• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

1 olan dinlenme günü oldu bana 3 gün:18: yarın kaldığım yerden devam ediyorum hem takvimede uygun olur

:45::45: niye 3 gün olduki şimdi 1 tanesini yap ikiye düşür.. bende 2 gün önce yapamamıştım ..onun yerine dün yaptım dünün yerine bugün yapıcam.. sende bugün mesela pure cardiyo ve cardiyo abs yapabilirsin... kaytrmak yok yapamadıklarımızı tamamlıcaz hadi bakalımmmmm:4::4:

Son düzenleme:
:45::45: niye 3 gün olduki şimdi 1 tanesini yap ikiye düşür.. bende 2 gün önce yapamamıştım ..onun yerine dün yaptım dünün yerine bugün yapıcam.. sende bugün mesela pure cardiyo ve cardiyo abs yapabilirsin... kaytrmak yok yapamadıklarımızı tamamlıcaz hadi bakalımmmmm:4::4:

cuma zaten tatildi dünde bütün gün dışardaydım artık halim yoktu bi de dün bileklerim burkulmuş gibi ağrıyodu:18: bunlar bahane tamamda ugünün aslında bahanesi yoktu tamam söz yapıcam akşama 2sini birden tamamlamış olurum böylece:15::15:

cuma zaten tatildi dünde bütün gün dışardaydım artık halim yoktu bi de dün bileklerim burkulmuş gibi ağrıyodu:18: bunlar bahane tamamda ugünün aslında bahanesi yoktu tamam söz yapıcam akşama 2sini birden tamamlamış olurum böylece:15::15:

ya da cardio recoverynin olduğu gün 2 tane yapıyım çok yormuyo zaten,bugün 2 tane kaldıramam hala bileğim sıkıntılı gibi.Bu arada kayracım senin şu verdiğin diyetide uygulamayı düşünüyorum bakalım ne kadar verebilicem.

Son düzenleme:
Bu mesajı size insanityi 30 saniye önce bitirmiş olarak yazıyorum :52:
bugün ilk defa baştan sona eksiksiz, atlamadan yaptım. ilk hafta neredeyse doğru düzgün yapamadım hiç.
oyüzden bugünü başlangıç haftası olarak alıyorum ve sıfırdan başlıyorum.
benim gibi üst geçidi bile nefes nefese çıkan biri için bunu bitirmek gerçekten büyük bi başarı.
nefesim gittikçe düzene giriyo.
inanıyorumki insanity benim kalp sağlığımada çok iyi gelecek :nazar::nazar:

Bugün dinlenmem gerekirken dün uykusuzluk yorgunluk bide üstüne okul alışverişi için o mağaza bu mağaza derken akşamı ettik hiç halim yoktu.Biraz önce bitirdim pure kardiyo zor zaten bide üstüne cardio abs yapmaya çalışınca cardio absın yarsına kadar geldim bıraktım.Yarın fit test günü o kadar zorlamayacaktır artık yarın telafi ederim.

Yavas alismaya basladi vucudum .Yalniz kizlar bu ay regl olmadim :( Iki uc damla geldi sadece ,hic boyle olmazdi.
Yaptigimiz agir sporla bir ilgilisi olabilir mi ?
Offf cok canim sikkin

oturdum baştan sona okudum nerdeyse fit testi indirdim izledim çok zorlayıcı gözüküyo heveslendim bayaa..ben şimdi cardioyu eliptik bisikletle yapıyorum biraz kondüsonum artsın buna başlıyacağım inşallah bir haftaya..3 ay önce doğum yaptım toparlanmam lazım hemen..

oturdum baştan sona okudum nerdeyse fit testi indirdim izledim çok zorlayıcı gözüküyo heveslendim bayaa..ben şimdi cardioyu eliptik bisikletle yapıyorum biraz kondüsonum artsın buna başlıyacağım inşallah bir haftaya..3 ay önce doğum yaptım toparlanmam lazım hemen..

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Aramıza hoşgeldin :49:

Yavas alismaya basladi vucudum .Yalniz kizlar bu ay regl olmadim :( Iki uc damla geldi sadece ,hic boyle olmazdi.
Yaptigimiz agir sporla bir ilgilisi olabilir mi ?
Offf cok canim sikkin

ilgisi olacağını sanmıyorum ama bakalım olucakmı bizdede öyle bişey
benim ay sonunda regl olmam gerekiyor.

kızlar bende indiriyorum %66.8 olmuş bile. başlama zamanı konusunda kararsızım. ilk günler kaç dakika sürüyor? ek bir program uyguluyor musunuz? bu hareketlerin yanında diyette yapıyor musunuz? ek besin protein tazu amino asit vb kullanıyor musunuz?

ben kullanmıyorum bildiğim kadarıyla başka kullananda yok. ek programda uygulamıyorum zaten tek başına yeter bu çalışma. diyete gelince ben isveç diyetini bitirdim daha dün. yarın yeni birşeylere başlamayı düşünüyorum. bakalım...

güya haftaya başlayacaktım gelip gidip videoları izliyorum çok heveslendim yaa..ekşideki yorumlarıda okudum gaza geldim.şimdi kızlar ben sabahları eliptikle çalışsam akşamlarıda daha doğrusu geceleri instanityi yapsam nasıl olur sürantreman olurmuyum ?ağır gelir mi ki..
kilom 66 basen 103 bacak :64 çok fenayım işe başlamama 3.5 ay var biraz sıkılaşayım diyorum diet yapamıyorum emziriyorum..başlangıç kilom 53 dü 50 lileri görsem yetecek..
eliptikle çalışmayıda seviorum alalı bir ay oldu bir kenara atılsın istemiyorum hemen makine .
bublee lion kayra bu işlerde baya tecrübelisiniz bana ne tavsiye edersiniz..

aman yarabbim sadece fit testi yaptım daha doğrusu sanırım fit test beni yaptı ....kızlar bende başlıyacağım bugünden itibaren ama sanırım sonrasında sadece sizi tebrik etmekl içinuğrarım..süpersiniz her biriniz hayran kaldım azminize..tanıtımındada dediği gibi bu spor tembellere göre değil..yarım yamalakda olsa yapacağım ama benim ki 120 gün sürsün varsın..

güya haftaya başlayacaktım gelip gidip videoları izliyorum çok heveslendim yaa..ekşideki yorumlarıda okudum gaza geldim.şimdi kızlar ben sabahları eliptikle çalışsam akşamlarıda daha doğrusu geceleri instanityi yapsam nasıl olur sürantreman olurmuyum ?ağır gelir mi ki..
kilom 66 basen 103 bacak :64 çok fenayım işe başlamama 3.5 ay var biraz sıkılaşayım diyorum diet yapamıyorum emziriyorum..başlangıç kilom 53 dü 50 lileri görsem yetecek..
eliptikle çalışmayıda seviorum alalı bir ay oldu bir kenara atılsın istemiyorum hemen makine .

ekşideki yorumlar neki anlamadım.......... bu işlerde tecrübelimiyiz ne işi ,ne tecrübesi yaw altı üstü 40 gün spor yaptık.... tavsiyem hemen başla ...ısınmak icin 20 dakika eliptikle calış...

Seninle aynı ölçülere sahibiz ben 63 kiloyum ve basenlerimde bacak ölçülerimizde aynı.57 kilodan 63 e kadar çıktım malesef.Bende işe başlayana kadar sıkılaşmayı ve toparlanmayı istiyorum zira giyecek hiçbişey bulamıyorum.Eliptik bisiklet malesef benimde var yıllar önce almıştım paslanmayı bekliyo bi kenarda.Bir ara zayıflamak için kullanmıştım işede yaramıştı çabuk sıkıldığım için arada ısınmak için kullanıyorum.Bana eğlenceli şeyler lazım.

Eliptik bisikleti akşam kullanmanı tavsiye ederim çünkü Insanıty'de yoğun enerji sarfetiğinden zorlanabilirsin belki bisiklet kolay ben kulaklığımıda takıyorum müzik dinleyerek nasıl bittiğini bile anlamıyorum.Akşama sporumu bırakmıyorum yada genellikle kolay sporları fazla zorlamayacak hareketleri tercih ediyorum.Günün yorgunluğundan halim kalmıyo akşam hareket etmeye yinede senin tercihin nasıl işine geliyorsa uygunsa öyle yap.Ben tembel ve uykucu olduğumdan akşamları mayışıyorum hemen bu yüzden yapamıyorum.Sen yaparım diyorsan yapabilirsin tabiki.

ekşideki yorumlar neki anlamadım.......... bu işlerde tecrübelimiyiz ne işi ,ne tecrübesi yaw altı üstü 40 gün spor yaptık.... tavsiyem hemen başla ...ısınmak icin 20 dakika eliptikle calış...

ekşi sözlükdeki instanity yorumlarını okudum onu diyorum...sende son sayfalarda bayağı ismin geçti ondan dedim sanırım en çok fitness geçmişi olan lion :1:

Seninle aynı ölçülere sahibiz ben 63 kiloyum ve basenlerimde bacak ölçülerimizde aynı.57 kilodan 63 e kadar çıktım malesef.Bende işe başlayana kadar sıkılaşmayı ve toparlanmayı istiyorum zira giyecek hiçbişey bulamıyorum.Eliptik bisiklet malesef benimde var yıllar önce almıştım paslanmayı bekliyo bi kenarda.Bir ara zayıflamak için kullanmıştım işede yaramıştı çabuk sıkıldığım için arada ısınmak için kullanıyorum.Bana eğlenceli şeyler lazım.

Eliptik bisikleti akşam kullanmanı tavsiye ederim çünkü Insanıty'de yoğun enerji sarfetiğinden zorlanabilirsin belki bisiklet kolay ben kulaklığımıda takıyorum müzik dinleyerek nasıl bittiğini bile anlamıyorum.Akşama sporumu bırakmıyorum yada genellikle kolay sporları fazla zorlamayacak hareketleri tercih ediyorum.Günün yorgunluğundan halim kalmıyo akşam hareket etmeye yinede senin tercihin nasıl işine geliyorsa uygunsa öyle yap.Ben tembel ve uykucu olduğumdan akşamları mayışıyorum hemen bu yüzden yapamıyorum.Sen yaparım diyorsan yapabilirsin tabiki.

evet eliptikle akşamları çalışacağım gündüz insanity yapacağım ..lion bir iki sorum var sana..
normal yememe devam etsem az mı kilo veririm tatlı kola cips yemeden dikkat ederek beslensem ama diyet yapmasam..
sen insanitye başlayalı kaç gün oldu incelme var mı birde hareketlerin tamamını yüzde kaç oranında yapıyorsun?

Back