• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Yeni bitirdimm 6.günü ama çok zor yaptım zaten gün boyu karın kaslarım ağrıyo arada çok mola vermek zornda kaldım çeşitli sebeplerden ötürü ama tamamladım yarında dinlenme günüü ohhh:10:

ya bende kilo alıp verdim şuan 50 kıloyum ama bacaklaeım da çatlakalrı ve selilütüm var ya çatlak neysede selilt gderirimi bu sporbide kılo veririmiyim verisem yapamam. platese devamm:16:

kayra canım ya 2. adımdakı lınke tıklıyorum bılmem ne kanunu geregınce erısımı yasaklanmıstır dıyo

ya bende kilo alıp verdim şuan 50 kıloyum ama bacaklaeım da çatlakalrı ve selilütüm var ya çatlak neysede selilt gderirimi bu sporbide kılo veririmiyim verisem yapamam. platese devamm:16:

Selülit giderir ama kilo da verirsin canım o yüzden bence de pilatese devam et yada sadece bacaklara yönelik egzersizler yapabilirsin:34:

Haklısın aslında Kahracım :50: pes etmek yok o zaman .

Yalnız ben 1.yi yarıya kadar yapabilidim :50: onu bugün tekrardan mı yapsam ,yoksa 2.ye mi devam etsem bilemedim.

Ben de şınavı bacaklarımdan destek alarak tamamlayabiliyorum :26:

bende 2. den devam et zamanla hareketleri tam yapmaya başlayacaksın.

buzdanmadamcım :) senin tickerını arakladım :)

Son düzenleme:
Kızlar,
bu Shaun T 'nin birde rockin' body diye bir programı var. Ordada müthiş değişimler var yapanlarda. tam emin değilim ya 3 yada 5 günde 5 inch incelmeyi garanti ediyor.

O kadar aradım taradım videosunu bulamadım ne yazık ki :25: zaten bulsamda indirme özürlüyüm ben, siz torrent morent dedikçe ben :44::44: böyle oluyorum.

Insanity 'inin adı üstünde zaten çılgın bişii :):) daha kolay ve zevkli bir egzersiz arayanlara alternatif olabilir.

Rockin' Body with Shaun T (1 of 2) - YouTube

Kızlar,
bu Shaun T 'nin birde rockin' body diye bir programı var. Ordada müthiş değişimler var yapanlarda. tam emin değilim ya 3 yada 5 günde 5 inch incelmeyi garanti ediyor.

O kadar aradım taradım videosunu bulamadım ne yazık ki :25: zaten bulsamda indirme özürlüyüm ben, siz torrent morent dedikçe ben :44::44: böyle oluyorum.

Insanity 'inin adı üstünde zaten çılgın bişii :):) daha kolay ve zevkli bir egzersiz arayanlara alternatif olabilir.

Rockin' Body with Shaun T (1 of 2) - YouTube

O da 90 günlük bir egzersiz diye biliyorum :26:

Yahu bu adam çok yakışıklı be :50::52: will smith'e biraz benziyor sanki :)

Son düzenleme:
Sporum tamamdır arkasından saçlarıda boyadım duş aldım.:21:Çikolata kahveye boyadım yine koyu kaldı:50: neyse.Makyajımıda yaptım:23: şimdi oğlumla çekime gitmek için hazırım.Büyük oğlumu aradılar yapım şirketinden çekime çağırıyolar Taksime gidiyorum şimdi.Ay ne güzel bi gündü:nazar::nazar:Aslında kararsızdım küçük ve büyük oğlumu katalog çekimleri için istediler hayırlısı bakalım İnşallah güzel bi gelecekleri olsun bütün evlatlarımızında Allah yollarını açık etsin.

Sporum tamamdır arkasından saçlarıda boyadım duş aldım.:21:Çikolata kahveye boyadım yine koyu kaldı:50: neyse.Makyajımıda yaptım:23: şimdi oğlumla çekime gitmek için hazırım.Büyük oğlumu aradılar yapım şirketinden çekime çağırıyolar Taksime gidiyorum şimdi.Ay ne güzel bi gündü:nazar::nazar:Aslında kararsızdım küçük ve büyük oğlumu katalog çekimleri için istediler hayırlısı bakalım İnşallah güzel bi gelecekleri olsun bütün evlatlarımızında Allah yollarını açık etsin.
Anam yok tövbe tövbe :50:Allah kolaylık versin setteki bütün çalışanlara yönetmenler resmen hortlaklara dönmüş bi deri bi kemik kalmışlar vallahi.Çöp gibi olmuş kadın yönetmen üflesem uçacak.Sabah 05.30'da eve geldik.Yok olmadı bi daha biiii dahaaaaaaaa ohoooo neymiş bu böyle.Ay bide üstüne bugün sabah 08.00 de başka yerde çekimin devamı yapılacakmış uyumadan koşturup duruyolar.Neyse bizede tecrübe oldu gitmem daha:50:çok ünlü dizilerde olursa kabul ederim tabi o başka.Neyse set arkasını da merak ediyodum onuda görmüş oldum böylece.

Bu arada bugünkü program ağır gelecek sanki pure cardio ve cardio abs var napıcam bilmiyorum bu yorgunlukla ama ben :20:bununda üstesinde gelicem tabiki.

Kızlar biraz önce spor için danışacağım bi site vardı.Aynı zamanda kreatin ve amino energy aldığım yer.Orayla konuştum benim ölçülerimde artış oldu şok oldum kalça ve basenlerim 102 cm den 104 cm e,Bacağım ise 62 cm den 63 cm e çıkınca noluyo kaslanıyorum mu ne dedim.Halbuki öyle görünürde de kilo artışı veya kalınlaşma felan olmadı.Insanıty toparlamaya başladı bacaklarımı sıkılaştırmaya başladı.Bende sordum niye böyle oldum diye.

Bana kreatin kullanmayın 1 ay boyunca sonra 1 çay kaşığı olarak devam edin dedi.Amino energy ise spordan 40 dk önce alınki kana emilimine etki ederek sporda daha iyi verim alabilirsiniz dedi.Ben yanlış kullanmışım meğerse :50:o yüzdende vücut kas kütlesinde artış olmuş.Kreatin de kaslara etki ederek su depolamasını kasların tekrar yenilenmesini sağlıyormuş.Bende yanlış kullandığım için 1 tatlı kaşığı kullandım böyle olmuş.Neyseki erken farkettim bu ürünleri almasaydım tembellikten üşengeçlikten artı fazla enerjimde yetmediği için kullanmam gerekti.Yoksa yarıda bırakırdım bunu şimdiye kadar ne hopladım ne zıpladım ne nefes nefese kaldım nede zorlandım.Hep bölgesel çalıştığım için bi şekilde takviyeyle vücudumu alıştırmam gerekti.Zaten iyice araştırıp bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan kişilerden kullanıp faydasını görenlere danıştığım için aldım.

selam kızlar dün başlamam gereken 2. haftaya başlayamadım o yüzden bugun hem dünün power resistansını hemde pure cardiosunu yapıcam böylece haftayı başlatmış olcam seviyorum sizi :)

arkadaşlar bütün hareketleri yapabiliyor musunuz?ben dün fit teste baktım ama yok hopladıkça zıpladıkça beynimi yerinden fırlayacakmış gibi hissettim,insanın kalbi ağzında atıyor resmen.alt kattakilere ses gider diye de dikkat etmeye çalışıyorum.ama çok ter ettirdiği ve kalori kaybına neden olacağı kesin.before after resimlerini görünce yapmamak için bi neden yok diye düşünüyorum.ama hala indirmeyi başaramadım:(

arkadaşlar bütün hareketleri yapabiliyor musunuz?ben dün fit teste baktım ama yok hopladıkça zıpladıkça beynimi yerinden fırlayacakmış gibi hissettim,insanın kalbi ağzında atıyor resmen.alt kattakilere ses gider diye de dikkat etmeye çalışıyorum.ama çok ter ettirdiği ve kalori kaybına neden olacağı kesin.before after resimlerini görünce yapmamak için bi neden yok diye düşünüyorum.ama hala indirmeyi başaramadım:(

Back