Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üfff kızlar ya kanıma girdiniz Jullian'ı bırakıyorum bugün :26: yalnız slim six bırakmak istemiyorum ,ona devam edeceğim .
30 days yapıyorum :2: iç bacaklar ve göbeğim biraz sıkıntılı Bu bölgeler için ek egzersizler yapıyorum ,fakat pek incelme olmadı .shred yapyorsan tamamla derim
ben jillianla beraber yapıyorum. mesela bugun insanityde dinlenme günü ama ben jillian 3.levele başlıcam sonunda.
bende Jillian Michaels 30 Day Shred bitirdim bayramdan önce. daha yeni bişeylere başlayamadım. insanity yapabilirmiyim diye düşünüyorum. bugün dukan diyetine başladım bide kaynımın düğünü var bayramda ozamana kadar incecik olmam lazım :)
benimde eritmeye çalıştığım yerlerin başında göbek ve bel çevresi geliyor ardından basenler ve bacaklarım. bacaklarım hep kalın yapısal onnlaa alıştım ama simidim baya büyümüştü.30 shred başlığında önce sonra fotolarım var bulabilirsem bak istersen gerçi çok büyük bir değişiklik yok ama .
insanity'nin 4. haftası bitince yine foto çekicem buraya eklerim karşılaştırırz birlikte. ikisini birlikte yapıyorum bazen dediğim gibi ama ben spora alışığım milli sporcuydum zamanında zaten beden eğitimi öğretmeniyim çabuk alışıyorum yani.ama sen alışık değilsen sakın zorlama kendini.önce jilian ı bitir sonra insanity'ye geç derim ben.
Kayra canım üst bacakta incelme fazla oldumu? Tek sorun üst bacaklarım deli olucam yaaa
ben jillianla beraber yapıyorum. mesela bugun insanityde dinlenme günü ama ben jillian 3.levele başlıcam sonunda.
jillian'ı bitirdiysen insanity'ye de çabuk alışırsın bence. ilk günler biraz yoruyor ama zamanla alışıyorsun. madem bitti jilicim hemen başla insanity'ye derim...
beki değişiklik oldu mu jillian yaptıktan sonra. kilo düştün mü ya da ne kadar inceldin?
kilo olarak 3 kilo vermiştim diyetle birlikte incelme güzel oldu özellikle problemli olan göbek bölgesinden ama devamını getirmek gerek işte o yüzden kilo da verdirebilecek bişeyler arıyorum.insanity bu konuda doğru karar diye düşünüyorum
benim de üst bacaklarım kalın geliyo bana..
çok dikkatimi çekti bu egzersizler ama baya zor görünüyor..
Yaaaaaaaa ben çok zorlandım Siz durmadan nasıl yapıyorsunuz ?
Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geliyorum ,ben de yaparım diyorum ama olmuyooooorrrrr ,yapamıyorum
Benim aslında çok bir fazlalığım yok ,daha hafif egzersizler mi yapsam lionun eklediği videolar aslında tam benlik .