Yeni bitirdimm 6.günü ama çok zor yaptım zaten gün boyu karın kaslarım ağrıyo arada çok mola vermek zornda kaldım çeşitli sebeplerden ötürü ama tamamladım yarında dinlenme günüü ohhh
ya bende kilo alıp verdim şuan 50 kıloyum ama bacaklaeım da çatlakalrı ve selilütüm var ya çatlak neysede selilt gderirimi bu sporbide kılo veririmiyim verisem yapamam. platese devamm
kayra canım ya 2. adımdakı lınke tıklıyorum bılmem ne kanunu geregınce erısımı yasaklanmıstır dıyo
insanyti ile vermemek imkansız kesinlikle doğru karar :)
pazartesi günü başlayacağım inşallah. kaynımın düğününe tam bir ay var ozamana kadar incecik olmak istiyorum.
bende 2. den devam et zamanla hareketleri tam yapmaya başlayacaksın.
buzdanmadamcım :) senin tickerını arakladım :)
müsaitsen hiç pazartesiyi bekleme hemen bugun başla. erteledikçe erteliyoruz sonra. ine de sen bilirsin tabii
Kızlar,
bu Shaun T 'nin birde rockin' body diye bir programı var. Ordada müthiş değişimler var yapanlarda. tam emin değilim ya 3 yada 5 günde 5 inch incelmeyi garanti ediyor.
O kadar aradım taradım videosunu bulamadım ne yazık kizaten bulsamda indirme özürlüyüm ben, siz torrent morent dedikçe ben :44::44: böyle oluyorum.
Insanity 'inin adı üstünde zaten çılgın bişii :):) daha kolay ve zevkli bir egzersiz arayanlara alternatif olabilir.
Rockin' Body with Shaun T (1 of 2) - YouTube
Anam yok tövbe tövbeSporum tamamdır arkasından saçlarıda boyadım duş aldım.Çikolata kahveye boyadım yine koyu kaldı neyse.Makyajımıda yaptım şimdi oğlumla çekime gitmek için hazırım.Büyük oğlumu aradılar yapım şirketinden çekime çağırıyolar Taksime gidiyorum şimdi.Ay ne güzel bi gündü Aslında kararsızdım küçük ve büyük oğlumu katalog çekimleri için istediler hayırlısı bakalım İnşallah güzel bi gelecekleri olsun bütün evlatlarımızında Allah yollarını açık etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?