyor resmen.alt kattakilere ses gider diye de dikkat etmeye çalışıyorum.ama çok ter ettirdiği ve kalori kaybına neden olacağı kesin.before after resimlerini görünce yapmamak için bi neden yok diye düşünüyorum.ama hala indirmeyi başaramadım:(
Zaman zaman bizlerde zorlanıyoruz tabiki çoğu hareketlerde 2 3 sn kadar nefesde alıyorum ben.Kollarım hala güçsüz olduğu için şınav hareketlerini de dizlerimi yerekoyarak yapıyorum.Her geçen gün daha da güçlendiğin için nefes alma aralarıda azalıyo.
İndirmene gerek yok 41 ve 42.sayfada bütün videoların hepsi var takvimde sonraki sayfada var takvime göre hangi video yapılacaksa onu yaparsın.Bizlerde aynı videoları yapıyoruz.

Zaman zaman bizlerde zorlanıyoruz tabiki çoğu hareketlerde 2 3 sn kadar nefesde alıyorum ben.Kollarım hala güçsüz olduğu için şınav hareketlerini de dizlerimi yerekoyarak yapıyorum.Her geçen gün daha da güçlendiğin için nefes alma aralarıda azalıyo.
İndirmene gerek yok 41 ve 42.sayfada bütün videoların hepsi var takvimde sonraki sayfada var takvime göre hangi video yapılacaksa onu yaparsın.Bizlerde aynı videoları yapıyoruz.

sağol canım gördüm onları ama internet olmadığı zamanlar için indirsem iyi olur diye düşünmüştüm.daha yarısı indi 2 günde diğer yarısı için de 2 gün gerekiyor:52: ben dün fit testi yaparken 2-3 sn arada ne demek resmen yere serildim halı gibi:53:

Fit testin ilk yarısında iyiydim..Sonlara doğru özellikle şınav gibi yapılanları 10 saniye daha az yaptım..Ama her gün yapan arkadaşları ayakta alkışlıyorum süpersiniz..

ben dün yapamadım... eşim 5 gündür yoktu gelmeyecekti ama süpriz yaptı geldi.. hastanede refakatci kalmıştı 5 gndür uymadığı icin yorgundu.. ona yemek hazırla kızlar babasını özlemiş şımarıklık sohbet malesef sporum kaynadı.birazdan kaldığım yerden devam edeceğim..cardiyo power resistant yapacağım

yazılanları okudukça ben de hevesleniyorum.netten jillian türkçesini sipariş verdim o gelince önce onu yapmam gerek.sonra buna başlamak istiyorum.inşallah diğer zamanlar gibi başlayıp az bi süre sonra zor gelince bırakmam:)

kızlar selam 2 tane yapacaktım bugun ama eve yeni geldim bu saatte tepinmeyim dedim milletin üstünde birazda halim kalmadı canım istemedi ama tam yapıcam bu haftayı yarın evdeyim eksikleri tamamlarım söz :)

kızlar selam 2 tane yapacaktım bugun ama eve yeni geldim bu saatte tepinmeyim dedim milletin üstünde birazda halim kalmadı canım istemedi ama tam yapıcam bu haftayı yarın evdeyim eksikleri tamamlarım söz :)

bende dün yapamadım dünkü program bugüne kaydı yaptım bitirdim... bugünküde yarına tabiki...yarında pure cardiyo ve cardiyo abs yapıcam inşallah.... tartıda hergün düşüyorum ama şınav cekerken aşapı sarkan boş poşet görünümündeki göbeğim beni deli ediyor...icinde yağ mağ kalmadı bildiğiniz deri torba

sanırım aynı şekilde gerideyiz. en kilo veremiyorum ama . bugun isveç diyetimin 12. gunu yarın son gün ama son hafta hiç hareket olmadı enteresan :(

adetime daha 1 hafta var anlamadım gitti bende çok üzüldüm. bakalım yarın sabah bir aç karnına tartılıcam 70e çakılı kaldım. tuvalet sıkıntım yok gibi.yemiyorum ki çıksın.

adetime daha 1 hafta var anlamadım gitti bende çok üzüldüm. bakalım yarın sabah bir aç karnına tartılıcam 70e çakılı kaldım. tuvalet sıkıntım yok gibi.yemiyorum ki çıksın.

ben kendi diyetimi paylaşmıştım jillian topiğinde onu denesene.. sporsuz 3 haftada 10 kilo verdim ben...

hadi ya süpermiş dur bakıyım hemen heyecanlandım bak şimdi.peki kaç kilodan düştün,,

paylaşım çokmu gerilerde bKIYORUM TEK TEK AMA sayfayı hatırlıyormusun

Son düzenleme:
bende dün yapamadım dünkü program bugüne kaydı yaptım bitirdim... bugünküde yarına tabiki...yarında pure cardiyo ve cardiyo abs yapıcam inşallah.... tartıda hergün düşüyorum ama şınav cekerken aşapı sarkan boş poşet görünümündeki göbeğim beni deli ediyor...icinde yağ mağ kalmadı bildiğiniz deri torba

tartıda hergün düşmek vay anasını kızlar beni resmen delirtiyosunuz :D bende missdance gibi kilo verme özürlüsüyüm boğazımı tutsamda kilo veremiyorum zar zor 74 den 69 a inmiştim ama şuan 71 olmuşum gibi hissediyorum burada ve evimi özledim sıkıntıdan yiyorum yedikten sonra pişmanlığım tekrar yememe engel olamıyo :26: ve jillianın 2 dklık kardiyolarında geberen ben buna dayanabileceğimi hiç sanmıyorum

bu arada kayra senin bende ayva göbek dedğin göbek bile sarkıyo şınavda seninkinin sarkması çok doğal yavaş yavaş toparlanıcak ve uzun sürücek sennki biraz ama senin azmine karşı koyamaz o deri :1:

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla güne... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(bütün diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insülinin düşmez aclık hissetmezsin...

ARA ÖĞÜN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

ÖĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

ARA ÖĞÜN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GÜN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GÖREVİ GÖRÜR..ENERJİNİZ DÜŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TÜRÜ YANİ..)TÜKETMEYİN CÜNKÜ VÜCUT ÖNCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VÜCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............

DÜŞÜN 30 DAKİKALIK BİR SPORDA İLK 15 DAKİKA YEDİĞİMİZ EKMEKLERİ YAKIYOR ...ANCAK SONRA VÜCUTTAKİ YAĞA BAŞLIYOR.....BELKİDE TAM YAĞ YAKIMI HIZLANDIĞINDA SPOR BİTİYOR..TABİ BU NE KADAR KARBONHİDRAT ALDIĞIMIZA BAĞLI.. COK YEDİYSEK BÜTÜN YARIM SAATTE ONLARI YAKMAKLA UĞRAŞIYOR.. BİZDE YAĞ YAKIMI OLMADIĞI İCİN KİLO VERMİYOR SADECE SIKILAŞIYORUZ....

KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM BUYRUN ALTTAKİ NOTLARI YABANA ATMAYIN

tartıda hergün düşmek vay anasını kızlar beni resmen delirtiyosunuz :D bende missdance gibi kilo verme özürlüsüyüm boğazımı tutsamda kilo veremiyorum zar zor 74 den 69 a inmiştim ama şuan 71 olmuşum gibi hissediyorum burada ve evimi özledim sıkıntıdan yiyorum yedikten sonra pişmanlığım tekrar yememe engel olamıyo :26: ve jillianın 2 dklık kardiyolarında geberen ben buna dayanabileceğimi hiç sanmıyorum

bu arada kayra senin bende ayva göbek dedğin göbek bile sarkıyo şınavda seninkinin sarkması çok doğal yavaş yavaş toparlanıcak ve uzun sürücek sennki biraz ama senin azmine karşı koyamaz o deri :1:

sen nasıl olurda benim yaptığım spora ben yapamam diyorsun anlamyorumki... ben shredı zor bitirdim... 6w6p yi bıraktım.rippedı bıraktım... sen hepsini tamamladın ....yapma gözünü seveyim...benim yaptığımı sen yapamıycan öyle mi güldürme beni...

Back