• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

pylometric cardiyo yu ve cardiyo recovery nin ilk yarısnı yapın sonra karar verin bacaklar icin........... ya zaten inanmak icin izlemek yeter safi bacaklar harekette hem nasıl hareket

bunu yapıpta zayıflamayan olmaz herhalde. beni en çok pure cardio yordu. plyometric kolay geliyor. ama en zor hareketleri en sona saklamış olmasıda hareketin yapılabilirliğini düşürüyor. beli o adar yorulmadan önce zor hareketleri yapsak tam yaparız gibi düşünüyorum ben.

Üfff kızlar ya kanıma girdiniz :( Jullian'ı bırakıyorum bugün :26: yalnız slim six bırakmak istemiyorum ,ona devam edeceğim .

ben jillianla beraber yapıyorum. mesela bugun insanityde dinlenme günü ama ben jillian 3.levele başlıcam sonunda.

shred yapyorsan tamamla derim
30 days yapıyorum :2: iç bacaklar ve göbeğim biraz sıkıntılı :( Bu bölgeler için ek egzersizler yapıyorum ,fakat pek incelme olmadı .
ben jillianla beraber yapıyorum. mesela bugun insanityde dinlenme günü ama ben jillian 3.levele başlıcam sonunda.

Vay anasını sahiden mi :53: Sen daha çok hangi bölgelerini eritmeye çalışıyorsun ?

Son düzenleme:
bende Jillian Michaels 30 Day Shred bitirdim bayramdan önce. daha yeni bişeylere başlayamadım. insanity yapabilirmiyim diye düşünüyorum. bugün dukan diyetine başladım bide kaynımın düğünü var bayramda ozamana kadar incecik olmam lazım :)

benimde eritmeye çalıştığım yerlerin başında göbek ve bel çevresi geliyor ardından basenler ve bacaklarım. bacaklarım hep kalın yapısal onnlaa alıştım ama simidim baya büyümüştü.30 shred başlığında önce sonra fotolarım var bulabilirsem bak istersen gerçi çok büyük bir değişiklik yok ama .

insanity'nin 4. haftası bitince yine foto çekicem buraya eklerim karşılaştırırz birlikte. ikisini birlikte yapıyorum bazen dediğim gibi ama ben spora alışığım milli sporcuydum zamanında zaten beden eğitimi öğretmeniyim çabuk alışıyorum yani.ama sen alışık değilsen sakın zorlama kendini.önce jilian ı bitir sonra insanity'ye geç derim ben.

bende Jillian Michaels 30 Day Shred bitirdim bayramdan önce. daha yeni bişeylere başlayamadım. insanity yapabilirmiyim diye düşünüyorum. bugün dukan diyetine başladım bide kaynımın düğünü var bayramda ozamana kadar incecik olmam lazım :)

jillian'ı bitirdiysen insanity'ye de çabuk alışırsın bence. ilk günler biraz yoruyor ama zamanla alışıyorsun. madem bitti jilicim hemen başla insanity'ye derim...

beki değişiklik oldu mu jillian yaptıktan sonra. kilo düştün mü ya da ne kadar inceldin?

benimde eritmeye çalıştığım yerlerin başında göbek ve bel çevresi geliyor ardından basenler ve bacaklarım. bacaklarım hep kalın yapısal onnlaa alıştım ama simidim baya büyümüştü.30 shred başlığında önce sonra fotolarım var bulabilirsem bak istersen gerçi çok büyük bir değişiklik yok ama .

insanity'nin 4. haftası bitince yine foto çekicem buraya eklerim karşılaştırırz birlikte. ikisini birlikte yapıyorum bazen dediğim gibi ama ben spora alışığım milli sporcuydum zamanında zaten beden eğitimi öğretmeniyim çabuk alışıyorum yani.ama sen alışık değilsen sakın zorlama kendini.önce jilian ı bitir sonra insanity'ye geç derim ben.

Şimdi gördüm fot.ları :56: siyah ve beyaz t_shirtli fot.larını yüklemişsin ,onları diyorsun değil mi ?:56: Fiziklerimiz hemen hemen aynı sayılır .

Hoplamaya ,zıplamaya alışmam zor gibi .Bir de bende yüksek tansiyon var ,fit testi yaptıgımda kalbim duracak sanmıştım :1:
missdanceciğim buna geçemek çok istiyorum ,bacaklarım çok kalın :(

Son düzenleme:
jillian'ı bitirdiysen insanity'ye de çabuk alışırsın bence. ilk günler biraz yoruyor ama zamanla alışıyorsun. madem bitti jilicim hemen başla insanity'ye derim...

beki değişiklik oldu mu jillian yaptıktan sonra. kilo düştün mü ya da ne kadar inceldin?

kilo olarak 3 kilo vermiştim diyetle birlikte incelme güzel oldu özellikle problemli olan göbek bölgesinden ama devamını getirmek gerek işte o yüzden kilo da verdirebilecek bişeyler arıyorum.insanity bu konuda doğru karar diye düşünüyorum

kilo olarak 3 kilo vermiştim diyetle birlikte incelme güzel oldu özellikle problemli olan göbek bölgesinden ama devamını getirmek gerek işte o yüzden kilo da verdirebilecek bişeyler arıyorum.insanity bu konuda doğru karar diye düşünüyorum

insanyti ile vermemek imkansız kesinlikle doğru karar :)

Yaaaaaaaa ben çok zorlandım :43: Siz durmadan nasıl yapıyorsunuz ?
Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geliyorum ,ben de yaparım diyorum ama olmuyooooorrrrr ,yapamıyorum :5:

Benim aslında çok bir fazlalığım yok ,daha hafif egzersizler mi yapsam :( lionun eklediği videolar aslında tam benlik .

Son düzenleme:

benim de üst bacaklarım kalın geliyo bana..
çok dikkatimi çekti bu egzersizler ama baya zor görünüyor.. :ssz:

evet egzersizler zor ama orda yapanlarda düşe kalka yapıyor bizde öyle... ama hepimiz spor gecmişi olmayan senin gibi bayanlarız.... bilmem anlatabildimmi???

kolay hic bişey yok diyette zor hatta diyet bana daha zor geliyor.........

Yaaaaaaaa ben çok zorlandım :43: Siz durmadan nasıl yapıyorsunuz ?
Sizin yazdıklarınızı okuyunca gaza geliyorum ,ben de yaparım diyorum ama olmuyooooorrrrr ,yapamıyorum :5:

Benim aslında çok bir fazlalığım yok ,daha hafif egzersizler mi yapsam :( lionun eklediği videolar aslında tam benlik .

zoru görünce hemen kacmayın yaaaa... 3 cocuklu 36 yaşında biriyim ben... 3-4 gün eziyet çekeceksin... alışacaksın... tabiki onlar kadar yapamazsın mesela ben dün gece koptum hareketerin yüzde 70 ini yapabildim.. biz hepsini yapıyoruz demiyoruz ki...hiç şınav çekemiyorum..onlar 5 çekiyor ben 1 bilemedin 2..... yorulunca bırakın az dinlenip devam edin...ilk günler öyle geçecek bakmışsın 10 gün sonra nerdeyse hepsini yapar olmuşsun..... hem yarısını yap ne kaybedeceksin ki.... yine faydası olacak sonucta

Yeni bitirdimm 6.günü ama çok zor yaptım zaten gün boyu karın kaslarım ağrıyo arada çok mola vermek zornda kaldım çeşitli sebeplerden ötürü ama tamamladım yarında dinlenme günüü ohhh:10:

Back